Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον εχω τον παραπανω επεξεργαστη με το stock ανεμιστηρακι και σκοπευω να το αλλαξω διοτι κανει σαν τα τρακτερ που εχει ο παππους μου στο χωριο !

Θελω μια οσο το δυνατον πιο οικονομικη προταση (20-40 ευρω ισως) με την μονη απαιτηση το ανεμιστηρακι να ειναι αρκετα αθορυβο !

Δεν σκοπευω σε OC προς το παρον αν και δεν θα με χαλαγε αν μου δινοταν η ευκαιρια στο μελλον !

Ευχαριστω προκαταβολικα για την βοηθεια σας !

Δημοσ.

Εχω το Aerocool Strike X-One Advance δεν νομιζω να χωρεσει ανετα αλλα δεν ειμαι και σιγουρος αν θες κοιτα τις διαστασεις και δωσε μου μια αποψη 

Δημοσ.

15 cm ειναι η ψυχτρα ,18 cmτο κουτι σου. Υπαρχει και αυτη πιο μικρη και πολυ καλη με 6χρονια εγγυηση αντι για ενα της zalman. Ακυρωνει το ενα slot ram αν εχεις δυο modules δεν θα χεις θεμα. Οτι και να βαλεις πανω πιο ησυχο θα ειναι απο την stock

Δημοσ.

15 cm ειναι η ψυχτρα ,18 cmτο κουτι σου. Υπαρχει και αυτη πιο μικρη και πολυ καλη με 6χρονια εγγυηση αντι για ενα της zalman. Ακυρωνει το ενα slot ram αν εχεις δυο modules δεν θα χεις θεμα. Οτι και να βαλεις πανω πιο ησυχο θα ειναι απο την stock

οποτε με 3cm ειναι οριακη η αποσταση ετσι? Ναι το φανταζομαι οτι θα ειναι πιο ησυχο απλα θελω οσο πιο ησυχο γινεται! προς το απρον εχω ενα module αρα ειμαι οκ

Μπορει να λεω και βλακειες αλλα μου φαινεται λιγο 'καψε με' η μαρκα :P

Δημοσ.

3cm δεν τη λες και οριακή. Και 0.5cm να είναι η απόσταση δεν έχει καμία σημασία , αφού και κλείνει το κουτί και δεν ακουμπάει πουθενά.

Δημοσ.

πως θα καθαρισω την παλια παστα απο την παλια ψυκτρα ? Αυτη η Zalman εχει ηδη πανω παστα ή πρεπει να αγορασω και να βαλω αλλη ?

Δημοσ.

Δεν θα παρκαρεις αυτοκινητο, ψυκτρα θα μπει. Σε 150 mm κουτι μπαινει 150μμ ψυκτρα

Έχεις δεί ψύκτρα που πιάνει απο το ένα side panel έως το άλλο;

Δημοσ.

Δεν θα παρκαρεις αυτοκινητο, ψυκτρα θα μπει. Σε 150 mm κουτι μπαινει 150μμ ψυκτρα

Έχεις δεί ψύκτρα που πιάνει απο το ένα side panel έως το άλλο;

3cm δεν τη λες και οριακή. Και 0.5cm να είναι η απόσταση δεν έχει καμία σημασία , αφού και κλείνει το κουτί και δεν ακουμπάει πουθενά.

οκ καταλαβα ο saflom το ειπε με συγκεκριμενο τροπο tenshi και ρωτησα διοτι δεν τα παω πολυ καλα με τις διαστασεις,οποτε ειμαστε οκ απο μεγεθο :D Αν και υπαρχεικαι καμια αλλη προταση καλοδεχουμενη! επισης τι να  χρησημοποιησω για να καθαρισω την παλια παστα ξερει κανεις ? και θα εχει μεσα το κουτι ή πρεπει να παρω ξεχωριστα καινουρια παστα ?

Δημοσ.

Οινόπνευμα και λίγο χαρτί κουζίνας,μήν το φοβάσαι.

Θερμοαγώγιμη πάστα δέν ξέρω αν περιέχει η συσκευασία (συνήθως βάζουν για μία χρήση).Το κόστος είναι σχετικά μικρό πάντως αν πάρεις και θα σου κρατήσει για αρκετές εφαρμογές.Μια AC MX-4 είναι ταμάμ.

Αν έχεις πλαϊνούς ανεμιστήρες,μάλλον θα θυσιάσεις τον ένα για να χωρέσει η ψύκτρα.

Δημοσ.

Εγω θα ελεγα αυτην για απόλυτη ησυχια.. 

http://www.e-shop.gr/coolermaster-hyper-412s-p-PER.806760

αξιζει η διαφορα των 9 ευρω με βαση την αποδοση ?

Οινόπνευμα και λίγο χαρτί κουζίνας,μήν το φοβάσαι.

Θερμοαγώγιμη πάστα δέν ξέρω αν περιέχει η συσκευασία (συνήθως βάζουν για μία χρήση).Το κόστος είναι σχετικά μικρό πάντως αν πάρεις και θα σου κρατήσει για αρκετές εφαρμογές.Μια AC MX-4 είναι ταμάμ.

Αν έχεις πλαϊνούς ανεμιστήρες,μάλλον θα θυσιάσεις τον ένα για να χωρέσει η ψύκτρα.

εχω μονο στο μπροστινο μερος και στο πισω και αφου εχει η ψυκτρα μονο απο την μια μερια ανεμιστηρακι θα ειμαι ενταξει πιστευω!

Ειδα και βιντεακι και οπως φαινεται εχει μεσα παστα αλλα αν μιλαμε για αυτη εδω http://www.e-shop.gr/arctic-mx-4-thermal-compound-4g-p-PER.641198δεν ειναι πολλα τα λεφτα και θα την προτιμησω!

κοιτα και αυτη εφοσον ομως δεν κανεις OC

http://www.e-shop.gr/raijintek-zelos-p-PER.811688

θα προτιμησω κατι ποιοτικοτερο μαλλον , ευχαριθστω για την προταση σου :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...