benign Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Benign την μητρική αυτή την τσίμπησα πριν βγει το fm2+ στα 50 ευρώ, συγκεκριμένα στα τέλη του 2013. Δεν θυμάμαι μήνα, πάντως δεν υπήρχαν στην αγορά fm2+ μητρικές. Η μητρική μου ήταν πιο ακριβή πριν την αγοράσω αλλά την πέτυχα κάνα 10αρικο πιο κάτω από you.gr. Πιθανότατα βιάστηκα στην αγορά μητρικής αλλά κατά τα άλλα είμαι ικανοποιημένος. Να φανταστείς ένα μήνα μετά την αγορά της asus βγήκαν οι fm2+ μητρικές. Κάθισα και σκέφτηκα, λέγοντας από μέσα μου έκανα χαζομάρα που δεν περίμενα για τις fm2+. Έπειτα από μια πληθώρα σκέψεων συνειδητοποίησα ότι έπραξα πιο σωστά παίρνοντας μια δοκιμασμένη λύση, από μια καινούρια που πιθανότατα να παρουσίαζε κάποιο πρόβλημα και να χρειαζόταν αλλαγές ακόμα δεν την αγόρασα. Κοιτα θα ηταν οπως το λες αν ειχες αγορασει μια καλη προηγουμενης γενιας μητρικη και αρα ακριβοτερη.Εφοσον ειχες χαμηλο budget επρεπε να περιμενες,αλλα δεν πειραζει και εγω και ολοι κανουμε λαθη. Για αυτα τα προβληματα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ευθυνεται η Riot.Θα βγει update με bugfix και θα μειωθουν στο ελαχιστο.
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Έχεις δίκιο και ελπίζω να κάνει κάτι η εταιρεία, έχει καταντήσει ανυπόφορο το drop ειδικά στα teamfight των ranked που θες να κάνεις focus και βλέπεις το παιχνίδι slideshow. Trollers, feeders, afkers και fps drops έχουν κάνει τα ranked κόλαση.
benign Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Αν μπορεις και εχεις χρονο δοκιμασε ενα παιχνιδι που λεγεται Panzar να μου πεις τι επιδοσεις εχεις.
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Κανένα πρόβλημα μόλις το κατεβάσω θα πω απόψεις. Δεν εγγυώμαι το πότε απλά το σίγουρο είναι ότι θα το κοιτάξω και θα το κατεβάσω. Διαβάζω όμως αρνητικές κριτικές για αυτό το παιχνίδι. Ισχύουν ή όχι τελικά? Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2015 από Mult1C0r3Cpu
benign Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Κανένα πρόβλημα μόλις το κατεβάσω θα πω απόψεις. Δεν εγγυώμαι το πότε απλά το σίγουρο είναι ότι θα το κοιτάξω και θα το κατεβάσω. Διαβάζω όμως αρνητικές κριτικές για αυτό το παιχνίδι. Ισχύουν ή όχι τελικά? Κοιτα εμενα μου αρεσει τρομερα.Που τις διαβασες τις αρνητικες κριτικες?
Sakiz105 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2015 Κοιτα εμενα μου αρεσει τρομερα.Που τις διαβασες τις αρνητικες κριτικες? Θα κανει καταγγελια για δυσφημιση 2
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Σάκη προς Θεού δεν έχω τέτοιες προθέσεις (καταλαβαίνω ότι κάνεις πλάκα ), απλά με μια πρόχειρη αναζήτηση στο διαδίκτυο όλοι εξέφραζαν μια αρνητική γνώμη πάνω στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Σαν να είναι δηλαδή ένα σαθρό παιχνίδι με ανούσιο gameplay και μοναδικό προτέρημα τα γραφικά. Λοιπόν, όπως κατέβασα το panzar το σούταρα. Το έβαλα high quality με maximum performance shadows σε 1366x768 και έπαιζε νερό με 50 fps, αλλά μόλις γυρνούσα την κάμερα γύρω γύρω έτρωγα ένα drop μούρλια . Από τα νεύρα μου το σούταρα, γιατί παρόμοια περιστατικά είχα και στο battlefield bad company 2, δηλαδή έπαιζε νερό και μόλις ερχόταν η στιγμή να μετακινήσω την κάμερα ή να ξεκινήσει μια μάχη (single player) τα έβλεπα slideshow. Το battlefield 1600x900 medium με 50 fps νεράκι έτρεχε. Στο δε λολ πάλι τα ίδια, όποτε μετακινώ την κάμερα απότομα ή έρχονται τα teamfights έχω drop, από 105 fps που είμαι σε όλο το map σε 1080p με τα πάντα στα τέρματα και με κλειστά shadows πέφτω 47 και γίνεται της πόπης. Άρε amd με τους drivers σου, μια σκέτη απογοήτευση είσαι .
XronisR Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δεν ειμαι και σιγουρος σε αυτο που θα πω αλλα πιστευω απο το apu εχεις μεγαλες απαιτησεις.Διαβαζω οτι στα apu χρειαζονται μεγαλες ταχυτητες σε ram και γενικα προτεινεται 8gb ram.
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Μεγάλες απαιτήσεις από ένα τσιπ από το οποίο αυτά που ζητάω μπορεί να τα κάνει και με το παραπάνω δεν νομίζω να έχω. Kάποια άλλη ιδιοτροπία παίζεται και μου τα χαλάει αλλά αδυνατώ να την βρω. Ναι ξέρω από τι επωφελείται και που ένας apu απλά και με τις 1600αρες που έχω σε αυτά που θέλω αποδίδει περίφημα από πλευράς κάρτας. Έχω αρχίσει να σκέφτομαι το γεγονός ότι χρειάζομαι 8gb, αφού τώρα που το γύρισα σε windows 7 x64 όταν παίζω λολ και είμαι κλήση skype η μνήμη πάει 92% (2.94 gb από 3.20). Αυτό με τις μεγάλες απαιτήσεις είναι λίγο κουφό, δεν θεωρώ μεγάλη απαίτηση από τον επεξεργαστή μου αυτό που μπορεί να κάνει μέχρι εκεί που φτάνει το χέρι του και όχι παραπέρα. Είναι σαν να λέμε μεγάλη απαίτηση το bf4 ultra 4xmsaa 1080p από μια gtx 970 και έναν ivy/haswell i5 . Ποτέ δεν προσπάθησα να μαξάρω παιχνίδι όπως το bfbc2 με τον apu σε 1080p, γιατί γνωρίζω τις δυνάμεις του. Για αυτό παίζω 1600x900 medium shadows off και 1366x768 high shadows off με 50 και 60 fps αντίστοιχα . Και στο λολ το ίδιο, όλα στα τέρματα shadows off 1080p 60fps vsync on, 105-90 vsync off και 45 στα fights . Έχω ελέγξει τους πυρήνες με το core temp οι 2 από τους 4 έπαιζαν 70-80%. Throttling δεν έχω και αυτό είναι ελεγμένο με cpuz ανοιχτό όταν έπαιζα. Ο επεξεργαστής όταν παίζω δεν ξεπερνά τους 40.
spyros007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Eγω θα σου προτεινα 8 γιγα στα 2000++++ μνημη και 2 γιγα στη gpu
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Ο 6600k υποστηρίζει μέχρι 1866mhz χωρίς oc. Μεγαλύτερης συχνότητας θα προτιμήσω μονάχα αν είναι στην τιμή των 1866mhz έτσι για το γαμώτο . Και πάλι δεν θα αγοράσω αυτό το διάστημα μνήμες καθώς θέλω να πέσει λίγο η τιμή τους (δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό).
TheELF Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Έχω ελέγξει τους πυρήνες με το core temp οι 2 από τους 4 έπαιζαν 70-80%. Το core temp σου λέει απλά της θερμοκρασίες,δεν σου λέει κάτι για το τι κάνουν τα νήματα,οι επεξεργαστές αλλά και τα windows δεν τρέχουν το ίδιο νήμα πάντα στον ίδιο πυρήνα,για παράδειγμα αν τρέχει ένα νήμα των 100% μια στον έναν μια στον άλλον πυρήνα σε έναν 2core θα σου δείχνει «χρήση» 50% σε δυο πυρήνες αφού δείχνει μόνο την θερμοκρασία. http://superuser.com/questions/678666/windows-8-1-process-migration-limits-cpu-frequency-scaling http://www.quora.com/What-is-thread-migration-Should-the-thread-image-be-the-same-moving-from-one-process-to-another Σου είπα από την πρώτη σελίδα ότι πρέπει να τρέξεις κάποιο πρόγραμμα όπως το process explorer που σου δείχνει πραγματικά το τι κάνουν τα νήματα ... και όχι το τι θερμοκρασίες έχεις.
skssqs Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 και εγώ είχα fps drops στο λολ μέχρι που έβαλα θερμοαγώγημη πάστα στην κάρτα γραφικών και στον επεξεργαστή κ όλα κομπλέ του έχεις βάλει Site: Παστούλαααααααα ?????
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Arctix mx-4, μια μπιλίτσα στο κέντρο και η ψύκτρα σφιγμένη χωρίς να πιέζει το cpu. Επίσης mx-4 έχω βάλει και στο northbridge αφού καθάρισα την παλιά τελείως. Έχω και έναν 120αρη ανεμιστήρα μπροστά να φυσάει ειδικά το northbridge και γενικά όλο το σύστημα. Να τονίσω πως το σύστημα είναι καθαρό από σκόνες και τα καλώδια δεν εμποδίζουν την ροή αέρα.
spyros007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Το προβλημα σου ξεκιναει απο τις μνημες σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα