Προς το περιεχόμενο

Nokia Lumia 520 ή Galaxy S Duos 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Ποιο από τα δυο μου προτείνεται (Nokia Lumia 520 ή Galaxy S Duos 2)?

Με ενδιαφέρει να έχει μεγάλη αυτονομία, ταχύτητα στο internet (FB, Viber κτλ)

Όσο αναφορά το λογισμικό βολεύομαι και με τα δύο.

Είμαι ανοιχτός και σε άλλες προτάσεις μέχρι 110 ευρώ (skroutz)

Ποιο μου προτείνεται????

Δημοσ.

Θα προτεινα το lumia 520, αλλα εχε υποψην σου οτι το viber δεν δουλευει καλα στα windows phone. (συχνα χανεις κλησεις/δεν χτυπαει, αργουν οι ειδοποιησεις κλπ)

Αν κανεις την χρηματικη υπερβαση, δες και το xperia m και το moto e.

Δημοσ.

Θα προτεινα το lumia 520, αλλα εχε υποψην σου οτι το viber δεν δουλευει καλα στα windows phone. (συχνα χανεις κλησεις/δεν χτυπαει, αργουν οι ειδοποιησεις κλπ)

Ευχαριστώ φιλέ!!

Σαν παράδειγμα το ανάφερα το Viber  :-D

Δημοσ.

Το S duos σερνεται πολυ ασχημα αδερφε.Καλυτερα κανε την υπερβαση και πηγαινε στο M το οποιο για βασικη χρηση ειναι πολυ καλη συσκευη

To s duos 2???? Σερνεται????

Την συσκευή την θέλω για δευτερη (πχ αν πάθει κάτι το Nexus 5 που έχω)

Οπότε Lumia 520 ή S duos 2 (s7582)?????

Δημοσ.

To s duos 2???? Σερνεται????

Την συσκευή την θέλω για δευτερη (πχ αν πάθει κάτι το Nexus 5 που έχω)

Οπότε Lumia 520 ή S duos 2 (s7582)?????

Ναι το S duos 2,δεν μπορω να καταλαβω που ειναι το περιεργο,φοραει ενα αδυναμο chipset και εχει τραγικη ραμ πραγματα τα οποια το θαβουν σε συνδυασμο με το βαρυ touchwiz

Δημοσ.

Ναι το S duos 2,δεν μπορω να καταλαβω που ειναι το περιεργο,φοραει ενα αδυναμο chipset και εχει τραγικη ραμ πραγματα τα οποια το θαβουν σε συνδυασμο με το βαρυ touchwiz

ok

Αρα Lumia 520?

(Δεν μου αρέσουν τα Χperia, αμα είναι για το Μ)

Δημοσ.

Σαφώς καλύτερη λειτουργία θα έχεις με το 520 αν και δε μου αρέσει και πολύ ως τηλέφωνο και οθόνη όμως θα έχεις πολυ πιο καλη εμπειρία χρήσης. Έχω χρησιμοποιήσει το πρώτο s duos και η εμπειρία χρήσης ήταν χείριστη, αυτό έχει καλύτερα χαρακτηριστικά αλλά γενικά τα samsung της σειράς δεν κάνουν για πολλά πολλά. Θα μπορουσες να κοιτάξεις και προς Κίνα μεριά για xiaomi hongmi 

Δημοσ.

Να ξέρεις πως το 520 δεν εχει φλας και εμπρός κάμερα. Με κανένα 20αρικο παραπάνω παίρνεις το 620 και ξενοιάζεις ή κοιτάς προς Moto πλευρά. Δες και την τσέπη σου βέβαια....;)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...