kourentaradiocom Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους! Ποια είναι η πιο "εύκολη" πλατφόρμα ecommerce στην διαχείριση (όχι από τον developer αλλά από τον ιδιοκτήτη του)! Σας ευχαριστώ!
parsifal Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα. Αν και δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ μου τέτοιες, υποπτεύομαι πως οι πιο εύκολες ecommerce πλατφόρμες είναι οι τύπου SaaS. Π.χ. στο εξωτερικό είναι γνωστό το Shopify, εδώ Ελλάδα κάτι αντίστοιχο νομίζω προσφέρει το Skroutz (skroutzstores) κ.α.
Xvipes Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δυστυχώς έχω δουλέψει μόνο prestashop και magento αλλά από αυτά τα 2 πιστεύω πιο εύκολο στη διαχείρισή του είναι το prestashop(1.6 version) στο backend. Αυτό βέβαια δε κάνει το magento λιγότερο καλό απλά το ui και μερικές λειτουργίες τις θεωρώ πιο εύχρηστες στο τελευταίο presta. Πιστεύω όμως πως είναι δύσκολο έως αδύνατο να μη χρειαστεί να βάλει χέρι ο developer σε κάθε περίπτωση.
kourentaradiocom Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Σας ευχαριστώ και τους δυο για την απάντησεις. Η ερώτηση μου ήτανε για τον ιδιοκτήτη του καταστήματος παράδειγμα που ζήτησε να φτιαξω ένα eshop ποιο είναι πιο εύκολο στο να δέχεται τις παραγγελίες και τα γνωστά.Δηλαδή ο άνθρωπος που δεν έχει τις τεράστιες γνώσεις. Έχω φιάξει eshop με Virtuemart και PrestaShop. Η διαχείριση από αυτά τα δύο είναι πιο εύκολη από το virtuemart αλλά χάνεσαι λίγο στο checkout.
chrism4111 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Γενικά η απάντηση σε αυτό το ερώτημα δεν είναι και η ευκολότερη. Αν θέλει ένα πολύ εύκολο eshop στην διαχείριση τότε μπορείς να τον πας σε Joocommerce( Joomla ) αλλά χάνεις από δυνατότητες.Μετά μπορείς να πας στο Hikashop (Joomla) ή Virtuemart(Joomla) αλλά εδώ θα έχει ένα πιο δύσκολο περιβάλλον διαχείρισης (ειδικά στο Viruemart που είναι πολύ κακό) (Στο virtuemart γιατί χάνεσαι στο checkout?) Το Magento ναι είναι δύσκολο αλλά είναι άπειρο σε δυνατότητες (δεν είναι τυχαίο που είναι από τα καλύτερα e-commerce platforms) Αν και με το prestashop δεν έχω ασχοληθεί έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και είναι άξιο της προσοχής.Αν και είμαι φίλος και μάλιστα πολύ καλός με το Wordpress, και έχω στήσει eshop με το WP-commerce δεν θα προτιμούσα e-commerce σε wordpress. Εκτός από το Wp-commerce υπάρχει και το Woocommerce το οποίο είναι λίγο καλύτερο (υπάρχουν και καμιά 200αρια άλλα για τα οποία δεν έχω ιδέα). Γενικά ο,τι και να διαλέξει μάλλον θα πρέπει να τον ενημερώσεις ο,τι ή θα πρέπει να στρωθεί και να μάθει διότι τίποτα δεν δουλεύει μόνο του ή να προσλάβει ένα άτομο το οποίο θα κάνει την διαχείριση.
MadLady Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Καλησπέρα!Σίγουρα είναι μεγάλο το συγκεκριμένο ερώτημα. Παρ'όλα αυτά, το τελευταίο διάστημα έπεσε στην αντίληψή μου η καινούργια πλατφόρμα Smoolis (όπου θα την έβαζα και στην ίδια κατηγορία με το Shopify ή το Bigcartel). Φαίνεται να είναι αρκετά φθηνή και κατάλληλη για μικρομεσαίες επιχειρήσεις και θα την πρότεινα σε όλους όσους θέλουν να φτιάξουν ένα όμορφο shop, χωρίς να έχουν τεχνικές γνώσεις μια και δεν απαιτείται προγραμματισμός. Το πιο ωραίο είναι πως υποστηρίζει και τα Ελληνικά στην περιοχή διαχείρισης. Ενώ έψαχνα για αρκετό καιρό κάποιο σύστημα όπου θα μου έδινε τη δυνατότητα να φτιάξω εύκολα το ηλεκτρονικό μου κατάστημα σε δύο γλώσσες, αυτή μου φάνηκε η καλύτερη λύση. Ελπίζω να βοήθησα λιγάκι στο ερώτημα αυτό. Καλή τύχη σου εύχομαι με το κατάστημά σου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα