xristoforos89 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπερα παιδες. Μου περισσευουν καποια ηχεια, συγκεκριμενα 7, απο το Creative Gigaworks s750 ( http://www.cnet.com/products/creative-gigaworks-s750/). Subwoofer δεν υπαρχει μιας και εχει χαλασει. Συνεπως δεν υπαρχει και ενισχυτης. Σκεφτομουν να φτιαξω ενα του κ*λου home cinema για το σαλονι των γονιων μου. Θελω κατι οσο πιο φθηνο γινεται μιας και θα χρησιμοποιειται σπανια εως ποτε. *Να τονισω οτι δεν παιζει να χρησιμοποιηθουν ολα τα ηχεια αλλα 4 απο αυτα μιας και δεν θελω να γεμισω το σαλονι. Αρα, οπως το σκεφτομαι, εχουμε 2 λυσεις. α) Να παρω ενισχυτη 5.1 και να αγορασω και ενα subwoofer μαζι. β) ή να παρω καποιο subwoofer που εχουν απο μονο τους εναν του κ*λου ενισχυτη μεσα. Τι εννοω: Ειχα τα logitech z550, x530/40 κλπ και δεν ειχε εξωτερικο ενισχυτη αλλα εκαναν δουλεια μεσω του sub. Καποια αλλη επιλογη εχουμε; Κλινω περισσοτερο προς την 2η επιλογη μιας και δεν θελω να γεμισω το συνθετο με ενισχυτες κλπ κλπ και θελω να βρω κατι φθηνο. Επισης, προτου αρχισω να ψαχνω καποιο sub (απο αγγελια προφανως) απο τα παραπανω μοντελα για να κανω την δουλεια μου, υπαρχει στην αγορα καποιο αντιστοιχο sub με ενισχυτη μεσα οπως τα ηχεια multimedia 5.1 συστηματα; *Οχι αυτοενισχυομενο sub, ελπιζω να εγινα κατανοητος. Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickvas19 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2014 το να παρεις ενισχυτη φθηνο 5.1 και ενα sub...δεν σε συμφερει...μπορεις να πας σε καινουργιο κατευθειαν...και βαζεις τα παλια σου ηχεια εαν ειναι καλυτερα.κοστος το πιο φθηνο 45 ευρο. απο την αλλη μπορεις να παρεις ενα φθηνο ενεργo sub της ταξεως 90 ευρο.πιο κατω δεν βλεπω να υπαρχει κατι που θα χρειαστεις και ενισχυτη...sub με ενσωματομενο ενισχυτη λιγο δυσκολο να βρεις στα χρηματα που λες...και δεν ειμαι σιγουρος εαν υπαρχει. ερωτηση...οταν λες εχει χαλασει;τι εχει παθει δλδ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα