Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες. Έχω την κόρη που τις αρέσει να πατάει το power button Kai to reset του pc. Πως μπορώ να τα απενεργοποιησω αυτά; και αν το κάνω πως θα ανοίγω μετά το pc?

Δημοσ.

Μπορείς να αποσυνδέσεις τα 2 καλώδια που συνδέονται με αυτά στη μητρική.

Αν η μητρική σου υποστηρίζει εκκίνηση με πληκτρολόγιο μπορείς να σετάρεις το bios για να ανοίγει έτσι.

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες. Έχω την κόρη που τις αρέσει να πατάει το power button Kai to reset του pc. Πως μπορώ να τα απενεργοποιησω αυτά; και αν το κάνω πως θα ανοίγω μετά το pc?

Αν βγάλεις τα καλώδια απο την mobo.

Εγω σου προτείνω να καλύψεις το σημείο του υπολογιστή που βρίσκονται τα κουμπια

Δημοσ.

Μπορείς να τα ξεσυνδέσεις από τη μητρική ή να τα καλύψεις με κάτι (ταινία ας πούμε). Αν τα ξεσυνδέσεις δες αν έχει επιλογή το bios σου να ξεκινάς με κάποιον συνδυασμό πλήκτρων. Άλλος τρόπος δε μου έρχεται αυτή τη στιγμή

Δημοσ.

Επειδή το reset γειώνει κατευθείαν το σύστημα δε μπορείς να το παρακάμψεις αν δε το αποσυνδέσεις.

Το power button όμως μπορείς να το ρυθμίσεις να μην σβήνει ο υπολογιστής με το πάτημα αν δε θέλεις να το αποσυνδέσεις.

Δημοσ.

Βγάλε τα όλα και δείξε στην κοράκλα σου πως να κάνει τον Magaiver με δυο κατσαβιδάκια να το βάζει μπρος :P

Δημοσ.

πως να το χρησιμοποιήσει αυτό, μπερδεύτηκα :-)

Βγαζεις τα καλωδιακια του case και στην θεση τους βάζεις αυτο, περνας το καλώδιο απο το πίσω μερος και μετα το βάζεις οπου θελεις ετσι ωστε να μην μπορεί κανεις να το φτάσει και να πατήσει τα κουμπιά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...