GusHLR Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Γεια σας παιδια , εχω ενα iphone 5c 16gb και θα ηθελα να μαθω τι κερδιζω αν το κανω jailbreak .
xtraktor Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Γεια σας παιδια , εχω ενα iphone 5c 16gb και θα ηθελα να μαθω τι κερδιζω αν το κανω jailbreak . ρίξε μια ματιά
GusHLR Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 ενα πραμα διαβασα και μου φανηκαν κινεζικα χαχαχ , θελει τον χρονο του απο οτι καταλαβα
xtraktor Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 ενα πραμα διαβασα και μου φανηκαν κινεζικα χαχαχ , θελει τον χρονο του απο οτι καταλαβα το jailbreaking έχει πλεονεκτήματα βακέτα άλλα έχει και κάποια πράγματα που θέλουν προσοχη σου δίνει κάποιες δυνατότητες και επεκτάσεις που δεν παρέχει η Apple out of the box αν και πλέον αρκετά πράγματα έχουν αλλάξει και πολιοί παλιοί χρήστες που έκαναν jailbreak σήμερα ίσως το ξανά σκεφτούν μιας και πολλά χαρακτηριστικά έχουν ενσωματωθεί στο νεότερο iOS 7 και ποσό μάλλον στο επερχόμενο iOS 8
GusHLR Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Εσυ σαν γνωστης , τι λες να κανω ;;; Να περιμενω να βγει το ios 8 η να κανω jailbreak και μετα να το βγαλω ;;; Ουσιαστικα εχω δει κατι προγραμματακια ωραια οπως το remote control και κατι αλλες βλακειουλες ...... και θα ηθελα να τα εχω
xtraktor Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Εσυ σαν γνωστης , τι λες να κανω ;;; Να περιμενω να βγει το ios 8 η να κανω jailbreak και μετα να το βγαλω ;;; Ουσιαστικα εχω δει κατι προγραμματακια ωραια οπως το remote control και κατι αλλες βλακειουλες ...... και θα ηθελα να τα εχω μπορείς να το δοκιμάσεις άπλα όπως είπα θέλει προσοχη πρώτη δουλειά που κάνεις μετά το jailbreak είναι να αλλάξεις root password για ένα δυο πράγματα μονό εγώ δεν θα συνιστούσα jailbreak
Johny Q Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Σημασια δεν εχει να σου εξηγησουμε εμεις αλλα τι θες εσυ. Δες εδω για να παρεις μια ιδεα περι τινος προκειται αλλα γνωμη μου ειναι να μεινεις αρχικα ετσι να δεις αν δεν σε καλυπτουν οι παρουσες δυνατοτητες και μετα κανεις JB για το.."κατι παραπανω".
GusHLR Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Σας ευχαριστω παιδια , θα δω το λινκ και οτι ειναι θα σας ρωτησω .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα