themis1983 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 ASUS NVIDIA GeForce 210 silent graphics card with HDMI έχω αυτή τη κάρτα και στο video στο youtube κολλάει κάνει κωλύματα ανά 5 δευτερόλεπτα κάνει προσ τα πισω λίγο η εικόνα έχω τους τελευταίους οδηγούς και έβαλα k-lite codecs ξέρει κάνει τι μπορεί να είναι? ευχαριστώ
Ailuros Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Θέμα λογισμικού/οδηγών είναι σαφέστατα. Να φανταστώ ότι στο κάνει σε όλα τα browsers ανεξαιρέτως;
SPANK Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Το πρόβλημα στο κάνει μονο στο youtube η γενικά σε ολα τα videos εκτος browsers ;
themis1983 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 σε όλα τα browsers το κανει και σε ολα τα site με video vimeo, facebook vlc που παιζω το default video που εχει στα video δε κολλαει
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Καταρχήν τα codecs δεν έχουν καμία σχέση με τα video του youtube(flash player/HTML), δοκίμασε να κάνεις μια καλή απεγκατάσταση οδηγών με το DDU και ξαναπαίρνα τους τελευταίους οδηγούς, αν δεν λειτουργήσει αυτό, βλέπουμε.
themis1983 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 τα ιδια απλα μια μικρη βελτιωση νομιζω Καταρχήν τα codecs δεν έχουν καμία σχέση με τα video του youtube(flash player/HTML), δοκίμασε να κάνεις μια καλή απεγκατάσταση οδηγών με το DDU και ξαναπαίρνα τους τελευταίους οδηγούς, αν δεν λειτουργήσει αυτό, βλέπουμε.
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Το λειτουργικό σου είναι οκ ; Έκανες πρόσφατα φορμάτ ;
Ailuros Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 ΄Εχω σε ένα από τα μηχανάκια εδώ μια 210 και μέχρι τα 1080p δεν κολλάει ούτε ένα video στο youtube. Ctrl+Alt+Del ---> Task Manager --> Performance όταν είσαι youtube και στο κάνει και δες πόσο υψηλό είναι το CPU utilization. Κάτι μου λέει ότι για κάποιον λόγο τα video τρέχουν χωρίς επιτάχυνση video decoder@GPU.
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Το σκέφτηκα και 'γω αυτό, αλλά θα πρέπει να 'χει πολύ παλιό CPU, ένας C2D στα 2.6Ghz χρειαζόταν για 1080P χωρίς κολλήματα αν θυμάμαι καλά.
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Περίεργο..Δοκίμασε σε ένα flash player, πάτα δεξί κλικ και απενεργοποίησε το GPU Acceleration και πες μας αν σταμάτησαν τα κολλήματα, ο i5 είναι παραπάνω από αρκετός για 1080P.
themis1983 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 κολλαει το youtube παλι δε μπορω να καταλαβω τι σκ* φταει εχω τρελαθει πως το κανω? :S
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα