ReputGlory1 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Έχω αγοράσει το MS2K εδώ και 2 μήνες από το e-shop. Το αριστερό κλικ είναι λίγο πιο μέσα, δεν έχει τόσο καλή αίσθηση αλλά και δεν βγάζει τον "γεμάτο" ήχο του δεξιού. Λέτε αν το πάω στο e-shop να μου το αλλάξουν ή θα μου πουν οτι είναι λάθος χρήση μπλαμπλαμπλα. Δεν έχει εξωτερικές φθορές και μπορώ να πω οτι το πρόσεχα πάρα πολύ.
InfernoN Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 θα μπορουσες να δοκιμασεις δεν χανεις κατι
ReputGlory1 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 ναι απλός μένω μακρυά από το κατάστημα και είπα να είμαι προετοιμασμένος
ReputGlory1 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 και μου έρχεται μήνυμα στο κινητό ότι δεν διαπιστώθηκε πρόβλημα... Τώρα; Δεν καλύπτεται τέτοιο πρόβλημα από την εγγύηση;
Sakiz105 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Εχουν να κανουν στο e-shop με το δεν διαπιστωθηκε προβλημα.Εγω παντως ενα razer naga hex που εκανε double click στο you μου εκαναν πιστωση οσο το ειχα αγορασει 1,5 χρονο μετα.Αν μπορεις επικοινωνησε με την εταιρια.
mastoras007 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Φίλε μου τους γύρισα πίσο ποντίκι μετά απο 1 χρόνο γιατί έχανε λίγο ο κένσορας και μου το αντικατέστησαν.. και θα τους το ξαναγυρίζω μέχρι και την τελευταία μέρα..2 χρόνια εγύηση έχει άν δέν μπορούν να μήν δίνουν τόσο μεγάλες εγυήσεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα