Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν κάτι μέρες είχα τον επεξεργαστή στα 4.2 με 1.272v+0.00625v σταθερό prime95 για 1 ώρα χωρίς errors και μέγιστη θερμοκρασία 47 βαθμούς. Δοκίμασα να παίξω και το πρόβλημα υπήρχε πάλι. Έχω δοκιμάσει και με την κάρτα γραφικών στα 1013MHz αλλά έλλειψη των drops δεν είδα, μονάχα αυξημένα fps min-max-avg.

Επεξ/σία από Mult1C0r3Cpu
  • Απαντ. 239
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απο το λιγο που ασχοληθηκα ειδα οτι o apu σου το εχει το λολ σε full ευκολα.

Και σε αυτο που με ειχες ρωτησει το turbo boost ειναι ανοιχτο στο bios για τον 6300.

Δν νομιζω το oc να σε βοηθησει σε κατι.

Να ριξω μαι ιδεα?Μπορει να ειναι και τελειως μαλακια βεβαια.

Δοκιμασε να κανεις κανενα fix στο παιχνιδι απο το login screen.

Κατα πασα πιθανοτητα δν θα βοηθησει αλλα ποτε δν ξερεις.

Ριξε και μια ματια σε αυτο το thread μηπως σε βοηθησει κατι γιατι προτεινουν καποια πραγματαhttp://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/2p62tj/fps_drops_421/

Δημοσ.

Λοιπόν έκανα μια ρύθμιση και βοήθησε τα fps στο λολ (στο spectate,  κανονικό παιχνίδι θα παίξω σήμερα και θα γράψω εντυπώσεις). Ενεργοποίησα το xmp στις μνήμες, και τα timings από auto της asus στα 9 10 9 28 πήγαν στα xmp timings των ram 9 9 9 24. Με την κάρτα στοκ και τα settings που ανέφερα παραπάνω από 42 fps που ήμουν παντού πήγα 50 και έπιανε και αρκετές φορές 60  :-). Τώρα που έχω την κάρτα πάλι στα 950MHz θα είμαι αισθητά πιο πάνω. Στα fights όμως του spectate drop στα 24 fps όπως πάντα  :wacko:. Υπήρχαν φορές που δεν έπεφτε κάτω από 30 αλλά αυτό έφτιαχνε μετά από καιρό μόνο του (το έχω παρατηρήσει μέσα σε τόσα φόρματ που έχω κάνει, οπότε θα φτιάξει).

Δημοσ.

Αχα xD

Δεν ξερω αν ειναι συμπτωση αλλα

https://forums.geforce.com/default/topic/781982/geforce-drivers/nvidia-geforce-gtx-900-series-feedback-gathering-low-gpu-load-and-other-issues-/post/4385212/#4385212

Ισως να ειναι σε ολα τα καινουργια τσιπ αυτο?

Αν εχεις drop στα fights ειναι θεμα παιχνιδιου-driver-επεξεργαστικης ισχυς (cpu/gpu).Εφοσον εχεις αποκλισει το τελευταιο μενουν τα δυο πρωτα?

Δημοσ.

Δυστυχώς όχι. Είμαι σε παιχνίδι τώρα, θα γράψω εντυπώσεις μετά από κάνα μισάωρο ή μερικά παιχνίδια, ώστε να διασταυρώσω αν έκανε δουλειά το xmp.

Δημοσ.

Μολις οριστικοποιηθει το map οπως σου ειπα ειμαι σιγουρος οτι δν θα εχεις κανενα προβλημα.

Μεχρι τοτε υπομονη φιλε μου :)

Δημοσ.

Το ξέρω αυτό και η συμβουλή σου είναι η πιο σωστή, αλλά με τρώει το χέρι μου να βρω την λύση. Από τότε που πήρα το σύστημα προσπαθώ μανιωδώς να δω τι φταίει. Παλεύω με ότι γνώσεις έχω μέχρι εκεί που φτάνει το χέρι μου να κυνηγήσω το γεγονός για ομαλό gameplay. Μου κάνει εντύπωση πως ένα μικρό ποσοστό χρηστών δεν τρώει κανένα drop, ακόμα και με amd συστήματα. Το έχω διαπιστώσει έχοντας διαβάσει σχεδόν όλα τα τοπικ στο ίντερνετ για τα fps drops στο λολ έπειτα από ώρες διαβάσματος. Τουλάχιστον έχω το πλεονέκτημα ότι δεν έχω συνεχόμενο drop, δηλαδή από 100 στα 20 στιγμιαία όπως έχουν αρκετοί. Τα fights είναι το κύριο θέμα. Μου κάνει εντύπωση η εταιρεία, που έχοντας στείλει μηνύματα πάνω στο θέμα αλλά και screenshots τελικά μου λέει πως είναι φυσιολογικό και πως καλό θα ήταν να πάω τον υπολογιστή μου σε κάποιον ειδικό. Το θέμα όμως είναι ότι δεν χρειάζεται ειδικό από την στιγμή που το σύστημα δουλεύει ρολόι, δεν έχει ιούς, δεν παρουσιάζει προβλήματα και δεν έχει θέμα στα υπόλοιπα παιχνίδια (κάτι nfs για όσους αναρωτιούνται, τα έχω αναφέρει και πιο πάνω).

Δημοσ.

Το καλυτερο κανεις και το ψαχνεις διοτι μεσω αυτου μαθαινεις και αλλα πραγματα που θα σου χρειαστουν μετεπειτα.

Καταλαβαινω την συγχυση σου και εγω το ιδιο θα εκανα στην θεση σου αλλα σε πολλα θεματα απλα δν \

φταει το pc μας δυστυχως.Παντως σου ευχομαι να λυθει γρηγορα το προβλημα για να χαρεις και παλι το παιχνιδι :)

• Like 2
Δημοσ.

Επιτρέπει ένα ελαφρύ overclock benign αλλά σέβομαι το κόστος της και την ποιότητά της και δεν κάνω overclock. Το έκανα μόνο για δοκιμή αλλά επειδή δεν έχει ούτε ψύκτρες στα vrm απλά δεν θα την ζορίσω. Θέλω να κρατήσει δεν θέλω να την κάψω. Έτσι και εξάλλου αν μελλοντικά χρειαστώ δύναμη, παίρνω μια καλύτερη ψύκτρα και μια καλύτερη μητρική fm2+ και τον υπερχρονίζω μέχρι να τερματίσει κάθε ευρώ, τόσο σε επεξεργαστή αλλά τόσο και σε κάρτα. Αγόρασα αυτή την μητρική, διότι αν πήγαινα σε ακριβότερη θα πήγαινα σε a6, καθώς έδινα ένα συγκεκριμένο ποσό για την αγορά του συστήματός μου το οποίο δεν είχε περιθώρια αύξησης. Κατά τα άλλα είμαι υπερκαλυμμένος από το σύστημά μου. Επίσης σκέφτηκα ότι μπορεί να φταίει η μητρική μου για τα drops. Να τονίσω ότι το καλοκαίρι είχα έναν ανεμιστήρα να φυσάει το norhbridge και έναν τα vrm. Πάλι τα drops υπήρχαν. Τώρα έχω έναν 120αρη μπροστά και φυσάει τα πάντα  :-D.

Δημοσ.

Εχεις μεθοδικοτητα και σωστη σκεψη αλλα υπηχε αυτη η μητρικη που της εχει γινει και review απο Ελληνικο site,που πριν εναμιισι μηνα εκανε 55 ευρω και ειναι τρομερο vfm.Και το καλυτερο fm2+ chip και θα επαιρνες πολυ καλυτερη αποδοση.

http://www.e-shop.gr/gigabyte-ga-f2a88xm-hd3-retail-p-PER.526953

Δημοσ.

Benign την μητρική αυτή την τσίμπησα πριν βγει το fm2+ στα 50 ευρώ, συγκεκριμένα στα τέλη του 2013. Δεν θυμάμαι μήνα, πάντως δεν υπήρχαν στην αγορά fm2+ μητρικές. Η μητρική μου ήταν πιο ακριβή πριν την αγοράσω αλλά την πέτυχα κάνα 10αρικο πιο κάτω από you.gr. Πιθανότατα βιάστηκα στην αγορά μητρικής αλλά κατά τα άλλα είμαι ικανοποιημένος. Να φανταστείς ένα μήνα μετά την αγορά της asus βγήκαν οι fm2+ μητρικές. Κάθισα και σκέφτηκα, λέγοντας από μέσα μου έκανα χαζομάρα που δεν περίμενα για τις fm2+. Έπειτα από μια πληθώρα σκέψεων συνειδητοποίησα ότι έπραξα πιο σωστά παίρνοντας μια δοκιμασμένη λύση, από μια καινούρια που πιθανότατα να παρουσίαζε κάποιο πρόβλημα και να χρειαζόταν αλλαγές ακόμα δεν την αγόρασα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...