shooterg Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Γεια σας παιδια !! ενδιαφερομαι να αγορασω μια τηλεοραση για το δωματιο μου !! δεν θελω να ειναι πολλες ιντσες!!! μεχρι 32 το πολυ!!! θα ηθελα να μου προτεινετε την πιο ποιοτικη !! Ευχαριστω!
xalkiadakis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 πες πρωτα μεχρι ποσα λεφτα μπορεις να διαθεσεις
rnd Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Εάν διαβάσεις αρκετά εδώ μέσα, θα δεις ότι οι περισσότεροι προτείνουν τη σειρά 6400 (6500) της Samsung ως κορυφαία στη μεσαία κατηγορία. Το φετινό μοντέλο της σειράς 6400 στις 32" είναι η Samsung UE32H6400. Στα ίδια χρήματα η Sony διαθέτει πολύ υποδεέστερα μοντέλα και πιθανώς με panel 50Hz, και ως γνωστόν η LG χρησιμοποιεί πιο φωτεινά IPS panel, όχι και τόσο κατάλληλα για θέαση ταινιών στο σκοτάδι. Επειδή διαθέτεις αρκετά υψηλό budget για τηλεόραση 32", μάλλον οδηγείσαι προς την Samsung UE32H6400.
kostas_dr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 ενδιαφερομαι να αγορασω μια τηλεοραση για το δωματιο μου !! δεν θελω να ειναι πολλες ιντσες!!! μεχρι 32 το πολυ!!! Η απόσταση θέασης, ποιά είναι; Σίγουρα δεν σε παίρνει για 40" ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα