knaison Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 που μπορώ να κατεβάσω την τελευταία έκδοση σε portable μορφή?
defacer Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν ξέρω, αλλά είναι πολύ εύκολο να κάνεις το skype portable μόνος σου. 1. Εγκαθιστάς το πρόγραμμα κανονικά (αυτό εγώ το κάνω σε virtual machine). 2. Κάνεις copy τα αρχεία από τον κατάλογο εγκατάστασης. Συγκεκριμένα χρειάζεσαι τους καταλόγους Phone και Updater, την τελευταία φορά που το έκανα είχε μόνο 2 αρχεία ο καθένας. Τα αρχεία με τα οποία καταλήγεις είναι τα εξής (από τη δική μου εγκατάσταση): C:\Portable\Skype\Data C:\Portable\Skype\Phone C:\Portable\Skype\Updater C:\Portable\Skype\skype.cmd C:\Portable\Skype\Phone\Login.cab C:\Portable\Skype\Phone\Skype.exe C:\Portable\Skype\Updater\Updater.dll C:\Portable\Skype\Updater\Updater.exe Το "Data" είναι το directory στο οποίο θα αποθηκευτούν οι πληροφορίες του προφίλ σου, όποτε θες να κάνεις update απλά αντικαθιστάς τα υπόλοιπα αρχεία με καινούρια κι αυτό δεν το πειράζεις. To skype.cmd είναι αυτό που τρέχεις για να ξεκινήσεις την εφαρμογή. Είναι ένα μικρό batch file που έγραψα: @echo off SETLOCAL SET SKYPE_PORTABLE_BASEDIR=%~dp0 SET SKYPE_PORTABLE_DATADIR=%SKYPE_PORTABLE_BASEDIR%Data SET SKYPE_PORTABLE_EXE=%SKYPE_PORTABLE_BASEDIR%Phone\Skype.exe IF NOT EXIST "%SKYPE_PORTABLE_EXE%" GOTO :ERROR IF NOT EXIST "%SKYPE_PORTABLE_DATADIR%" MD "%SKYPE_PORTABLE_DATADIR%" START "Skype" /D "%SKYPE_PORTABLE_DATADIR%" "%SKYPE_PORTABLE_EXE%" /datapath:"%SKYPE_PORTABLE_DATADIR%" /removable IF ERRORLEVEL 1 PAUSE GOTO :end :error ECHO Error: Skype executable not found. ECHO Expected location was "%SKYPE_PORTABLE_EXE%". pause :end
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα