Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για σας. Προσπαθώ να συνδε΄σω το play station μου με τον υπολογιστή με το Console Manager(CCAPI) V 2.50το προβλημα ειναι οτι δεν συνδεετε με το PS3. και πιστευω οτι ειναι προβλημα τις IP του PS3. Καμια ιδεα για το τι μπορω να κανω για ν βρω την IP του PS3 μου ?

Δημοσ.

Μπορεις να δωσεις σταθερη IP μεσα απο τα settings. Επελεξε manual για IP address.

Προυποθεση να ξερεις την IP του router σου.

Αν για παραδειγμα το ρουτερ ειναι 192.168.1.1 θα δωσεις εσωτερικη IP στο ΠΣ3 192.168.1.130 (αλλαζεις τον τελευταιο αριθμο μονο-τυχαιο νουμερο εγραψα, το επιλεγεις οποιο θες εσυ απο 2 εως 255) για να μην εχεις conflicts

Subnet mask δωσε 255.255.255.0

Router adress 192.168.1.1 (τη διευθυνση του ρουτερ δηλαδη)

Primary DNS παλι τη διευθυνση του ρουτερ και εισαι οκ.

Secondary DNS δε χρειαζεται η δωσε του google 8.8.8.8

Αν η διευθυνση του ρουτερ σου ειναι αλλη (192.168.2.1) τοτε διαμορφωνεις τις παραμετρους αναλογα.

Για να βρεις την ip του ρουτερ σου, ανοιξε ενα παραθυρο MSDOS command prompt στο πισι.

Εκει γραψε ipconfig

Η IP του ρουτερ ειναι αυτη που σου βγαζει στο Default Gateway

Η IP v4 ειναι η IP του υπολογιστη σου. Σε καμια περιπτωση δεν πρεπει να ειναι ιδια με την IP του PS3.

Επισης οποια αλλη συσκευη εχεις (ειτε wifi ειτε LAN) δεν πρεπει να εχει την ιδια εσωτερικη IP με το ΠΣ3.

Γι αυτο επελεξε το τελευταιο νουμερο στο 192.168.1.ΧΧΧ  να ειναι ενα μεγαλο σε αριθμο (παραδειγμα ανω του 100 και εως το 255 για να μη κανει coflict)

Δημοσ.

του εδωσα σταθερη IP (μια IP που μου προτεινε το playstatio σαν autto mode) και δεν ειδε τιποτα το προγραμμα στο PC μου. ναι λιγο με μπερδεψες εκει που λες να ανηξω ενα παραθυρο MSDOS command prompt. Εννοεις κατι σαν terminal command ? Ολα τα αλλα τα ξερω γιατι τα εψαξα πολυ. και τελικα παλι το προγραμμα δεν βρισκει το play station. Ευχαριστω πολυ !

Δημοσ.

Δε μου λες το βασικοτερο.

Εχεις jailborken κονσολα;

Compatible firmwares:

CFW 4.21,4.30,4.40,4.41,4.46,4.50,4.53,4.55 CEX or DEX
Not compatible with "Cobra" firmwares.

• Like 1
Δημοσ.

axa μλιστα μπηκατε κατευθηαν στο νοημα :) οχι αν μηλας για jailbroke οχι δεν εχω. και σκοπευω να βαλω οσο για ethernet το εγραφαν καπου οτι δεν πρεπει να ειναι ασυρματο αλλα ειδα εναν ο οποιος εκανε κατι παρομοιο και το εκανε ασυρματα. αρα ισως δεν φταιει η IP μου αλλα το καλώδιο ethernet. θα το κηταξω και θα σας πω αμεσως μολις το δω. ευχαριστω πολυ !!!!

Δημοσ.

το δοκιμασα. παλι βγενει το ειδιο σπαστικο παραθυρο στο console manager. Connection failure. δεν συνδεετε παρολου που το playstation συνδεθηκε ενσηρματα με το ρουτερ μου. Αρα μαλλον δεν φταει αυτο. ισως γυριζουμε παλι πίσω στο οτι εχει προβλημα η IP Adress ισως.   μια ερωτιση εσεις που ξερετε καλητερα. μηπως πρεπει(και αν γινετε κιολας δεν ξερω....) να τρεξω το Console Manager sto play station 3 μου και οχι στον υπολογιστη ? 

Υ.Γ αν θελεις mtzs εξηγισε μου λιγο τι ειναι το MSDOS command prompt που μου ειπες οτι μεσω απο κει βλεπω την IP του ρουτερ. ευχαριστω !

Δημοσ.

το δοκιμασα. παλι βγενει το ειδιο σπαστικο παραθυρο στο console manager. Connection failure. δεν συνδεετε παρολου που το playstation συνδεθηκε ενσηρματα με το ρουτερ μου. Αρα μαλλον δεν φταει αυτο. ισως γυριζουμε παλι πίσω στο οτι εχει προβλημα η IP Adress ισως.   μια ερωτιση εσεις που ξερετε καλητερα. μηπως πρεπει(και αν γινετε κιολας δεν ξερω....) να τρεξω το Console Manager sto play station 3 μου και οχι στον υπολογιστη ? 

Υ.Γ αν θελεις mtzs εξηγισε μου λιγο τι ειναι το MSDOS command prompt που μου ειπες οτι μεσω απο κει βλεπω την IP του ρουτερ. ευχαριστω !

για να τρεξεις console manager θα πρεπει η κονσολα σου να ειναι ΗΔΗ jailbroken....

τσαμπα παιδευεσαι...

Δημοσ.

Μη κατεβασεις τιποτα και μη πειραξεις τιποτα αλλο στο ΠΣ3

Δεν γινεται ετσι το jailbreak.

Θελει ειδικο hardware για να γινει. το μονο που μπορει να κανεις ειναι να την μπρικαρεις και να μη παιζει καθολου

διαβασε εδω να δεις τι ειναι το jailbreak

http://www.insomnia.gr/topic/467362-faq-%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-cfw-%CF%83%CF%84%CE%BF-playstation-3/?hl=+jailbroken

Δημοσ.

αυτα που λενε οι προυποθεσεις δεν ειναι απλα οποτε αν θελεις και ξερεις πες μου πως να τα βρω γιατι το κοματι εκεινο δεν το καταλαβα.

θέλω να τονίσω οτι για να γίνει jb μια κονσόλα πρέπει να είναι σε 3.55 αρχικά. Εαν η κονσόλα έχει μεγαλύτερο firmware πρέπει να γίνει downgrade στις κονσόλες που το υποστηρίζουν με μια διαδικασία που απαιτεί άνοιγμα της κονσόλας και εφαρμογή hardware clip

Δημοσ.

καταλαβα.... δεν γινετε να γινει το jailbreak. πρεπει να εχεις ειτε λευτα να στο μαγειρεψει καποιος η να εισαι ηλεκτρονικος υπολογιστων. οποτε αποτυχια.....  θα συνεχιζω να ριχνω λευτα για games. παντως σας ευχαριστω που σχοληθηκατε με το topic μου :) ευχαριστω πολυ !!

Δημοσ.

καταλαβα.... δεν γινετε να γινει το jailbreak. πρεπει να εχεις ειτε λευτα να στο μαγειρεψει καποιος η να εισαι ηλεκτρονικος υπολογιστων. οποτε αποτυχια.....  θα συνεχιζω να ριχνω λευτα για games. παντως σας ευχαριστω που σχοληθηκατε με το topic μου :) ευχαριστω πολυ !!

πολλα λευτα δεν θελεις φιλος.

παντως ΠΟΛΥ πιο λιγα απο το να αγορασεις παιχνιδι.

ποιο μοντελο εχεις?

για δωσε CECHxxxxx και DATE CODE(τα αναφερει απο κατω αν ειναι σλιμ)

απο πισω σε ασπρο αυτοκολλητο αν ειναι fat κονσολα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...