Προς το περιεχόμενο

"ΟΤΕτζήδες" ... και περιμένε....

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω κάνει αίτηση από τις 8/9 και μετράω σήμερα 24 μέρες... στην ACN μου είπαν ότι απλά το υποκατάστημα του ΟΤΕ στο Γαλάτσι έχει πολύ ζήτηση και κάνουν τις συνδέσεις με σείρα προτεραιότητας... για να καταλάβω: μήπως έχουν 2-3 τεχνικούς στο Γαλάτσι για DSL και ενεργοποιούν μια γραμμή ανα ημέρα;Δεν μπορεί αυτός ο [Π]ΟΤΕ να μεταφέρει περισσότερους υπαλλήλους στις περιοχές με μεγαλύτερη ζήτηση;Δεν το καταλαβαίνω..

ΚΑΙ πλήρωσα 500+ ευρώ... [αφού δεν πρόλαβα τις μειώσεις...] ΚΑΙ με βλέπω να περιμένω πάνω από ένα μήνα... :cry:

Υπάρχει άλλο παιδί από Γαλάτσι με DSL να μου πει πόσο καιρό έκανε να ενεργοποιηθεί η γραμμή του;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Egw perimena 1 mhna kai 4 meres, alla axize ton kopo (ante na ftiaxoune kai to prob me to dslam mou twra :X :evil: ). Btw, xrewnesai apo th mera egatastashs, oxi thn hmera aithshs, opote logika oi ekptwseis se pianoun (toulaxiston egw ekana aithsh augousto, egatastash egine th deytera apo thn opoia arxisan na isxyoun oi nees times kai shmera pou mou steilane thn apodeixh eida oti me xrewsane me tis nees times).

Don't worry.Όταν τους είπα ότι αντί για intracom modem έχω US robotics μου είπαν να τους πάρω τηλ. για να τους εξηγησω το πώς γίνεται η εγκατάσταση. Δεν χρειάζεται να ανησυχείς για καμμιά καθηστέρηση....

apo oti exo katalavei,i grammi energopoieitai se poli sintomo xroniko diastima.2 meres nomizo.to thema einai pote tha sou dwsoun prosvasi...kai auto ginetai otan epitelous oi texnikoi teleiosoun tis douleies tous kai asxolithoun me sena (pou stin ousia den kanoun tpt kai den tous xreiazesai).ama exeis apofasisei na min erthoun texnikoi spiti sou mporeis na tous pareis tilefono,na tous doseis na katalavoun oti eisai etoimos kai apla na sou kanoun unlock tin prosvasi apo to spiti sou,molis energopoiithei i grammi.

Εγώ έκανα την αίτηση Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου. Ήρθαν την Πέμπτη 25! Έπαθα πλάκα με τη γρηγοράδα τους αλλά μου φέρνουν λάθος modem για γραμμή PSTN (εγώ έχω ISDN). Έρχονται την επόμενη μέρα, υπήρξε πρόβλημα συγχρονισμού του modem με τη γραμμή..!! :shock: Μου λένε πάνε και ξανακάνε αίτηση πως θέλεις η γραμμή σου να παραμείνει isdn. Πάω τη Δευτέρα, κάνω την αίτηση, μου λένε πως θα έρθουν σίγουρα την Τετάρτη..

Σήμερα είναι Παρασκευή και ακόμη δεν ήρθαν. Περιοχή Κοζάνη.

εμενα σε 2 εβδομάδες έγινε η ενεργοποίηση στον Αγ. Δημήτριο. Μάλιστα ο οτετζής ήρθε απόγευμα γιατί έμενε κοντά στο σπίτι μου και είπε να γλυτώσει το πρωινό. Πάντως έμαθα οτι στα γύρω σπίτια, είχε να ενεργοποίήσει 15 γραμμές ακόμα.....

apo oti exo katalavei,i grammi energopoieitai se poli sintomo xroniko diastima.2 meres nomizo.to thema einai pote tha sou dwsoun prosvasi...kai auto ginetai otan epitelous oi texnikoi teleiosoun tis douleies tous kai asxolithoun me sena (pou stin ousia den kanoun tpt kai den tous xreiazesai).ama exeis apofasisei na min erthoun texnikoi spiti sou mporeis na tous pareis tilefono,na tous doseis na katalavoun oti eisai etoimos kai apla na sou kanoun unlock tin prosvasi apo to spiti sou,molis energopoiithei i grammi.

Dreamstorm δεν έχω εγώ λόγο να πάρω τον ΟΤΕ.... την όλη διαδικασία την ανέλαβε η ACN... so... μάλλον θα περιμένω.... :cry:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...