Millennium Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Όχι αλλά είχε το hardware θέμα με τους άριστους drivers της amd που έπρεπε να τους σβήσει 3 φορές με το ddu για να φτιάξει το πρόβλημα.... Ποιός σου λέει οτι ήταν οι οδηγοί και όχι άλλο software prob.Ρητορική η ερώτηση σε τέτοιον εγκέφαλο φυσικά. 3
TheELF Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Φυσικά! Όταν δεν αλλάζεις τίποτα άλλο εκτός από τον driver τότε σίγουρα φταίει το οτιδήποτε άλλο εκτός από τον driver. Αλίμονο δηλαδή μην έφταιγε ποτέ σε κάτι η amd.
Millennium Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Σε καταλαβαίνω,ασχολήθηκες αν και για τους λάθος λόγους.Άλλη φορά μόνο cinebench. 2
TheELF Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Είδαμε και την δική σου συνεισφορά στο θέμα...οπότε μην λες μεγάλα λόγια.
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Λοιπόν, τελικά έκανα λάθος που ανέφερα το εξής, να κλειδωθεί το θέμα λόγω ότι βρέθηκε λύση. Το πρόβλημα ξαναεμφανίστηκε αποκλειστικά στο λολ σε 1080p ακόμα και σε χαμηλότερα γραφικά. Θέλω αποκλειστικά την απάντηση του millenium για κάτι, αλλά οποιαδήποτε βοηθητική γνώμη στο θέμα ευπρόσδεκτη. Millenium, είπες ότι δεν είχες αντιμετωπίσει παρόμοιο θέμα παίζοντας με a10 5800k. Θέλω να μου πεις αν θυμάσαι από τι αποτελούνταν το σύστημα, αν από την άλλη δεν θυμάσαι θα εκτιμούσα ιδιαίτερα να μου πεις πόση μνήμη είχε το σύστημα καθώς και πόση από την μνήμη του συστήματος ήταν αποκλειστική στα ενσωματωμένα γραφικά. Δοκίμασα τα πάντα, από memtest, απεγκατάσταση/εγκατάσταση drivers, overclock, scan για malware, overclock, gpu στο turbo mode, κλείσιμο του cool and quiet (AMD PowerNow Function), ξεσκόνισμα, αλλαγή πάστας σε arctic mx-4, έβαλα φανάκι να φυσάει στα mosfet και στο northbridge αλλά τίποτα. Έκανα τα πάντα σωστά και δεν διορθώνεται το θέμα. Η μητρική είναι Asus F2 A55M LE.
Millennium Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Με 8gb 2133,Gigabyte με Α88Χ αλλά δε θυμάμαι τo ακριβές μοντέλο.Δεν είχα τσεκάρει πόση μνήμη δέσμευε στο lol.Μέχρι 2gb max για τα απαιτητικά παιχνίδια παίρνει.
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ έχω gskill ripjaws x 1600mhz 1.5v 2x2gb, και στα ενσωματωμένα γραφικά έχω 768mb (το default). Η συνολική μνήμη συστήματος είναι 3.20gb. Όταν παίζω λολ και κοιτάω task manager ή έχω msi afterburner μέσα στο game η μνήμη του συστήματος συνολικά δεν ξεπερνά τα 2.7 gb και των γραφικών δεν ξεπερνά τα 300 περίπου από τα 768mb. Λες να μην φτάνει η ραμ και τα windows να φρενάρουν το σύστημα για να μην πάει στο φουλ? Ότι παίρνει 2gb max η apu το γνωρίζω, μου το έχει στις ρυθμίσεις του bios. Ακόμα και αν έριχνα την μνήμη των γραφικών στα 512 mb, η κατανάλωση μνήμης συστήματος ήταν η ίδια. Σίγουρα δεν θυμάσαι αν έχοντας μόνο το λολ πόση μνήμη συστήματος έτρωγε? Δηλαδή ξεπέρναγε τα 3gb? Αν ναι σημαίνει ότι έχω λίγη ραμ. Επίσης πες μου αν είχε ssd το σύστημα και αν θυμάσαι τι λειτουργικό σύστημα έτρεχε.
Sakiz105 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 32bit εχεις? Μηπως αν εβαζες 64 να εκανε καλυτερη διαχειριση της μνημης?
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Windows 7 x64 έχω και όχι το hardware δεν είναι μεταχειρισμένο! Είναι αγορασμένα και ολοκαίνουρια όλα τα κομμάτια του υπολογιστή. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2014 από Mult1C0r3Cpu
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Λοιπόν πάει αρκετός καιρός από τότε αλλά το πρόβλημα έχει αρχίσει να γίνεται κουραστικό. Λοιπόν για να μην πολυλογώ δοκίμαζα όλο αυτό το διάστημα τρόπους που θα έκανε κάποιος για να έχει μηδενικά drops ειδικά στο λολ, διότι είναι το παιχνίδι που με αφορά κυρίως. Έκλεισα από το bios οτιδήποτε σχετιζόταν με εξοικονόμηση ενέργειας, έπαιξα με ανοιχτό και κλειστό turbo core, με turbo mode στην κάρτα γραφικών και με στοκ. Γενικά δοκίμασα τα πάντα από το bios και τίποτα δεν δούλεψε. Την λύση φάνηκε να έδωσε το razer cortex αφού εκμηδένισε τα drops για ένα διάστημα. Έπειτα και με razer cortex τα drops ήταν μεν πιο σπάνια και τα fps πιο σταθερά όμως έκαναν την παρουσία τους αισθητή. Δηλαδή από 60 fps έπαιφτα 40 κλπ. Βάζοντας τα γραφικά στα low και κλείνοντας τα shadows τα fps ήταν σταθερά, αλλά τα μάτια μου τα είχαν παίξει από τα low γραφικά. Τι λέτε άραγε να εμποδίζει τον υπολογιστή να αποδόσει πλήρως στο λολ? O a8 6600k είναι πάνω από όλα αρκετός για να τερματίσει σε γραφικά το λολ σε 1080p με κλειστά shadows. Επίσης έλεγξα ότι η ραμ δεν είναι το θέμα για τα drops (έχω 3.20 gb και τα 768 mb είναι στα γραφικά). Υπάρχει το ενδεχόμενο η έλλειψη l3 cache και το αδύναμο σχετικά single core του να αποτρέπουν το gameplay στα very high γραφικά? Πραγματικά δεν μπορώ να βω λύση. Το παιχνίδι μπορώ να το τρέχω χωρίς drops σε low γραφικά αλλά δυστυχώς μου κουράζουν τα μάτια και γενικά δεν μου αρέσουν από την στιγμή που μπορώ να παίξω στα τέρματα. Αυτό το κάτι που με φρενάρει θα ήθελα να το βρω και μάλιστα αν και άλλα άτομα αντιμετωπίζουν παρόμοιο πρόβλημα με εμενα να βρουν την λύση από αυτό το θέμα. Επικοινώνησα με την εταιρία του παιχνιδιού και το θεώρησε φυσιολογικό. Να τονίσω ότι το airflow του κουτιού μου είναι ρυθμισμένο να ψύχει οτιδήποτε υπάρχει μέσα όσο το δυνατόν γίνεται.
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2014 Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό, δηλαδή οι ασυμβατότητες των amd συστημάτων, αφού παρόμοια φαινόμενα συμβαίνουν και σε κατόχους με intel και nvidia. Δεν μπορώ να πω ότι φταίει το παιχνίδι, διότι ξέρω άτομα που δεν τρώνε fps drop ακόμα και με ελαφρώς πιο αδύναμα συστήματα.
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Λοιπόν μετά από αρκετά παιχνίδια στο λολ παρατηρώ ότι τα drops όσο πάνε είναι και πιο έντονα, δηλαδή από 60 πέφτω 40 ακόμα και όταν είμαι στην πηγή για να αγοράσω items (κουνώντας την κάμερα). Drivers έχω τους πιο τελευταίους και ενημερώσεις το ίδιο. Όταν παίζω η ραμ δεν υπερβαίνει το 74% με ανοιχτά skype και 1-2 tab στον chrome και ο επεξεργαστής παίζει από 10% μέχρι 30 %. Όλα φαίνονται φυσιολογικά και πάλι δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει. Αν είναι εύκολο άτομα του φόρουμ με παρόμοιες δυσάρεστες εμπειρίες σχετικές με το λολ θα μπορούσαν να τις αναφέρουν σε αυτό το θέμα, ώστε να ανταλλάξουμε απόψεις πάνω στο θέμα και τελικά να βρεθεί μια λύση για όλους εμάς που ταλαιπωρούμαστε με fps drops. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
benign Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2014 Αν και δεν εχω χρησιμοποιησει apus για gaming,ρωτησα εναν φιλο απο το εξωτερικο που εργαζεται σε εταιρια υπολογιστων,παιζει LOL και εχει το ιδιο apu με εσενα. Μου ειπε οτι μνημη 2133 κανει την διαφορα και οτι εχεις τις graphics απαιτησεις πολυ υψηλα. Δοκιμασε ενα κλικ πιο κατω τα settings στο game. Αλλα βλεπω οτι χρηστες με πολυ καλυτερο hardware απο εσενα κραζουν την εταιρια και το καινουργιο update ως buggy. : http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/2p62tj/fps_drops_421/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα