Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 239
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μάλλον έχεις δίκιο, έχω δοκιμάσει τα πάντα, από τα πιο απλά μέχρι ρυθμίσεις του bios. Επίσης τα drops αραίωσε μια κίνηση που έκανα πριν από κάνα μήνα, η αλλαγή της πάστας του northbridge με arctic mx-4 και η τοποθέτηση μπροστινού ανεμιστήρα 120mm, ο οποίος ψύχει το chipset αλλά και όλο το σύστημα. Cabdik ξέρεις στο περίπου κάθε πότε πρέπει να αλλάζω την πάστα του northbridge, κάθε 6μηνο, λιγότερο ή περισσότερο? Σημειωτέον ότι το chipset μετά από την μόντα που έριξα είναι μονίμως κρύο και γενικώς έχω λιγότερα drops. Για την αλλαγή της πάστας του chipset γνώστες και μη μπορούν να απαντήσουν, ώστε να υπάρχει μια ολοκληρωμένη ανταλλαγή απόψεων.

Δημοσ.

Πάστα αλλάζεις όταν δεις ότι έχεις αλλαγές στην θερμοκρασία.

Μην κάνεις κινήσεις τώρα,αλλάζουν χάρτες και γενικά κάνουν δραστικές αλλαγές περίμενε να σταθεροποιηθεί η κατάσταση.

Δημοσ.

Λοιπόν έκανα πράξη την σκέψη του Sakiz105. Καθώς έπαιζα ένα aram είχα ανοιχτό το gpuz έχοντας το gpu usage και το gpu clock στο average. Για κακή μου τύχη, η κάρτα δεν δούλευε 99% πουθενά αλλά 22% ακόμα και στα πιο βαρία team fights. Τώρα καταλαβαίνω ότι δεν πάει κάτι καλά με τους drivers τους 14.12 omega ή με το παιχνίδι. Το ίδιο πρόβλημα το έχω από τους 13.11 και ακόμα να λυθεί. Αποκλείω τελείως την έννοια bottleneck, είναι αστείο να κάνει bottleneck ο a8 6600k την ίδια του την κάρτα, από την στιγμή που μπορεί να σηκώσει και μα r9 270x αξιοπρεπώς. Όσες φορές και αν προσπάθησα ακόμα και με ddu βάλε βγάλε drivers δεν γινόταν τίποτα. Δυστυχώς αυτό το φαινόμενο παρατηρείται στο μέγιστο στις amd κάρτες και δεν ξέρω γιατί. TheELF για αυτό που λες έχεις δίκιο αλλά τι να πω, η riot όλο δραστικές αλλαγές κάνει και πολλοί χρήστες συνεχίζουν να έχουν προβλήματα και είμαι και εγώ ένας από αυτούς. Δεν θα κατηγορήσω την riot για τον λόγο ότι το πρόβλημα δεν έχει λυθεί, καθώς δεν μπορώ να γνωρίζω τον τρόπο τον οποίο εργάζονται πάνω σε αυτό αλλά και την ποσότητα του κόπου που αφιερώνουν οι εργαζόμενοι της εταιρίας. Αρχίζω να πιστεύω ότι το κλειδί της υπόθεσης είναι η υπομονή. Ποιος ξέρει, κάποια στιγμή θα υπάρξει αποτέλεσμα τελικά  :-) .

Δημοσ.

επείδη το θέμα έγινε μεγάλο

valley benchmark έχεις τρέξει; η heaven;

να δεις ότι η κάρτα σου τουλάχιστον πάει στο 99% πιθανότατα φταίει το παιχνίδι.

Δημοσ.

Για να πάει στο 99% πρέπει να έχει λόγο να πάει,πρέπει να μπορεί ο επεξεργαστής να δώσει αρκετά fps δηλαδή,σε παιχνίδι που τρέχει με ένα νήμα δεν πρόκειται να καταφέρει να ανεβάσει την vga πάρα πολύ,άλλωστε είναι εν τάξη τα FPS που βγάζει και το πρόβλημα είναι να μην έχει πτώσεις κάτω από το στάνταρ επίπεδο. 

Δημοσ.

Με τους τελευταιους drives της amd αντιμετωπισα και εγω θεμα σε ενα pc με 760κ και r9 270 μετα απο φορματ και περασμα τους 14.12 omega.Πριν ειχε τους 14.4 και δεν ειχα θεμα.

Δημοσ.

XronisR βλέπω ότι το pc που αναφέρεις έχει τον ίδιο επεξεργαστή με τον δικό μου χωρίς τα ενσωματωμένα γραφικά και με 100MHz μικρότερο base και turbo clock. Να δοκιμάσω να περάσω πάλι τους 14.4 λες? Όταν ήμουν στους 14.4 πάλι έιχα drop δυστυχώς. Να σε ρωτήσω, παρόλο που έχει αυτό το pc που λες την r9 270 αντιμετώπισες fps drop στα teamfights? Θυμάσαι αν σε αυτό το pc είχες ανοιχτό το turbo core? Στα ρωτάω όλα αυτά διότι στο παρλθόν τα έχω δοκιμάσει αλλά δεν είχαν αποτέλεσμα. Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

XronisR βλέπω ότι το pc που αναφέρεις έχει τον ίδιο επεξεργαστή με τον δικό μου χωρίς τα ενσωματωμένα γραφικά και με 100MHz μικρότερο base και turbo clock. Να δοκιμάσω να περάσω πάλι τους 14.4 λες? Όταν ήμουν στους 14.4 πάλι έιχα drop δυστυχώς. Να σε ρωτήσω, παρόλο που έχει αυτό το pc που λες την r9 270 αντιμετώπισες fps drop στα teamfights? Θυμάσαι αν σε αυτό το pc είχες ανοιχτό το turbo core? Στα ρωτάω όλα αυτά διότι στο παρλθόν τα έχω δοκιμάσει αλλά δεν είχαν αποτέλεσμα. Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Επειδή είναι του αδερφού μου το pc,μου είπε οτι πριν το φορματ δεν είχε fps drops.Αρα πιστευω είναι θέμα drivers.Θα δοκιμασω να παιξω κάνα game να το επιβεβαιώσω και μετα θα δοκιμασω να βαλω τους 14.4

Κάπου διαβασα να κλείσουμε τα shadows,άλλοι λένε για το vsync.

Δημοσ.

Αν είναι εύκολο μπορείς να μου πεις αναλυτικά από τι αποτελείται το pc του αδερφού σου, ώστε να το συγκρίνω με το δικό μου και να δω που υστερώ? Επίσης μπορείς να μου πεις ποια windows είχε πριν το format το pc και ποια έχει τώρα, καθώς εγώ ήμουν με windows 7 x64 και τώρα είμαι στα windows 8.1 x64 αλλά δυστυχώς πάλι έχω drops. Τα ρωτάω όλα αυτά για να βγάλω ένα πιο ολοκληρωμένο συμπέρασμα. Το σύστημά μου είναι της υπογραφής. 

Δημοσ.

Αν είναι εύκολο μπορείς να μου πεις αναλυτικά από τι αποτελείται το pc του αδερφού σου, ώστε να το συγκρίνω με το δικό μου και να δω που υστερώ? Επίσης μπορείς να μου πεις ποια windows είχε πριν το format το pc και ποια έχει τώρα, καθώς εγώ ήμουν με windows 7 x64 και τώρα είμαι στα windows 8.1 x64 αλλά δυστυχώς πάλι έχω drops. Τα ρωτάω όλα αυτά για να βγάλω ένα πιο ολοκληρωμένο συμπέρασμα. Το σύστημά μου είναι της υπογραφής. 

Για αρχη κλεισε απο τις υπηρεσιες των windows ενα που λεει καπως "βοηθητικη ip" (ip helper στα αγγλικα).

Μετα διεγραψε το pando media booster αν  δεν το εχεις διαγραψει.

Δοκιμασε να παιξεις σε borderless αντι για full screen.

Απεγκατεστησε το microsoft net framework αν το εχεις

Κατεβασε οτι visual c++ μπορεις να βρεις :D 

Δημοσ.

Δυστυχώς Sakiz105 τα έχω δοκιμάσει αυτά έχοντας αφιερώσει ώρες ψαξίματος και δοκιμών από το διαδίκτυο. Τίποτα από αυτά δεν βοήθησε. Αυτό με  το ip helper το δοκίμασα και τα windows δεν με αφήνουν να το κλείσω.

Δημοσ.

Πριν και μετα εχω βαλει 7 Ultimate 64bit.

To pc αποτελειται απο: x4 760k 8gb ram asus a88xm-a gigabyte r9 270 corsair cx500

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...