Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

TheELF πρώτη φορά που συμφωνώ μαζί σου. Αν παρατηρήσεις την φωτογραφία του theo, λέει very high όλα και δεν έχει πατήσει apply, που σημαίνει ότι μπορεί να έχει χαμηλότερα settings βαλμένα και να δείχνει ότι τα έχει very high. Μπήκα και δοκίμασα στα ίδια settings με το σύστημά μου με έναν παίκτη στο map με τις μνήμες στα 1866 και έβγαζα 100-90. Φιλαράκι που έχει i5 4570 και hd 4600 stock παίζει very high 1440x900, vsync off, shadows off, colorblind off, character inking on, anti aliasing off και βγάζει 80-60 fps στο λολ με vengeance 2x2gb 1600mhz 1.5v xmp on και 512 mb  στα γραφικά.

• Απαντ. 239
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδιά έχει καταντησει κακογραμμενο παιχνίδι... Δεν αξίζει το κόπο να ασχολείστε. Απλα ευχηθείτε να φτιάξει με πατς αργοτερα :P

• Like 1
Δημοσ.

-.- το apply δεν φαίνεται γιατί άλλαξα το interface να τα μεγαλώσω να φαίνονται (το βράδυ μπορεί να ξαναστείλω απ'το pc).

Πάντως έτσι και αλλιώς αυτά δεν συγκρίνονται με τις επιδόσεις του λαπτοπ ,τα έβαλα καθαρά ως νούμερα και τίποτα παραπάνω

Δημοσ.

Πραγματικα δεν μπηκα στον κοπο να διαβασω και τις 14σελιδες γιατι το θεωρω ψιλο τραγικο να γινεται τοση κουβεντα για το Lol. Το παιχνιδι με καθε Update στο Map που εκανε με αλλα γραφικα υπηρχαν παρα πολλα ατομα που ειχαν Frame drops με καλα συστηματα.

Εγω πχ θυμαμαι οταν ειχε πρωτομπει το Howling Abyss,το ειχα δοκιμασει σε i5 4570 8Gb ram και Gtx 770 και ειχα τεραστια Frame Drops. Ε μια απο τα ιδια συμβαινει και με το τελευταιο Graphic update που κανανε στο παιχνιδι,τιποτα το καινουργιο.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επανέρχομαι στο θέμα, μιας και παρατήρησα κάτι όταν παίζω. Με το turbo core ανοιχτό, έχω λιγότερο fps drop στα teamfights, ας πούμε μέχρι τα 50, ενώ με κλειστό πέφτω στα 45. Κατάλαβα ότι πέραν του παιχνιδιού, μπορεί ξεκάθαρα να φταίει το single core performance του amd. Γνώμες στο θέμα ευπρόσδεκτες, άλλωστε για αυτό τον λόγο το δημιούργησα το συγκεκριμένο θέμα :).

Δημοσ.

Το συστημα σου αδικείται απο την πολυ κακη μητρικη και τις κακες ram. Throtling ειναι. Με καρτα τυπου 250 ακομα και επεργαστες της περασμενης 5 ετιας μπορουν και το παιζουν. Κανε μια αναζητηση μηπως βρεθει καποιος κοντα σε σενα και μπορεσετε να δοκιμασε με διαφορες τραμπες. Τον κερνας ενα καφε και τελειωνει η ιστορια. 

Δημοσ.

Κακές μνήμες δεν έχω, τώρα για μητρική δεν νομίζω να μην τον σηκώνει τον a8.

Στα 1600 για apu ειναι πολυ κακο. 

Anyway σου εχουν πει τοσα ατομα και αρνεισε να ο παραδεκτεις. Κακο στον ευατο σου κανεις και τσαμπα καρκινιαζεις. :)

Δημοσ.

Δεν αρνούμαι τίποτα, οι 1333αρες είναι πολύ κακές, μην ακούω χαζά. Ξέρω από τι επωφελούνται οι apu έλεος. Επίσης δεν καρκινιάζω, προσπαθώ να δω μήπως φταίει κάτι άλλο, ποτέ δεν ξέρεις.

Δημοσ.

Δεν αρνούμαι τίποτα, οι 1333αρες είναι πολύ κακές, μην ακούω χαζά. Ξέρω από τι επωφελούνται οι apu έλεος. Επίσης δεν καρκινιάζω, προσπαθώ να δω μήπως φταίει κάτι άλλο, ποτέ δεν ξέρεις.

Ναι ειναι και το game κακογραμμενο, αλλα ο cpu σου το σηκωνει. Η σε ριχνει η μητρικη η οι ram. Κατι αλλο δεν ειναι. Μακαρι να ηταν

Τωρα μου ηρθε. Εισαι στο τελευταιο bios?

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...