Sakiz105 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Για βγαλε το vsync.Παντως στο τελευταιο πατς και με την 970 βλεπω fps (ωστοσο ειναι απο 160 στα 90 οποτε δεν βλεπω καποια διαφορα)
cabdik Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Λοιπόν μετά από αρκετά παιχνίδια στο λολ παρατηρώ ότι τα drops όσο πάνε είναι και πιο έντονα, δηλαδή από 60 πέφτω 40 ακόμα και όταν είμαι στην πηγή για να αγοράσω items (κουνώντας την κάμερα). Drivers έχω τους πιο τελευταίους και ενημερώσεις το ίδιο. Όταν παίζω η ραμ δεν υπερβαίνει το 74% με ανοιχτά skype και 1-2 tab στον chrome και ο επεξεργαστής παίζει από 10% μέχρι 30 %. Όλα φαίνονται φυσιολογικά και πάλι δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει. Αν είναι εύκολο άτομα του φόρουμ με παρόμοιες δυσάρεστες εμπειρίες σχετικές με το λολ θα μπορούσαν να τις αναφέρουν σε αυτό το θέμα, ώστε να ανταλλάξουμε απόψεις πάνω στο θέμα και τελικά να βρεθεί μια λύση για όλους εμάς που ταλαιπωρούμαστε με fps drops. Ευχαριστώ προκαταβολικά. αν και δεν διαβασα ολα τα ποστ, να σε ρωτησω κατι απλο? οι APU ξερουμε οτι ωφελουνται παρα πολυ, απο γρηγορες μνημες, ανω των 2000mhz. εσυ εχεις 1600αρες, -αν δεν κανω λαθος..! μηπως θα μπορουσες να δοκιμασεις με γρηγορες μνημες, να δεις αν αλλαξει κατι?
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δυστυχώς cabdik δεν έχω άλλες μνήμες και επίσης οι γνωστοί μου έχουν 1600αρες για να έλεγα ότι θα δανειστώ προσωρινά για δοκιμή από κάποιον. Επίσης δεν μπορώ να προβώ σε αγορά μνημών αυτό το διάστημα, ίσως αργότερα, καθώς τα 4gb που έχω υπερκαλύπτουν τις ανάγκες μου. Σκέφτηκα να υπερχρονίσω τις υπάρχουσες μνήμες αφού ψάξω στο ίντερνετ τρόπους. Εμπόδιο είναι σε αυτή μου την κίνηση ο φόβος μην τυχών τις καταστρέψω. Τώρα ως προς το μήνυμα του benign, το ίδιο πρόβλημα συνέβαινε και όταν έπαιζα στο παλιό μου μόνιτορ με 1024x768 ανάλυση, έπαιζα χωρίς vsync και από τα 150 fps έπεφτα 40. Η ιδιοτροπία της υπόθεσης από πλευράς μου, είναι ότι ενώ στα very high 1080p σε 5v5 αλλά και σε aram είμαι 60 fps παντού χωρίς διακυμάνσεις και χωρίς το vsync είμαι στα 90 με την κάρτα στοκ στα 844MHz, πέφτει ένα drop στα team fights άλλο πράγμα. Το focus στους αντιπάλους (για τους γνώστες του παιχνιδιού) είναι ανυπόφορο και όχι τόσο εύκολο να γίνει. Δεν έχω τρελές απαιτήσεις, όταν πρωτοπήρα το pc δεν υπήρχε ούτε ένα drop από όσο θυμάμαι αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί άρχισε συμβαίνει. Φίλος με i5 και hd 4600 στα very high 1440x900 έχει και αυτός drop στα very high γραφικά στα fights αλλά όχι τόσο συχνά (average fps χωρίς vsync 80). Η ουσία είναι ότι όσο και να κατεβάσω την ανάλυση στα very high το drop παραμένει. Στα medium και στα low είναι πιο ομαλό το παιχνίδι στα fights αλλά πάλι υπάρχει drop. Σκέφτηκα επίσης το τραγικό singlecore του a8 και μετάνιωσα την ώρα και την στιγμή που δεν αγόρασα τον i3 4130. Επίσης έχω δοκιμάσει και με την κάρτα σε turbo και extreme mode και το drop παρέμενε. Cabdik εσύ παίζεις λολ, και αν ναί με τον 8320 στα 4.2 και την 7950 έχεις drops?
cabdik Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 μηπως θα πρεπει να σκεφτειτε την πιθανοτητα να μην ειναι θεμα του πισι, αλλα θεμα παιχνιδιου, ισως απο καποιο update....?
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Όταν είχα το razer cortex δεν ντρόπαρα πουθενά, αλλά το έβγαλα διότι κάτι γινόταν και μου πάγωνε το σύστημα. Μου μπούσταρε το σύστημα και έτρεχε στα τέρματα, αλλά δεν το εμπιστεύτηκα από τότε που άρχισε να μου κολλάει το σύστημα. Μόλις το έβγαλα το σύστημα ήταν εντάξει. Cabdik πες μου αν είναι εύκολο αν έχεις drop, θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα.
cabdik Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 δεν μπορω να σου πω......, ειναι μυστικο....!!!!! δεν παιζω το συγκεκριμενο παιχνιδι..!! και τωρα τελευταια, μαλιστα, ουτε και καποιο αλλο..! εχω σταματησει με το πολυ gaming..! αλλα σε καποια F.P.Shooter παιχνιδια που εχω, δεν ειχα παρατηρησει κατι τετοιο. αλλα απο την αλλη, εχουμε και εντελως διαφορετικες πλατφορμες..!!
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Στην αρχή σκέφτηκα ότι μπορεί να έχω drops λόγω έλλειψης l3 cache και αδύναμου single core, αλλά με παρηγορεί το γεγονός ότι αρκετοί στο διαδίκτυο έχουν παρόμοιο πρόβλημα με δυνατότερα συστήματα. Βέβαια κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να φταίει πραγματικά.
Sakiz105 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Παιξε ενα game και ασε ανοιγμενο το gpu z και βαλε να δειχνει average.Και πες μας το gpu load θερμοκρασιες core clock κτλ να δουμε αν παιζει καποιο θεμα.Αν τρεχει 95%+ συνεχεια και τρως fps drop ειναι θεμα επεξεργαστη.Αν εχει dips το gpu load ειναι θεμα driver η θερμοκρασιες η του ιδιου του παιχνιδιου. 1
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Sakiz105 το έχω κανει αυτό με το msi afterburner και δυστυχώς η κάρτα δεν είναι συνέχεια 99%. Άλλοτε είναι 99% και άλλοτε πάει και 1 %. Στα fights δείχνει 99% αλλά πέφτει στιγμιαία το ποσοστό και τα fps. Υπάρχουν βέβαια και φορές που είναι 99% και τρώει drop. Η μεγαλύτερη αρρυθμία παρουσιάζεται στο spectate όπου δουλεύει στα fights και 20%. Όταν παίζω ο επεξεργαστής δεν ξεπερνάει τους 40 βαθμούς, μετρημένο με τον αισθητήρα του ai suite (το ίδιο δείχνει και το hw monitor). Δεν νομίζω να φταίει ο επεξεργαστής, δεν έχει το singlecore των intel αλλά είναι ικανός και σαφώς αρκετός για λολ. Έβαλα σε windowed mode το λολ, άνοιξα το coretemp και οι δύο πυρήνες από τους 4 πήγαιναν μέχρι 60 % το μέγιστο. Έλεγξα και την συχνότητα και ήταν στα 3.9 κολλημένος, δεν παρουσιαζόταν throttling. Έχω ότι πιο καινούριο όσον αφορά τους drivers και ειδικά στην κάρτα τους 14.12 (και με παλαιότερους drivers το πρόβλημα υπήρχε).
Sakiz105 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Θεμα παιχνιδιου ειναι μετα.Αν δεν το κανει σε αλλο game μην σε νοιαζει (που λογικα σε νοιαζει μιας και αυτο θες να παιζεις,απλα εννοω μην φοβασαι οτι ειναι θεμα hardware).Εγω παλι τι να πω που δεν μπορω να παιξω παιχνιδι που ειναι πιο παλιο απο χρονο? Σαν να παιζω σε τηλεγραφο ειναι.Καθε 10 δευτερα εχει στοπ (freezes)
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Να φανταστώ έχεις windows 8.1?
Sakiz105 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Να φανταστώ έχεις windows 8.1? Οχι απλα ειμαι πειραματοζωο της σειρας 900 της nvidia
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Κάθε νέο προιόν έχει και τα αρνητικά του δυστυχώς, τα οποία φαίνονται έπειτα από την αγορά του. Μόλις αγόρασα τον a8 6600k είπα οκ θα παίζω το λολ στα τέρματα χωρίς fps drops. Μετά από λίγο καιρό κακώς τα .
benign Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Θεμα παιχνιδιου ειναι μετα.Αν δεν το κανει σε αλλο game μην σε νοιαζει (που λογικα σε νοιαζει μιας και αυτο θες να παιζεις,απλα εννοω μην φοβασαι οτι ειναι θεμα hardware).Εγω παλι τι να πω που δεν μπορω να παιξω παιχνιδι που ειναι πιο παλιο απο χρονο? Σαν να παιζω σε τηλεγραφο ειναι.Καθε 10 δευτερα εχει στοπ (freezes) Ποιο game? Βρε παιξτε Panzar να βρειτε την υγεια σας. Κάθε νέο προιόν έχει και τα αρνητικά του δυστυχώς, τα οποία φαίνονται έπειτα από την αγορά του. Μόλις αγόρασα τον a8 6600k είπα οκ θα παίζω το λολ στα τέρματα χωρίς fps drops. Μετά από λίγο καιρό κακώς τα . στο λινκ που σου εγραψα πριν ατομα με πολυ πιο ισχυρο υλικο εχουν frame drops. Μηπως ειναι θεμα Riot.
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Το γνωρίζω και συμφωνώ μαζί σου benign, κάτι δεν πάει καλά από πλευράς της riot.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα