Gongor Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά , τον Οκτώβριο θα βρεθώ λόγω ενός φοιτητικού προγράμματος στην Ρώμη για ένα χρόνο και θα ήθελα τα φώτα σας για την βελτίωση της σύνδεσης του campus όπου θα μένω . αρχικά θα ήθελα να αναφέρω ότι στο campus μένουν 1500 φοιτητές και μοιράζονται 5 συνδέσεις Internet σε κάθε building . φοιτητές εκεί μου έχουν πει πως κάθε 2 ώρες "τρώνε" disconnect κάνοντας μη εφικτή την ενασχόληση με τα games ( μου έχουν αναφέρει ότι συμβαίνει λόγω bandwidth ) . Υπάρχει κάποιος τρόπος(repeater /modem/ whatever / καμιά ιδέα για να μην έχω διαρκώς disconnects έτσι ώστε να μπορώ να απολαύσω gaming με την ηρεμία μου ? το κόστος δεν με ενδιαφέρει . θα μπορούσα να φτάσω έως και τα 500-1000 ευρώ edit#2 : Επιπλέον πολλά βασικά sites είναι blockarismena , ακόμα και τ chat τ twitch ! υπάρχει κάποιος τρόπος να τ ξεμπλοκαρω χωρίς να ρωτήσω τον admin ?
jkoukos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Ξεκινώ ανάποδα. Δεν υπάρχει περίπτωση να ξεπεράσεις οποιονδήποτε κόφτη ή περιορισμό. Μόνο με χρήση VPN, είτε συνδεδεμένος με δικό σου server σε άλλη σύνδεση, είτε με συνδρομή σε εταιρεία, θα έχεις πρόσβαση σε κομμένες ιστοσελίδες. Αν θα λαμβάνεις ενσύρματα πρόσβαση στο δίκτυο, δεν μπορείς να κάνεις κάτι με τις αποσυνδέσεις και την χαμηλή ταχύτητα. Αν θα συνδέεσαι ασύρματα, υπάρχει περίπτωση να σταθεροποιήσεις καλύτερα την σύνδεση με την κεραία που εκπέμπει, μα μην περιμένεις θαύματα. Γενικά η λειτουργία του ασύρματου δικτύου εξαρτάται από τις δυνατότητες των συσκευών που παρέχουν πρόσβαση σε σχέση με τον αριθμό των συσκευών που συνδέονται πάνω τους, τους ενεργούς χρήστες και το διαθέσιμο bandwidth. Συνήθως τέτοια δίκτυα παρέχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο για βασικό browsing και αλληλογραφία.
Gongor Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Ποιος είναι ο καλύτερος vpn Που μπορώ να χρησιμοποιήσω / Κάποια πρόταση για αγορά κεραίας ? Η σύνδεση θα γίνεται ασύρματα/ Καμία πρόταση για να μην έχω disconnects από το δικτύο όταν βρίσκομαι π.χ σε game ? Μπορώ να παραπέμψω την σύνδεση σε περίπτωση dc να συνδέεται στο internet του κινητού ή κάτι ανάλογο >?
black adder Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Ποιος δε θα ήθελε να έχει ένα χρόνο στη διάθεση του για να παίξει mmo στη Ρώμη. Σε πρόξυ συνδέονται;Έχουν μπλοκάρει π.χ. το gmail αλλά όχι το gmail/register;
soteras Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Αφου το κοστος δεν σε νοιαζει γιατι δεν κανεις συνδρομη σε καποια εταιρια για νετ στο εξωτερικο εχουν και ιντερνετ κοτσαροντας ενα πιατο αν δεν κανω λαθος ωη κατι τετοιο.Επισης ξεκλειδωμα δεν πεζει για κανα λογο να κανεις καθως ειναι server και θελει παραμεντρους δοκιμασε με καποιο proxy server να μπεις στη σελιδα που θες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα