Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ASUS NVIDIA GeForce 210 silent graphics card with HDMI

έχω αυτή τη κάρτα και στο video στο youtube κολλάει κάνει κωλύματα ανά 5 δευτερόλεπτα κάνει προσ τα πισω λίγο η εικόνα

έχω τους τελευταίους οδηγούς και έβαλα k-lite codecs

ξέρει κάνει τι μπορεί να είναι?

ευχαριστώ
Δημοσ.

Καταρχήν τα codecs δεν έχουν καμία σχέση με τα video του youtube(flash player/HTML), δοκίμασε να κάνεις μια καλή απεγκατάσταση οδηγών με το DDU και ξαναπαίρνα τους τελευταίους οδηγούς, αν δεν λειτουργήσει αυτό, βλέπουμε.

Δημοσ.

τα ιδια απλα μια μικρη βελτιωση νομιζω

Καταρχήν τα codecs δεν έχουν καμία σχέση με τα video του youtube(flash player/HTML), δοκίμασε να κάνεις μια καλή απεγκατάσταση οδηγών με το DDU και ξαναπαίρνα τους τελευταίους οδηγούς, αν δεν λειτουργήσει αυτό, βλέπουμε.

Δημοσ.

΄Εχω σε ένα από τα μηχανάκια εδώ μια 210 και μέχρι τα 1080p δεν κολλάει ούτε ένα video στο youtube. Ctrl+Alt+Del ---> Task Manager --> Performance όταν είσαι youtube και στο κάνει και δες πόσο υψηλό είναι το CPU utilization. Κάτι μου λέει ότι για κάποιον λόγο τα video τρέχουν χωρίς επιτάχυνση video decoder@GPU.

Δημοσ.

Περίεργο..Δοκίμασε σε ένα flash player, πάτα δεξί κλικ και απενεργοποίησε το GPU Acceleration και πες μας αν σταμάτησαν τα κολλήματα, ο i5 είναι παραπάνω από αρκετός για 1080P.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...