Hamurabi Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 παιδια καλησπερα,εχω μια foscam 8910w. Εφτιαξα host sto no-ip.com ανοιξα την πορτ 80 στο ρουτερ μου,κανω τις ρυθμισεις αλλα τιποτα. κατεβασα ενα software απτο no ip.com που οταν αλλαζει η ip του ρουτερ μου να τα κανει ολα αυτοματα. Εχει ενα check open port tool και οταν αβζω να δει αν ειναι ανοιχτο το πορτ μου λεει connection timeout. τι εννοει με αυτο; ευχαριστω katebasa και ενα προγραμμα που κοτιαει ανοιχτα πορτσ και λεει yuour port in NOT open or not reachable. Εκλεισα firewall,antivirus, ολα και παλι τιποτα UPDATE: το προγραμμα αυτο εχει επιλογη να τσεκαρει το πορτ σε UDP και σε TCP. Σε UDP το δειχνει ανοιχτο!! eno se TCP λεει οτιγραφω παραπανω...
harris78 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Θα βάλεις άλλη πόρτα στην κάμερα πχ 8777.
Hamurabi Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 φιλε εβαλα το πορτ που ειπες και μου λεει οτι το πορτ ειναι ανοιχτο ωραια!!! ευχαριστω παρολο αυτα παλι δε μπορω να συνδεθω απτο κινητο μου να δω εικονα απτην καμερα. το app της foscam μου βγαζει ip disconnect ip connect timeout εχω φτιαξει host στο no-ip.com εχω βγαλει π.χ. username nikos και μου λεει εκει nikos.ddns.net για να συνδεθω στην καμερα αυτο δεν παταω απο browser? http://nikos.ddns.net
jkoukos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Θα βάλεις http://nikos.ddns.net:ΧΧΧΧ,όπου ΧΧΧΧ είναι η πόρτα που χρησιμοποιεί η κάμερα και για την οποία έχεις κάνει το κατάλληλο port forwarding.
harris78 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Το πρόγραμμα της foscam είναι άχρηστο! Και σε γνωστούς μου δεν δούλευε με ddns Δοκίμασε άλλο πχ https://play.google.com/store/apps/details?id=com.alexvas.dvr https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rcreations.ipcamviewerBasic Στην ip βάζεις το nikos.ddns.net ΣΤΗΝ PORT το 8888 και στα login/password αυτά της κάμερας. Τώρα αν προσπαθείς να μπεις από τον υπολογιστή σου και δεν μπαίνει τότε φταίει το Modem σου που δεν θα υποστηρίζει reverse ddns. Δοκίμασε με http://nikos.ddns.net:8888από άλλο υπολογιστή εκτός σπιτιού σου για να δεις αν μπαίνει... Επίσης για τον ίδιο λόγο δοκίμασε από το κινητό σου με mobile data και όχι wifi.
Hamurabi Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) επισης στο στατους της καμερας μου λεει DDNS TEST PASS ενω UPnP Failed: Errors in Chat with UPnP Device ανοιγοκλεινω το upnp στο ρουτερ (να τοε χω enable ή οχι?) και τωρα στην καμεραμου λεει UPnP Failed: Rejected by UPnP Device, Maybe Port Conflict μπηκα απο tinycam και τιποτα.connection refused Eπισης στο ρουτερ τικαρω το dynamic dns ή οχι? an to tickarω απο κατω πρεπει να βαλω Service Provider : www.dyndns.org My Host Name : E-mail Address : Username : Password : Wildcard support : YesNo Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2014 από Hamurabi
Hamurabi Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 εβαλα αλλο ρουτερ,το προηγουμενο ταπαιξε. με τα πολλα στα σετινγκς της φοσκαμ μου λεει DDNS status: succeed UPNP status: succeed. παρολα αυτα δοκιμαζω να μπω απτο κινητο μου ειτε με το host ειτε με την IP kατευθειαν βαζοντας μετα : και το πορτ αλλα τιποτα...page not found. τι μου διαφευγει ρε παιδια....;
jkoukos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Προσπαθείς μέσα από την δικιά σου σύνδεση ή από άλλη εκτός σπιτιού ή μέσω 3G; Αν προσπαθείς μέσω της δικιά σου σύνδεσης, το πιθανότερο δεν σε αφήνει ο router καθώς δεν έχει δυνατότητα Loop-back. Τα περισσότερα modem/router των παρόχων δεν την έχουν.
Hamurabi Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδιά χωρίς καν να καταλάβω πως έφτιαξε μόνο του. Ευχαριστώ πάντως;
BELL Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Καλημερα, για να μην ανοιγω το ιδιο θεμα να κανω και γω μια ερωτηση. Εχω παρομοιο προβλημα, εχω περασει port στην καμερα, την εχω ανοιξει στο ρουτερ, εχω παρει domain απο noip Απο lan δικτυο ειμαστε ενταξει βαζοντας την ip και στο τελος την πορτα, απο wan μπαινω οπως λεει ο φιλος παραπανω απο αλλο δικτυο, εκτος σπιτιου πατωντας την domain:XXXX και ενω με πεταει στην αρχικη σελιδα της καμερας ζητωντας τον κωδικο, συνεχως μου βγαζει login fail Υποψιν οτι η παραπανω πορτα ειναι η web acess port, ενω στις επιλογες της καμερας εχει αλλη μια με την ονομασια media acess port με default port την οποια δεν εχω πειραξει. επιπλεον μπαινοντας απο το tiny cam μου βγαζει video error. που κανω λαθος?
jkoukos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Πρέπει να κάνεις port forward και την άλλη πόρτα (media). Μια γενική παρατήρηση είναι ότι η κάμερα πρέπει να έχει σταθερή διεύθυνση, ώστε πάντα να έχει την ίδια και να μην αλλάζει μέσω του DHCP, διαφορετικά δεν θα δουλεύει το port forwarding.
BELL Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 ναι το DHCP το εχω απενεργοποιησει, ενω ωστοσο μπορω να ανοιξω οτι πορτα θελω στο ρουτερ την 554 (media) αρνηται να την ανοιξει
jkoukos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Πιθανόν να την έχει δεσμεύσει ο router καθώς είναι η standard πόρτα που χρησιμοποιείται από το Real Time Streaming Protocol (RTSP). Βάλε μια άλλη στη κάμερα (π.χ. 555).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα