TheELF Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Το ότι πάει από τα 65 στα 99% επειδή πρέπει να δείχνει περισσότερα εφέ,mashes κτλ ταυτόχρονα στα teamfights δεν παίζει;;; Γιατί άλλος λόγος ποιος να είναι που ανεβαίνει η vga;;; Και ακόμα δεν μας είπες πόσο φτάνει μαξ ο ένας πυρήνας έστω και με το coretemp το βλέπεις που είναι πολύ ποιο απλά,μπορεί να παίζει συνδυασμός και τον δυο.
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 2 πυρήνες χρησιμοποιεί και ο επεξεργαστής μου δουλεύει 30% όταν παίζω.
TheELF Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Μην βλέπεις σύνολο αλλά τον κάθε πυρήνα ξεχωριστά,ακριβώς επειδή δεν δουλεύει όλους τους πυρήνες το παιχνίδι,και με το coretemp αν βλέπεις έναν πυρήνα να πηγαίνει στο ~100% κάποιες φορές, υπάρχει πρόβλημα.
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Θα το κοιτάξω αργότερα παίζοντας ένα προσαρμοσμένο 5v5. Θα ενημερώσω τυχόν εξελίξεις. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
TheELF Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Στο custom επειδή αναλαμβάνει η cpu και τους άλλους παίκτες μπορεί ίσως να διαφέρουν τα πράγματα και να έχει παραπάνω χρήση από ότι αν είχες πραγματικούς παίκτες.
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 TheELF κοίταξα αυτό που μου είπες με το coretemp. Οι δύο πυρήνες που χρησιμοποιούνται καθένας από αυτούς δεν ξεπερνά το 60 %. Μάλιστα ο ένας πάει 50 και ο άλλος 60 % χωρίς να πηγαίνει 100%. Επίσης, δοκίμασα τον υπολογιστή με κλειστό cool and quiet, το εν λόγω AMD PowerNow και δεν υπάρχει διαφορά. Είναι σαν να βάζω τον υπολογιστή μου σε λειτουργία υψηλών επιδόσεων, που πάλι δεν βοηθάει. Out of ideas!
TheELF Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Ε αφού φτάνει η vga στα ~100 και ο cpu παραμένει στα 50-60 νομίζω είναι φως φανάρι τα πράγματα από που έχεις bottleneck...
nikos1982 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 frame drops σε team fights εχς και εγω που παιζω λολ με την 270χ.ειναι θεμα κυριος drivers.δοκιμασε ποιο παλιους drivers να δεις ποιος ειναι ο ποιο σταθερος για το παιχνιδι. 1
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Νίκο από όσο καταλαβαίνω το λολ δεν συμπαθεί τις radeon. Συμφωνώ με αυτό που είπες, διότι μου είχε περάσει από το μυαλό αλλά δεν νόμιζα ότι μπορεί να είναι η αιτία. Οι nvidia users δεν έχουν θέμα και αν έχουν είναι ελάχιστοι. Θα κοιτάξω να βρω κάτι παλαιότερο και σταθερό.
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Λοιπόν παιδιά μετά από πολλή προσπάθεια, καθαρισμού και ενημέρωσης του συστήματος, με ccleaner, diskmax, με όλες τις τελευταίες ενημερώσεις και τους τελευταίους drivers για την κάρτα μου, το πρόβλημα παραμένει. Είχα διαβάσει σε μια ιστοσελίδα, ότι αυτό που προκαλούσε το πρόβλημα ήταν η μητρική σε έναν τύπο, επειδή ήταν asus. Αλλάζοντας σε μια φθηνότερη biostar το πρόβλημά του λύθηκε. Βέβαια αυτός είχε phenom x6 αλλά τέσπα. Λέτε να είναι βλάβη της μητρικής? Από θερμοκρασίες είμαι οκ, για να καταλάβετε πιο κάτω και από τα λογικά επίπεδα και δεν έχει παρουσιαστεί πουθενά υπερθέρμανση. Είδα αυτό το βίντεο στο youtube: Μου κάνει εντύπωση, διότι εμένα στους καπνούς και στην φάση με το τζιπάκι και το πυροβολικό και γενικότερα στα πιστολίδια πέφτει 15 fps με τα ίδια settings που χρησιμοποιεί και αυτός. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2014 από Mult1C0r3Cpu
Peleus17 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Αφού σου είπε ο φίλος από πάνω, έχεις BOTTLENECK!!! Άρχισε να μαζεύεις λεφτά για κάρτα αλλιώς δεν έχει Kazix και Lee Sin ( τα ονόματα από φίλους τα άκουσα, δεν παίζω αυτό το σιχαμα?
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Προσωπική σου άποψη για το παιχνίδι, αλλά εδώ δεν θα κάτσουμε να αρχίσουμε flame wars για το λολ. Σε άλλους αρέσει σε άλλους όχι. Αυτό το θέμα ανοίχτηκε με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων πάνω στο θέμα και όχι να δούμε σε ποιον αρέσει και σε ποιον όχι το λολ. Θα τονίσω για άλλη μια φορά πως δεν έχω bottleneck και πως η κάρτα μου το τρώει το λολ. Τελικά ως δια μαγείας το πρόβλημα λύθηκε με το πέρασμα των καινούργιων drivers της amd, έπειτα από 3 φορές με ddu και εγκατάσταση drivers. Παρακαλώ το θέμα να κλειδωθεί από τους διαχειριστές καθώς βρέθηκε λύση. Επίσης, μετά την εγκατάσταση drivers, τα drops έφυγαν και στα χαμηλότερα γραφικά του παιχνιδιού και τώρα παίζω με medium γραφικά, κλειστά shadows και ανοιχτό vsync σε 1080p με 60 fps και μηδενικά drops. Ευχαριστώ θερμά όσους βοήθησαν απαντώντας στο θέμα, διότι κάθε γνώμη τους ήταν ξεχωριστή και χρήσιμη. 2
kataramenos32 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Αφού σου είπε ο φίλος από πάνω, έχεις BOTTLENECK!!! Άρχισε να μαζεύεις λεφτά για κάρτα αλλιώς δεν έχει Kazix και Lee Sin ( τα ονόματα από φίλους τα άκουσα, δεν παίζω αυτό το σιχαμα? Ε ναι ο ελληναρας χωρις flame δεν μπορει 1
TheELF Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Εμ,δεν είχες θέμα hardware. Όχι αλλά είχε το hardware θέμα με τους άριστους drivers της amd που έπρεπε να τους σβήσει 3 φορές με το ddu για να φτιάξει το πρόβλημα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα