Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 239
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Bananakos θυμάσαι τι μητρική έχει ο φίλος σου και αν τελικά έπαιζε στο βίντεο αυτό με τα ενσωματωμένα γραφικά ; Μου φαίνεται τελικά πως η μητρική μου ευθύνεται για την κακή απόδοση του apu, δεν ξέρω για ποιο λόγο και θα ήθελα μια δεύτερη γνώμη αν είναι εύκολο.

Δημοσ.

basketlist_page.jpg

PER.528724.jpg PER.528724
ΜΗΤΡΙΚΗ ASROCK FM2A78M-HD+ RETAIL
product_wishlist_small.jpg
58.92 € basket_remove.png  basket_add.png 
Αλλαγή 58.92 € basket_delete.png PER.559636.jpg PER.559636
CPU AMD A8 5600K 3.6GHZ BLACK EDITION BOX
99.50 € basket_remove.png  basket_add.png 
Αλλαγή 99.50 € basket_delete.png PER.650192.jpg PER.650192
ARCTIC COOLING FREEZER 13 CO CPU COOLER 92MM
37.21 € basket_remove.png  basket_add.png 
Αλλαγή 37.21 € basket_delete.png PER.651157.jpg PER.651157
CASE COOLERMASTER ELITE 342
28.50 € basket_remove.png  basket_add.png 
Αλλαγή 28.50 € basket_delete.png Αξία προϊόντων συμπερ. ΦΠΑ: 224.13 €

και ram δεν ξερω ποιες εχει

του εχω στειλει στο skype ομως δεν μου εχει απαντησει ακομα αν ειναι με τα γραφικα του επεξεργαστη η τα γραφικα της καρτας γραφικων.

Δημοσ.

θα τον παρω τηλεφωνο αμα ειναι μετα να τον ρωτησω

απλα πριν λιγες μερες γεννησε η γυναικα του και δεν θελω να τον ενοχλω

Δημοσ.

Δεν θέλω να τον ενοχλήσεις άδικα τον άνθρωπο, αν τύχει και μιλήσετε τότε καλώς αλλιώς δεν τρέχει κάτι σιγά, εγω το ψάχνω να βρω άκρη για τα fps drop. Καλύτερα να συνεχίσουμε την συζήτηση σε pm αν έχεις νέα.

Δημοσ.

Δεν εχω διαβάσει ολο το θεμα αλλα θα πω και εγω την δικια μου εμπειρία.Συνοπτικα λοιπον η μητρικη λογο προβληματικών vrm εκανε throttling. Tρεχωντας  πριμε και οταν η θερμοκρασια εφτανε στο socet  κοντα στους 45 βαθμούς (φυσιολογική θερμοκρασία) η συχνότητα   ανεβοκατεβαίνε αναλογα με την θερμοκρασια .Το APM το εχεις απενεργοποιήσει.

Δημοσ.

Spyros007 τι μητρική είχες και σου έκανε throttling ; Εμένα δεν μου κάνει throttling, η συχνότητα μένει κολλημένη, απλά οι επιδόσεις δεν είναι καλές. Ξέρω, πολλοί θα πείτε έλα μωρέ apu είναι, λογικό κάτι τέτοιο. Στην πραγματικότητα δεν είναι έτσι, στο youtube άτομα με τον ίδιο επεξεργαστή σε παιχνίδια τύπου bf bad company 2 δεν έχουν τέτοια θέματα και ο benign μου είχε τονίσει πως γνωστός του με a8 6600k και άλλη μητρική από την δικιά μου δεν είχε θέμα στο λολ. Το έχω ψάξει αρκετά το θέμα και λύση δεν έχω βρει ακόμα.

Δημοσ.

frame drops εχω και εγω με την ρ9 270χ και φιλος με 7870 το ιδιο προβλημα.ειναι θεμα κυριος του παιχνιδιου και οχι του pc σου.

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Λοιπόν μετά από αρκετούς μήνες ξαναεπαναφέρω το θέμα και έχω να πω πως έπειτα από αλλαγή μητρικής σε f2 a78m d3h τυχόν προβλήματα στα fps στα παιχνίδια και τα fps drops λύθηκαν μεμιάς, με στοκ igpu, cpu στα 4.3 και μνήμες 2x4gb 1600 cl9 2t παίζω πια lol μαξαρισμένο σε 1080p και δεν βουτάει πια κάτω από 70-65 fps στην χειρότερη και ότι παιχνίδι παίζω πια δεν έχει άσχημα fps drops fps όπως είχα με την asus, παρά τα fps είναι σταθερά και το gaming ομαλό. Να ευχαριστήσω όσους αφιέρωσαν χρόνο σε αυτό το θέμα, μιας και η βοήθειά τους ήταν πολύτιμη και ευχαριστώ ειδικά τον benign που μου έριξε την ιδέα για αλλαγή μητρικής και πράγματι είχε δίκιο :).

• Like 2
Δημοσ.

Λοιπόν μετά από αρκετούς μήνες ξαναεπαναφέρω το θέμα και έχω να πω πως έπειτα από αλλαγή μητρικής σε f2 a78m d3h τυχόν προβλήματα στα fps στα παιχνίδια και τα fps drops λύθηκαν μεμιάς, με στοκ igpu, cpu στα 4.3 και μνήμες 2x4gb 1600 cl9 2t παίζω πια lol μαξαρισμένο σε 1080p και δεν βουτάει πια κάτω από 70-65 fps στην χειρότερη και ότι παιχνίδι παίζω πια δεν έχει άσχημα fps drops fps όπως είχα με την asus, παρά τα fps είναι σταθερά και το gaming ομαλό. Να ευχαριστήσω όσους αφιέρωσαν χρόνο σε αυτό το θέμα, μιας και η βοήθειά τους ήταν πολύτιμη και ευχαριστώ ειδικά τον benign που μου έριξε την ιδέα για αλλαγή μητρικής και πράγματι είχε δίκιο :).

Ετσι να επιβραβευονται οι master της τεχνολογιας. :devil:

Χαιρομαι που βρηκες λυση και σε ευχαριστω που με θυμηθηκες,το εκτιμω. :)

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...