Προς το περιεχόμενο

Malwarebytes με internet security

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το malwarebytes στην free εκδοση το χρησιμοποιουμε πιο πολυ σαν σκαννερ, μιας και η paid εκδοση ειναι πολυ βαρια και δημιουργει και προβληματα λειτουργιας στα πισια.

Τα internet sec softs συνηθως μαζι με το real time antivirus εχουν και firewall και διαφορα αλλα καλουδια. Κακη επιλογη κατε εμε παντα για εναν μεσο χρηστη.

Μπορεις να εχεις ενα πολυ καλο free antivirus (Panda cloud, avira, avg) και το malwarebytes μονο για να σκαναρεις το οποιο δεν ειναι παντα αρκετο.

Πολυ καλα σκανερς ειναι τα 

1) Malwarebytes

2) Panda cloud cleaner

3) Hitman pro

4) superantispyware

Και οτι δε σου βρουν αυτα θα στα βρουν τα

1) Karspersky removal tool

2) Emsisoft emergency kit

Και στο τελος κανεις και ενα Adwcleaner............Και καθαρισες.

• Like 2
Δημοσ.

Τα internet sec softs συνηθως μαζι με το real time antivirus εχουν και firewall και διαφορα αλλα καλουδια. Κακη επιλογη κατε εμε παντα για εναν μεσο χρηστη.

γιατι κακη επιλογη να εχεις internet sec.  ?

Δημοσ.

Επειδη συνηθως ο μεσος χρηστης ολο και κατι θα κλειδωσει με το firewall και μετα τρεχει επειδη κατι δε του δουλευει. Αυτο ειδικα συμβαινει πολυ συχνα. Εξαλλου ειναι και αρκετα βαρια σαν προγραμματα.

Δημοσ.

εγω παντος τωρα 3 χρονια που εχω internet sec δεν εχει μπλοκαρει κατι το οποιο να μου δημιουργουσε προβλημα ....

και να σου πω την αληθεια πρωτη φορα ακουω οτι δεν πρεπει να χρησιμοποιω internet sec. γιατι ειναι βαρυς ... 

αλλα δεν ξερω ισως και να εχεις δικιο ...  

θα δω διαφορες εαν παω σε ενα free antivirus? 

Δημοσ.

το panda cloud free σε εμενα τρωει 7-8MB πορους σε μνημη........ και εχει βγει πρωτο σε detection rate. πολλες φορες σε idle το εχω δει και 5ΜΒ.

Βεβαια περι ορεξεως για το ποσο χρησιμοποιει ο καθενας βαρια προγραμματα ισχυει το .... κολοκυθοπιτα.

Εγω το αποφευγω γενικως και ας εχω 16GB μνημη στο pc μου.

Αλλα ποιος ο λογος να χρησιμοποιω κατι που μου τρωει πανω απο 100-150MB ενω αυτο ειναι το καλυτερο σε av tests?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

100-150mb? βασικα εγω βλεπω 24-25mb ... διορθωσεμε αν κανω λαθος :) ειναι κακο τοσα mb? 

post-305033-0-40072500-1409768629_thumb.png

Επεξ/σία από xalkiadakis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...