Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω εχω ΑΜD συστημα. Η συγκεκριμενη ειναι microATX οποτε δεν χωραει. 

Θα σου προτεινα το εξης: 

εφοσον δεν εχεις αναγκες κουτιου για μεγαλη καρτα γραφικων:

COOLERMASTER RC-110-KKN2 ELITE 110 BLACK

και

ASROCK H81M-ITX RETAIL

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου να ασχοληθείς, όπως και όλους τους υπόλοιπους.

Υπάρχει κάποιο κουτί σαν και αυτό που παρέθεσες αλλά να μπαίνει η ASROCK H97M ANNIVERSARY RETAIL;

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

για την χρηση που προοριζεται μια χαρα ειναι και η H81M της ASRock.

για να γινει αυτο που προτεινες ξεφευγεις καπως στην τιμη: 

BITFENIX PHENOM M

BITFENIX PRODIGY M

θα μπορουσες απλα να παρεις καλυτερη μητρικη ITX: 

ASROCK H97M-ITX

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα!!!

Θέλουμε να πάρουμε έναν καινούριο υπολογιστή στο γραφείο. Κυρίως θα δουλεύω με το MS Office 2010 ή και παραπάνω.

Ποσό που διαθέτουμε : ~500€

Χρήση υπολογιστή : Επαγγελματική

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: AutoCad (λίγο), MS Office '10 (κυρίως Excel με VBA)

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Οθόνη υπάρχει (Viewsonic VA1916w)

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Όχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε (για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος): Αττική

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Θα προτιμηθεί από ένα κατάστημα.

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Το συναρμολογώ εγώ.

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο: Όχι

Η βασική λειτουργία είναι να διαβάζει δεδομένα από .txt αρχεία και να τα επεξεργάζεται στο Excel και 1-2 φορές το χρόνο να χρειαστεί να χρησιμοποιήσω το AutoCAD για χάρτες.

Τέλος θα ήθελα να είναι γρήγορο και με μελλοντικά MS Office καθώς αυτός είναι και ο λόγος που αγοράζουμε καινούριο σύστημα.

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας :)

Φιλε μου συγνωμη που θα παρεμβω και θα γινω λιγο κακουλης ΑΛΛΑ

1) Εισαι επαγγελματιας

2)Δεν Θες λειτουργικο αρα αμα σου την πεσει καμια Microsoft με τα ραβασακια που στελνει κατα καιρους την εβαψες

3)Χρησιμοποιης Autocad φανταζομαι μαιμου και καλα αν ειναι για παρτη σου η και καλα οπως λενε για εκπεδευτικους σκοπους

αλλα τον κοσμακη που σε πληρωνει για να βγαλεις σχεδια / χαρτες η οτιδηπωτε πανω σε αυτο το προγραμμα αν για καποιο διαολεμενο λογω το Autocad που εχεις δεν δουλεψει σωστα το σπαστιρι που εχεις βαλει και κανει κατι λαθος στα σχεδια εσενα στα απαυτα σου εσυ θα πληρωθεις αλλα ο πελατης θα την πληρωσει παλι

αν νομιζεις οτι ετσι ειναι οι επαγγελματιες νομιζω οτι κανεις λαθος και μην μου πεις τωρα οτι εχει μεγαλο κοστος το autocad το ξερω οτι ειναι ακριβω αλλα αν παιρνεις εσυ πχ λεμε απο 500 μεχρι 1000 μη πω παραπανω για καθε μελετη σου το εχεις αποσβεσει απο την πρωτη κιολας δουλεια που θα κανεις αρα μην μου πεις για τιμες

γιαυτο η Ελλαδαρα μας παει κατα διαολου απο κατι τυπους που νομιζουν οτι με "πορδες θα βαψουν κοκκινα αυγᨨ

Προσοχη οι υπολιποι δεν θελω να πουλησω μηχανημα στον φιλο απλα λεω την αποψη μου σαν επαγγελματιας προς επαγγελματια

ο συνεργατης μου που πληρωσε το License για 3D Studio Max εδω καπου στις 15.000 και κατι ευρω + το License για Rendering Farm

Η Κανεις δουλεια η πας σπιτι σου και παιζεις πασιεντζα

αυτα ειπα τις πρωινες κακιες μου

φιλικα παντα Αντωνης

Δημοσ.

Λοιπόν, μετά τις χθεσινές αλλαγές έχουμε και λέμε:

COOLERMASTER RC-110-KKN2 ELITE 110 BLACK

ASROCK H97M-ITX/AC RETAIL

INTEL CORE I5-4460 3.20GHZ LGA1150 - BOX

CRUCIAL BLS2CP4G3D1609DS1S00 BALLISTIX SPORT 8GB (2X4GB) DDR3 PC3-12800 1600MHZ DUAL CHANNEL KIT

SAMSUNG MZ-7TE120BW 840 EVO SERIES SSD 120GB 2.5'' SATA3

Πώς σας φαίνεται;

αυτα ειπα τις πρωινες κακιες μου

φιλικα παντα Αντωνης

Δεν ήξερα ότι με καινούριο σύστημα πρέπει να ξανα αγοράσω τα ήδη αγορασμένα προγράμματα.

Αν θες να συνεχίσεις τις "κακίες" σου, κάν'το με πμ για να μη χαλάσουμε το θέμα.

Ευχαριστώ :)

• Like 3
Δημοσ.

Αψογος. Τουμπανακι συστημα, με γεια ;)

Δεν ήξερα ότι με καινούριο σύστημα πρέπει να ξανα αγοράσω τα ήδη αγορασμένα προγράμματα.

Αν θες να συνεχίσεις τις "κακίες" σου, κάν'το με πμ για να μη χαλάσουμε το θέμα.

ilove3dmax: Eλα μου ντε.. εγραψες ολο αυτο το μακριναρι βασιζομενος σε μια υποθεση του μυαλου σου... ο,τι να' ναι

Δημοσ.

Τα Windows Ειναι ενα License για εναν υπολογιστη και οχι για δυο οπως επισης το autocad πρεεπει να τρεχει σε εναν υπολογιστη και οχι σε δυο το office το ιδιο με λιγα λογια δεν εχει δικαιομα να το εχεις εγκατεστημενο σε δυο η περισσοτερους υπολογιστες ολα αυτα τα προγραμματα και για ναμην με παρεξηγεις εγω για καλο δικο σου το λεω μη το παιρνεις στραβα οι καιροι ειναι δυσκολοι και δεν ειναι για προστημα απο m$ και απο αλλους

Δημοσ.

Αψογος. Τουμπανακι συστημα, με γεια ;)

ilove3dmax: Eλα μου ντε.. εγραψες ολο αυτο το μακριναρι βασιζομενος σε μια υποθεση του μυαλου σου... ο,τι να' ναι

Ευχαριστώ για το χρόνο σου.

Τα Windows Ειναι ενα License για εναν υπολογιστη και οχι για δυο οπως επισης το autocad πρεεπει να τρεχει σε εναν υπολογιστη και οχι σε δυο το office το ιδιο με λιγα λογια δεν εχει δικαιομα να το εχεις εγκατεστημενο σε δυο η περισσοτερους υπολογιστες ολα αυτα τα προγραμματα και για ναμην με παρεξηγεις εγω για καλο δικο σου το λεω μη το παιρνεις στραβα οι καιροι ειναι δυσκολοι και δεν ειναι για προστημα απο m$ και απο αλλους

Ο προηγούμενος θα αντικατασταθεί απ'τον καινούριο, οπότε ο παλιός δε θα δουλεύει. Ευχαριστώ πάντως για την προειδοποίηση :)

• Like 2
Δημοσ.

Ενα τη φορα. Οχι 2 ταυτοχρονα..!

Δλδ, αν σου καει το μηχανημα, 1 μηνα μετα την αγορα του, και ξαναγορασεις αλλο, το θεωρεις λογικο να ξαναγορασεις τα προγραμματα;

Δημοσ.

Φίλε μου εγώ πιστεύω ότι με καλή πρόθεση τα είπες αλλά 1) δε μας αφορά 2) είδες ότι υπάρχει εξήγηση (και μάλιστα νόμιμη) που δεν συμπεριέλαβες καν στις πιθανότητες :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...