mikele13- Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 CECH-4004A DATA CODE 2D αυτα βλεπω. ναι το ζητιμα ειναι οτι δεν εχω γνωσεις. εκτος και αν εγω σκεφτομε περίπλοκα. μπορει.... εισαι και γκαντεμης αδερφε μου... ειναι απο τα μοντελα που "τσιπαρονται" με αλλο τροπο http://www.team-cobra-ode.com/ και ειναι λιγακι ακριβουτσικο. Μενει μονιμα στην κονσολα. παντως συμφερει απο το να αγοραζεις δισκακια... (ο αλλος τροπος ειναι πολυ πιο φθηνος,δεν βαζεις κατι μεσα στην κονσολα σου,ΑΛΛΑ ειναι εφικτο για μοντελα ΜΕΧΡΙ CECH 2504B) αν ΔΕΝ εισαι fun του online,βαλτη αγγελια εδω και παρε ενα σλιμακι που να δεχεται jail μεχρι CECH 2504B. αν εισαι fun μεινε οπως εισαι............
Ονειρολογίτης Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 μαλιστα. δλδ ΑΝ καταλαβα καλα αυτο το cobra ειναι ενα optical drive που θα διαβαζει τα χακαρισμενα παιχνιδια. 1 ερωτιση. ειναι οντως αυτο που εγραψα ? 2 αν μπει αυτο το optical drive θα βγει το γνησιο του playstation? Και ΑΝ ναι θα μπορει να παιζει αυτο το cobra optical drive και τα παλια γνησια παιχνιδια ps3 ? οσο για online ναι ειμαι fun και μαλιστα πολυ δυστηχως... παντως το περιεργο ειναι οτι δεν βαζουν τιμες στα προιοντα cobra. θα ψαξω και στο google
mikele13- Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 μαλιστα. δλδ ΑΝ καταλαβα καλα αυτο το cobra ειναι ενα optical drive που θα διαβαζει τα χακαρισμενα παιχνιδια. 1 ερωτιση. ειναι οντως αυτο που εγραψα ? 2 αν μπει αυτο το optical drive θα βγει το γνησιο του playstation? Και ΑΝ ναι θα μπορει να παιζει αυτο το cobra optical drive και τα παλια γνησια παιχνιδια ps3 ? οσο για online ναι ειμαι fun και μαλιστα πολυ δυστηχως... παντως το περιεργο ειναι οτι δεν βαζουν τιμες στα προιοντα cobra. θα ψαξω και στο google 1.ναι καπως ετσι γινεται. 2.οχι δεν αφαιρειται τιποτα.τα παντα παιζεις απο παιχνιδια. http://www.maxconsole.com/maxcon_forums/threads/273942-Cobra-ODE-Video-Installation-Guide-for-PS3-with-QSB-soldering http://www.ps3hax.net/showthread.php?t=61749
Ονειρολογίτης Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 κανα 70αρη πρεπει να χει αλλα φοβαμε να το περασω.... γενικος με τα ηλεκτρο μηχανικα εχω μεγαλες αποτυχιες στη πλατη μου. πάντως όπως κι να χει ευχαριστω πολυ που με βοηθισες !!!! μια ερωτιση. αυτα τα πουλαει κανενα ελληνικο μαγαζι ? γιτι εψαξα και δεν βρηκα ελληνες να τα πουλανε. μονο ξενα sites.
mikele13- Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 απο ελλαδα θα το πληρωσεις χρυσο. μονο απο εξω συμφερει. οσο για την τοποθετηση,μονο σε εμπειρα χερια...
Ονειρολογίτης Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 ok. σας ευχαριστω παρα πολυ !!!! :¨) ¨) ¨) απο ελλαδα θα το πληρωσεις χρυσο. μονο απο εξω συμφερει. οσο για την τοποθετηση,μονο σε εμπειρα χερια. με το προγραμμα Ps3 server συνδεθηκα στο ps3 (συνδεετε μεσω διαδυκτιου) και απο κει που το κατεβασα (youtube) ειδα οτι χωρις να το τσιπαρουν παιζουν παιχνιδια στο ps3. δλδ τα "τρεχουν" στον υπολογιστη και τα βλεπει το playstation. υπαρχη περιπτωση να γινετε κατι τετιο χωρις να γινει η διαδικασια τσιπ. δλδ να μην κανω ολη αυτη την ιστορια ???
mikele13- Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 ok. σας ευχαριστω παρα πολυ !!!! :¨) ¨) ¨) με το προγραμμα Ps3 server συνδεθηκα στο ps3 (συνδεετε μεσω διαδυκτιου) και απο κει που το κατεβασα (youtube) ειδα οτι χωρις να το τσιπαρουν παιζουν παιχνιδια στο ps3. δλδ τα "τρεχουν" στον υπολογιστη και τα βλεπει το playstation. υπαρχη περιπτωση να γινετε κατι τετιο χωρις να γινει η διαδικασια τσιπ. δλδ να μην κανω ολη αυτη την ιστορια ??? kara-fake....
Ονειρολογίτης Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 τρελενομε με τον τροπο που γραφεις με κανει να χαμογελαο με την ακλη εννοια αρα ειναι one way ticket. τι να κανουμε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα