warlock9_0 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 αυτο που εφτιαξες win8 δεν ειναι? Δινεις dd if=/dev/sdX of=/path/win8usb.isoΑλλαζοντας τα path στα δικα σουΚαι εχεις ενα image που μπορεις να το γραφεις σε flashακι μονο με dd
thessalonik Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι οκ αυτο το καταλαβα αλλα διαβασε καλυτερα τι ρωταω. α) γιατι το WinUSB δεν δουλευει, γιαυτην την δουελαι ειναι φτιαημενο αλλωστε, τοε χει δοκιμ ασει ποτε? β) τι γινεται αν θελω να καψω EFI Win81.iso installation και οχι legacy. Το 'ms-sys -7 /dev/sdb' δεν θα παιξει γιατι ειναι φτιαγμενο για MBR και οχι για GPT.
warlock9_0 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 το winusb δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, δεν έχω ιδέα για 8.1 βρήκα αυτό http://superuser.com/questions/729087/fedora-create-windows-8-1-bootable-usbαλλά δεν το έχω δοκιμάσει
thessalonik Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δηλαδη η μονη διαφορα ειναι οτι θα πρεπει να το φορμαρω σε fat32? sudo mkfs.vfat -F 32 /dev/sdb1 ?
thessalonik Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 # gdisk /dev/sdb (GPT partition table, type 7, and bootable flag) # mkfs.ntfs -f /dev/sdb1 (γρηγορο φορματ χωρις error checking) # ms-sys -7 /dev/sdb ( για να γραψουμε τον win7/8 bootloader στο bootsector) # mount win8.iso /mnt/iso # mount /dev/sdb1 /mnt/usb # cp -R /mnt/iso/* /mnt/usb/ ή απλα αντιγραφη/επικολληση Aυτο ειναι πιο ευκολο και μαλιστα δημιουργει και Windows 8.1 UEFI installation!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα