dimmat Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα σε όλους, Έχω το router Pirelli P.RG a4201g a-000-11a4-ay (μαύρο, από CYTA) και θα ήθελα να μάθω: 1) Αν υπάρχει κάποιο firmware για να το αναβαθμίσω. 2) Τον κωδικό του Administrator. Έχω μόνο τους default κωδικούς (u/n: cytauser και p/w: cytauser). Ο λογαριασμός u/n: cytaadmin - p/w: cyt@$upp0rt δεν δουλεύει. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
poulinos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Έχω το router Pirelli P.RG a4201g a-000-11a4-ay (μαύρο, από CYTA) και θα ήθελα να μάθω: 1) Αν υπάρχει κάποιο firmware για να το αναβαθμίσω. 2) Τον κωδικό του Administrator. Έχω μόνο τους default κωδικούς (u/n: cytauser και p/w: cytauser). Ο λογαριασμός u/n: cytaadmin - p/w: cyt@$upp0rt δεν δουλεύει. ισως να τον εχουν αλλαξει τον κωδικο στα πιο νεα routers/firmware.firmware ισως να εχει και η cyta εκτος αν θες generic firmware.επισης η cyta αν διακοψεις θα το παρει πισω καποια στιγμη.αν αλλαξες παροχο και θες να το χρησιμοποιησεις τοτε πηγαινε παρε καλυτερα ενα του εμποριου.υπαρχουν ρουτερ πολυ καλυτερα απο αυτο.δεν αξιζει και πολυ να ασχοληθεις με αυτο ειδικα αν διακοψεις που θα στο παρουν πισω.αν εχεις ακομα cyta και αλλαξεις ρουτερ χανεις την τηλεφωνια δυστυχως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα