Προς το περιεχόμενο

Το αντίστοιχο του Word σε Mac

sarantatessera

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όπως είπε ο Ozelot, είναι το Pages και είναι μέρος της σουίτας iWork της Apple. 

Ας μου επιτραπεί να προσθέσω·

Σωστό όσο αφορά στο μέρος της σουίτας iWork, όπου όλη η σουίτα είναι δωρεάν σε καινούρια μηχανήματα ή σε όσα αγοράσθηκαν μετά την 1η Οκτωβρίου 2013.

Διαφορετικά μπορεί να αγοράσει κανείς από το App store το standalone Pages, γύρω στα  €16.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τώρα να σου πω τίποτα από τα δύο...και να πας σε LaTeX...φοβάμαι ότι θα πέσουν να με φάνε!

To latex είναι πιο ωραίο για papers, αλλά υπάρχει και το word για mac γιατί δεν πας σε αυτό που ήδη το γνωρίζεις ...

• Like 1

To latex είναι πιο ωραίο για papers, αλλά υπάρχει και το word για mac γιατί δεν πας σε αυτό που ήδη το γνωρίζεις ...

Μπορείς να περάσεις το Word (Office) κανονικά στα Mac;

Εγώ με τα office for Mac βολευτηκα απίστευτα. Δεν ειναι 100% ιδια με τα αντίστοιχα των win αλλα δουλεύοντας πολυ άνετα! Οι αντίστοιχες προσπάθειες της apple νομίζω ότι δεν αξίζουν τόσο...

Latex κλπ δε χρησιμοποιω, είμαι της παλιάς σχολής...

Αντί να δείχνετε ποιός την έχει μεγαλύτερη (τη γνώση των LaTeX κλπ εργαλείων :P) γιατί δεν μένετε στο αρχικό ερώτημα; ;)

• Like 1

Είσαι λίγο hardcore με το pstricks! Προσωπικά το χρησιμοποιώ για σχέδια φίλτρων, μόνο. Για διαγράμματα MATLAB και export ως eps. 

Ακόμα και για class, flow κ.α. diagrams προτιμώ άλλα σχεδιαστικά, export σε eps και μετά import σε LaTeX. 

και εγώ έτσι δουλεύω όπως το περιγράφεις (MATLAB, κλπ tools), αλλά σε διαγράμματα ελέγχου όταν θέλω ποιότητα (papers, κλπ), κλπ κλπ πάω με pstricks (και αν βαριέμαι inkscape, export, κλπ).

Sorry για το offtopic αλλά αγαπάμε LaTeX και το διαφημίζουμε (και όχι άδικα)!

Το original ερώτημα απαντήθηκε από τον ozelot στο #2. Επίσης υπάρχει και το OpenOffice, LibreOffice (OSX, Linux, Win) που είναι free και υποστηρίζει import/export σε office format.

• Like 1

Ας μου επιτραπεί να προσθέσω·

Σωστό όσο αφορά στο μέρος της σουίτας iWork, όπου όλη η σουίτα είναι δωρεάν σε καινούρια μηχανήματα ή σε όσα αγοράσθηκαν μετά την 1η Οκτωβρίου 2013.

Διαφορετικά μπορεί να αγοράσει κανείς από το App store το standalone Pages, γύρω στα  €16.

Ή κατεβάζοντας τις trials από την προηγούμενη έκδοση γίνεσαι νόμιμος κάτοχος της τωρινής έκδοσης, με όλα τα updates κανονικά, εκμεταλλευόμενος ένα bug του Mac Appstore.

http://www.gizmodo.co.uk/2013/10/mac-app-store-bug-is-upgrading-illegal-and-trial-software-for-free

Ή κατεβάζοντας τις trials από την προηγούμενη έκδοση γίνεσαι νόμιμος κάτοχος της τωρινής έκδοσης, με όλα τα updates κανονικά, εκμεταλλευόμενος ένα bug του Mac Appstore.

http://www.gizmodo.co.uk/2013/10/mac-app-store-bug-is-upgrading-illegal-and-trial-software-for-free

Links για τα trials που λες..!

Εμ άμα είσαι της παλιάς σχολής, θα έπρεπε! Το LaTeX είναι αρχαίο (1984)...

της παλιας σχολης με την εννοια που τα εμαθα... αλλιώς ακομα πιο αρχαία ειναι η γραφομηχανή... :P

παντως γενικα οποτε προσπάθησα να το δουλεψω (3 φορές απο μια ωρα το πολύ) εκνευριστηκα και το εκλεισα/εστειλα απο εκει που ηρθε...

πολλοι λενε/λετε οτι ειναι καλυτερο, εγω λεω δε ξαναμπλέκω και ας "ταλαιπωρούμαι"...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...