Hamurabi Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα παίδες. Έχω την κόρη που τις αρέσει να πατάει το power button Kai to reset του pc. Πως μπορώ να τα απενεργοποιησω αυτά; και αν το κάνω πως θα ανοίγω μετά το pc?
άδικος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Μπορείς να αποσυνδέσεις τα 2 καλώδια που συνδέονται με αυτά στη μητρική. Αν η μητρική σου υποστηρίζει εκκίνηση με πληκτρολόγιο μπορείς να σετάρεις το bios για να ανοίγει έτσι.
saflom Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα παίδες. Έχω την κόρη που τις αρέσει να πατάει το power button Kai to reset του pc. Πως μπορώ να τα απενεργοποιησω αυτά; και αν το κάνω πως θα ανοίγω μετά το pc? Αν βγάλεις τα καλώδια απο την mobo. Εγω σου προτείνω να καλύψεις το σημείο του υπολογιστή που βρίσκονται τα κουμπια
zio10 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Μπορείς να τα ξεσυνδέσεις από τη μητρική ή να τα καλύψεις με κάτι (ταινία ας πούμε). Αν τα ξεσυνδέσεις δες αν έχει επιλογή το bios σου να ξεκινάς με κάποιον συνδυασμό πλήκτρων. Άλλος τρόπος δε μου έρχεται αυτή τη στιγμή
άδικος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Επειδή το reset γειώνει κατευθείαν το σύστημα δε μπορείς να το παρακάμψεις αν δε το αποσυνδέσεις. Το power button όμως μπορείς να το ρυθμίσεις να μην σβήνει ο υπολογιστής με το πάτημα αν δε θέλεις να το αποσυνδέσεις.
saflom Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Βγάλε τα όλα και δείξε στην κοράκλα σου πως να κάνει τον Magaiver με δυο κατσαβιδάκια να το βάζει μπρος
άδικος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Ο Macgyver μονάχα ένα συνδετήρα χρειάζεται 1
NikosKallithea Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 H αν πιάνουν τα χέρια σου παρε αυτο http://www.ebay.com/itm/PC-Computer-Black-Dual-USB-Port-3-5mm-Audio-Desktop-Power-Restart-Button-Switch-/310985998007?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item486835beb7
Hamurabi Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 ευχαριστω παιδια θα κανω δοκιμες και θα επανελθω
zio10 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 H αν πιάνουν τα χέρια σου παρε αυτο http://www.ebay.com/itm/PC-Computer-Black-Dual-USB-Port-3-5mm-Audio-Desktop-Power-Restart-Button-Switch-/310985998007?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item486835beb7 πως να το χρησιμοποιήσει αυτό, μπερδεύτηκα
NikosKallithea Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 πως να το χρησιμοποιήσει αυτό, μπερδεύτηκα Βγαζεις τα καλωδιακια του case και στην θεση τους βάζεις αυτο, περνας το καλώδιο απο το πίσω μερος και μετα το βάζεις οπου θελεις ετσι ωστε να μην μπορεί κανεις να το φτάσει και να πατήσει τα κουμπιά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα