Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 239
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Nfs the run, most wanted 2012, shift, shift 2, γενικά σχεδόν όλα τα nfs  :-D. Τα παλαιότερα nfs ή θα τα παίξω low ή medium σε 1080p ή στα τέρματα σε 720p και 768p. Προτιμώ τα τέρματα όσο το δυνατόν γίνεται σε μικρότερη ανάλυση, μου αρέσει το λεπτομερές smooth gameplay. Τα πιο καινούρια πχ most wanted 2012 τα βάζω medium 768p και είμαι στα 45 fps παντού. Γενικώς με θυσίες στα γραφικά και στην ανάλυση τα παιχνίδια που θέλω τα παίζω αρκεί να είναι πάνω από 30 fps.

Δημοσ.

Αγαπαω nfs απο παιδι ειδικα τους πιο παλιους τιτλους! NFS MW το πρωτο ομως μακραν καλυτερο για μενα.

Στο θεμα μας ομως.Αφου σε τετοια παιχνιδια ο apu αποδιδει αρκετα καλα μπορω να πω

και αν παρεις σαν δεδομενο οτι πριν απο 2 χρονια περιπου ο Α4-3400(Πρωτη γενια liano )

μπορουσε να σηκωσει το λολ στα 720p με 60 fps.

O δικος σου που μπροστα στο a4 ειναι τερας το λολ πρεπει λογικα να το μαξαρει ευκολα.

Οποτε νομιζω το θεμα ειναι στο καινουργιο map του λολ οπως προειπα.

Εχε ομως στο νου οτι το map ειναι ακομα σε beta Μορφη.

Στην θεση σου θα περιμενα να οριστικοποιηθει (λογικα απο καινουργια σεζον)

και εκει θα μπορεσεις να βγαλεις πιο σωστα συμπερασματα.

Δημοσ.

Το λολ το τρέχω 1080p με τα πάντα στα τέρματα, ανοιχτό vsync, character inking και κλειστά shadows, colorblind και anti aliasing. Είναι 60 fps παντού με vsync και 90 με 80 χωρίς vsync. Με vsync αλλά και χωρίς το drop υπάρχει και είναι αποκλειστικά στα team fights. Δυστυχώς αυτό το πρόβλημα παρουσιάζεται σε μεγάλο βαθμό στους κατόχους amd καρτών αλλά και επεξεργαστών, ειδικά στα καινούρια προϊόντα της amd. Σε παλαιότερες κάρτες της αν κοιτάξεις στο ίντερνετ δεν υπάρχει θέμα, το ίδιο και στους επεξεργαστές (άγνωστο γιατί συμβαίνει). Συμβαίνει και σε intel-nvidia αλλά όχι τόσο συχνά.

Δημοσ.

Χμμ,εσυ εχεις η θεμα ισχυς η θεμα κακογραμμενου παιχνιδιου.Εγω για παραδειγμα και τωρα με intel/nvidia αλλα και πριν με intel /nvidia δεν ειχα θεμα drop σε fights αλλα ενα γενικο stuttering που ηταν θεμα παιχνιδιου (δηλαδη εκει που δεν εκανες τιποτα θα επεφταν τα fps απο 60 στα 40 η τωρα πανε απο 60 σε 66 * και εχει λιγο stuttering).Εχω διαβασει και εγω οτι εχει προβλημα το λολ με amd.Ψαξε σε κανα φορουμ του λολ na,βαζουν αρκετες λυσεις

* Οταν μιλάμε οτι ο driver ειναι για πεταμα,ειναι για πεταμα.FPS drop με παραπανω fps εχετε ξαναδει? :D

Δημοσ.

Stuttering δεν έχω, fps drop όμως ναι. Sakiz105 και ExitFever93 θέλω μια διευκρίνιση, έχετε το turbo boost ο i5 και turbo core ο 6300 ανοιχτό από το bios? Εγώ παίζω με ανοιχτό turbo core, και ορισμένες φορές έχω περισσότερο drop με το turbo παρά χωρίς αυτό (το είχα κλειστό ένα διάστημα από το bios)  :huh:

Δημοσ.

Τα εχω adaptive, και την gpu και την cpu.Δηλαδη αν χρειαστει θα παει ψηλοτερα,αν δεν χρειαστει οχι.Πχ η gpu στο λολ ειναι στο 20% ενω ο cpu δουλευει μονο με 2 πυρηνες και αυτοι οι δυο ειναι 70-80%.Αλλα αυτες οι εναλλαγες ορισμενες φορες προκαλουν stuttering.

Δημοσ.

Δυστυχως δν βρηκα στο bios της μητρικης μου καποια επιλογη turbo core η κατι αναλογο για να σε βοηθησω.

Θα σου προτεινα να μην ασχοληθεις και να περιμενεις να οριστικοποιηθει το καινουργιο map παντως :)

Δημοσ.

Σε εμένα που έχω asus, στις ρυθμίσεις του cpu (cpu configuration) μου το έχει ως CPB Mode. Από επιλογές έχει Auto και Disabled. Γύρισα τους drivers στους 14.4 που είχε πει ο XronisR ότι πατούσαν καλύτερα στο λολ, έβαλα πάλι windows 7 αλλά τίποτα. ExitFever93 μακάρι να οριστικοποιηθεί αλλά αυτά μου τα έκανε από τότε που πήρα το pc. Το τελικά είναι τέρμα ιδιότροπο, αλλά τι λέω σχεδόν σε όλα τα online τέτοιου τύπου πάντα υπήρχαν θέματα ακόμα και σε intel. Φίλος με i5 3470, h77m hd3, 8 gb 1333 και 650 2gb δεν έχει ούτε ένα drop στο λολ, ούτε ένα. Το έχω διαπιστώσει έχοντάς τον δει να παίζει λολ αλλά και ο ίδιος μου το λέει ότι από τότε που το πήρε δεν είχε drop πουθενά στο λολ. Τον βλέπω να παίζει, παίζεται βαρύ team fight και τα fps καρφί 60 με τα πάντα στα τέρματα (χωρίς κάποιο game booster ή κάτι τέτοιο)  :huh:.  To παράξενο, έχει τροφοδοτικό turbo x :-D.Έχω κάνει ένα μάτσο φορμάτ στο pc τόσο με τα w7 που έχω αλλά τόσο με 8.1 αλλά και με τα 10 τα δοκιμαστικά και έχω δοκιμάσει και έναν άλλο πιο παλιό σκληρό. Αποτέλεσμα μηδέν  :-(.

Δημοσ.

Βλεπω και εσυ εχεις παλιο σκληρο δισκο οπως εγω.Τα online games ειναι σχετικα βιαια πανω στους σκληρους (δοκιμασε να ανοιξεις chrome ενω παιζεις lol και θα καταλαβεις τι εννοω).Μπορεις να δοκιμασεις με καποιον αλλον σκληρο δισκο? Η καλυτερα ssd? 

Δημοσ.

Παιδια μην παιδευεστε τοσο.Και εγω οταν ημουν με τον seagate τον μηχανικο μια χαρα πηγαινε.

Ετσι και αλλιως το lol δν εχει να διαβασει και τιποτα τρομερο απο hdd.Eνα map φορτωνει και τιποτα αλλο.

Οποτε μην πεταμε λεφτα ασκοπα.Για τον χ,ψ λογο δν τα παει καλα με amd cpu και ισως σε περιορισμενα μοντελα.

Αν ισχυει αυτο δυστυχως εμεις δν μπορουμε να κανουμε κατι παρα μονο να περιμενουμε καποιο fix απο πλευρας riot.

Αν ομως θες σιγουρα να απολεισεις το θεμα hardware θα σου προτεινα αν μπορεις βεβαια να

δανειστεις μια ξεχωριστη gpu και να το τρεξεις απο εκει.Μονο ετσι θα καταφερεις να εισαι σιγουρος οτι

ο apu δν ειναι το θεμα.Γτ στον apu εχει να κανει και μεγαλη διαφορα η ram και πιο πολυ η ταχυτητα αυτης.

Δημοσ.

Παιδια μην παιδευεστε τοσο.Και εγω οταν ημουν με τον seagate τον μηχανικο μια χαρα πηγαινε.

Ετσι και αλλιως το lol δν εχει να διαβασει και τιποτα τρομερο απο hdd.Eνα map φορτωνει και τιποτα αλλο.

Οποτε μην πεταμε λεφτα ασκοπα.Για τον χ,ψ λογο δν τα παει καλα με amd cpu και ισως σε περιορισμενα μοντελα.

Αν ισχυει αυτο δυστυχως εμεις δν μπορουμε να κανουμε κατι παρα μονο να περιμενουμε καποιο fix απο πλευρας riot.

Αν ομως θες σιγουρα να απολεισεις το θεμα hardware θα σου προτεινα αν μπορεις βεβαια να

δανειστεις μια ξεχωριστη gpu και να το τρεξεις απο εκει.Μονο ετσι θα καταφερεις να εισαι σιγουρος οτι

ο apu δν ειναι το θεμα.Γτ στον apu εχει να κανει και μεγαλη διαφορα η ram και πιο πολυ η ταχυτητα αυτης.

Καθε σκιλ που κανει ενας παιχτης το φορτωνει απτον σκληρο.Καθε basic attack το ιδιο κτλ κτλ.Για αυτο μερικες φορες στον pbe κυριως μπαινει ενα πατς που χαλαει καποιο αρχειο και εκεινη την ωρα που παει ο παιχτης να κανει το συγκεκριμενο σκιλλ εχεις fps drop,freezes η ακομα και bug splat.

Συγκεκριμενα ενα παλιο που το ειχαν φτιαξει αλλα ξαναεμφανιστηκε

https://www.youtube.com/watch?v=0gibRPEk28w

Δημοσ.

Καθε σκιλ που κανει ενας παιχτης το φορτωνει απτον σκληρο.Καθε basic attack το ιδιο κτλ κτλ.Για αυτο μερικες φορες στον pbe κυριως μπαινει ενα πατς που χαλαει καποιο αρχειο και εκεινη την ωρα που παει ο παιχτης να κανει το συγκεκριμενο σκιλλ εχεις fps drop,freezes η ακομα και bug splat.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι τα drops προέρχονται αναγκαστικά από το διάβασμα του αρχείου από τον δίσκο... 

Έχουν κάποιο Bug που όταν τρέξουν ποιος ξέρει πάνω σε τι έχουν επίδραση,μνήμη vga cpu κτλ, και έχεις drop,μπορεί ρε παιδί μου να απασχολούν την vga παραπάνω από ότι χρειάζεται ή να μην ξεφορτώνονται αμέσως ή χίλια δυο άλλα. 

Δημοσ.

Sakiz105 ο σκληρός είναι της υπογραφής και για μηχανικός είναι σπίρτο αν εξαιρέσεις ότι έχει 16mb cache. Ο παλιός χρησιμοποιήθηκε μονάχα για δοκιμαστικούς σκοπούς. Από τα windows έχω ρυθμίσει τον σκληρό να μην σβήνει ποτέ και στο alt-tab η συμπεριφορά του συστήματος είναι καλύτερη. Δυστυχώς δεν έχω την δυνατότητα να δανειστώ και να δοκιμάσω από κάποιον φίλο τόσο ssd αλλά και κάρτα. Επίσης αυτό το βίντεο είναι δικό σου? Αν ναι, έξυσες πληγή που δεν πήγα σε g3220 τότε και 6670, ώστε να έχω single core και πιο δυνατή κάρτα. Όμως με τον pentium δεν θα μπορούσα να κάνω ούτε multitasking ούτε κάνα video editing  :-D.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...