The_Colonel Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Παίδες τα φώτα σας γιατι θα το σπάσω το ρημάδι... λοιπόν είπα να βάλω μια adsl γραμμή στο νέο μου σπίτι μέχρι που να λυθεί ένα θέμα που υπήρχε με την vdsl αίτηση μου (μεγάλη ιστορία πάμε παρακάτω) Χθες λοιπόν μου ενεργοποιήθηκε το ADSL και κατέβαζα σφαίρα για τα δεδομένα της γραμμής μου απο utorrent χωρίς να κάνω καμιά ρύθμιση εγώ... (και στο σχετικό παράθυρο του utorrent εκτελούσε κανονικά τον έλεγχο κατεβάσματος ανεβάσματος με test server Greece athens και εύγαζε στο κατέβασμα πράσινο tick και στο κομμάτι που ελέγχει τα ports κίτρινο tick που έλεγε (η θύρα ειναι κλειστή μπορείτε πάντως να κατεβάσετε ) και επειδή κατέβαζε κομπλέ δεν έκανα τίποτα ολα αυτά χωρίς να πειράξω καμιά ρύθμιση ούτε πριν ούτε μετά... Σήμερα πάω να κατεβάσω κάτι στο utorrent και δεν κουνιόταν τίποτα... περίεργο... λέω μήπως έκλεισε τα ports το router πριν κάνω port forwarding ξανατρέχω το τεστ του utorrent και συνδέεται By default με γαλλικό server δεν κατεβάζει τίποτα και βγάζει κόκκινο Χ αντί για πράσινο tick που είχε την προηγούμενη φορά... κάνω portforwarding τιποτα..... πείτε μου τι πρόβλημα έχει η παλιοσαβούρα μην το σπάσω μου έχει σπάσει τα νεύρα προσπαθώ εδώ και μια ώρα να κάνω την δουλειά μου και τίποτα (κατα τα άλλα έχω internet κανονικά μόνο το utorrent δεν παίζει... )
poulinos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 κλεινει αν και δεν ειπες πως το εφτιαξες. παντως κανεις port forward ανοιγεις την θυρα που θες ,την βαζεις στο Mtorrent και την ωρα που εχεις το mtorrent ανοιχτο τρεχεις το Test στο www.canyouseeme.org και βλεπεις αν ειναι ανοιχτη.καλο θα ειναι στην καρτα δικτυου στο tcp ip ναδωσεις καρφωτα την Ip που εβαλες στο Port forward.επισης με Dmz μπορεις να ανοιξεις ολα τα ports για μια Ip (προσωρινη λυση αυτο γιατι εισαι λιγο unsecure με αυτο).προσοχη οποιος εχει οτενετ που πρεπει να κλεισει την αυξημενη ασφαλεια. και προσοχη στα firewall σε ρουτερ αλλα πιο πολυ σε pc. και επισης zte ειναι το ρουτερ.μην περιμενεις να παιζει σωστα
Προτεινόμενες αναρτήσεις