Eosforoc Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Καλημέρα αγαπητή άυπνη κοινότητα, Έχω τον i7 2700k και τον "κλόκαρα" στα 4,6. Η απορία μου (παρότι δεν έχω προβλήματα σταθερότητας του συστήματος) είναι αν χρειάζεται να αλλάξω κάτι στα vcore voltages. Επίσης επειδή έχω ένα θέμα θερμοκρασιών. Να σκεφτώ κάτι σε H80i ή Η100i της Corsair ή είναι υπερβολή;
saflom Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Καλημέρα αγαπητή άυπνη κοινότητα, Έχω τον i7 2700k και τον "κλόκαρα" στα 4,6. Η απορία μου (παρότι δεν έχω προβλήματα σταθερότητας του συστήματος) είναι αν χρειάζεται να αλλάξω κάτι στα vcore voltages. Επίσης επειδή έχω ένα θέμα θερμοκρασιών. Να σκεφτώ κάτι σε H80i ή Η100i της Corsair ή είναι υπερβολή; Για το δεύτερο ερώτημα σου ποιον cpu cooler έχεις;
Eosforoc Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Μη με βρίσετε αλλά τον intel stock!
saflom Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Μη με βρίσετε αλλά τον intel stock! χαχαχα ε δεν είναι λογικό να ψήνεται. Με καλή αερόψηξη θα είναι ιδανική στα 50-70ε. Δες το κουτάκι σου. μέτρα τα οικονομικά σου και πράξε. Απο έτοιμα corsair watercooling απο Η100 και πάνω. Τα άλλα είναι ελλιπέστατα σε σχέση με τις αεροψύξεις
Eosforoc Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Στα factory settings δεν έχω θέματα ακόμα και με την stock ψύκτρα. Μόλις ανεβάσω τότε (όπως είναι και λόγικό) ανεβάζει και σκέφτομαι να πάρω μια δοκιμασμένη λύση. Η υδρόψυξη κλειστού τύπου μου πέφτει λίγο ακριβή αλλά αν έχω καλύτερα αποτελέσματα από την αερόψυξη τότε είναι μονόδρομος φαντάζομαι!
saflom Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Στα factory settings δεν έχω θέματα ακόμα και με την stock ψύκτρα. Μόλις ανεβάσω τότε (όπως είναι και λόγικό) ανεβάζει και σκέφτομαι να πάρω μια δοκιμασμένη λύση. Η υδρόψυξη κλειστού τύπου μου πέφτει λίγο ακριβή αλλά αν έχω καλύτερα αποτελέσματα από την αερόψυξη τότε είναι μονόδρομος φαντάζομαι! ¨οχι δεν έχει καλύτερα αποτελέσματα σε επίπεδο απλού χρήστη. Μέτρα το κουτί σου και υπάρχουν πολλές δοκιμασμένες λύσεις. H καλύτερη και φθηνότερη αυτή http://www.skroutz.gr/s/418744/CoolerMaster-Hyper-212-EVO.html?keyphrase=evo+212 απλά στη σελίδα κατασκευαστή του κουτιού σου και δες τι μεγέθοι cpu χωρά
Eosforoc Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Καλό φαίνεται! Μπορώ να βάλω και μεγαλύτερα εργαλεία, είναι θεριό το κουτί από πλάτος και ύψος! Ευχαριστώ πολύ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα