Ailuros Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 κολλαει το youtube παλι δε μπορω να καταλαβω τι σκ* φταει εχω τρελαθει πως το κανω? :S Δεν ξέρω αν θα σε βοηθήσει αλλά πήγαινε εδώ¨http://helpx.adobe.com/flash-player.html#main_Find_Flash_Player_version_type_and_capabilities__Flash_developers_only_ Στην εικόνα με το δεντράκι κάνε δεξί κλικ και στις επιλογές πάτα "settings". Το πρώτο πρώτο tab στο κάτω περιθώριο είναι το hardware accelleration που θα έπρεπε να είναι ενεργοποιημένο και όχι απενεργοποιημένο.
liopyr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Η κάρτα αποκλείεται να φταίει. Κάνε update τον flash player αν χρησιμοποιείς firefox. Κατά τ'άλλα το pc έχει επαρκείς επιδόσεις; Έχεις τσεκάρει θερμοκρασίες και τα συναφή; (ελπίζω να μην είναι internet buffering το θέμα και να ψαχνόμαστε σαν χαζοί ε); 2
themis1983 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) τα έκανα όλα αυτά αλλα πάλι τα ίδια και internet έχω πολύ καλο το facebook κολλαει βιντεο κανει αυτα τα παγωματα Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2014 από themis1983
TheELF Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 i5 Ποιας γενιάς;;; Τα ενσωματωμένα πρέπει να είναι ποιο δυνατά από την 210 αν δεν βαριέσαι θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις με αυτά.
Ailuros Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2014 Σαφώς αλλά αν δεν ξηλώσει με driver cleaner τους τωρινούς οδηγούς GPU για να κάνει καθαρή εγκατάσταση της ενσωματωμένης μπορεί και να μην του λυθεί το πρόβλημα.
themis1983 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 τα έκανα όλα αλλα τίποτα δεν έφτιαξε ρε παιδιά τι μπορεί να είναι? είναι παρα πολύ σπαστικό να κολλάει το video
themis1983 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2014 ιλικρινα ρε παιδια τι μπορει να ειναι? εχω τρελαθει δε μπορω να δω βιντεο στο facebook κυριως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα