Προς το περιεχόμενο

Προβλημα Tv καρτα - Winfast TV2000 XP

masteripper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα σε ολους.

Εχω ενα πολυ παραξενο προβλημα και δεν μπορω να βρω μια λυση και συναμα μου εχει σπασει και τα νευρα.

Ενας φιλος μου εφερε εναν υπολογιστη για να του περασω τον καινουργιο του δισκο

Ολα ωραια και καλα μεχρι εδω περναμε και win98 γιατι εινα παλιο το μηχανακι (Ρ ΙΙΙ 450) και παμε να περασουμε drivers για την καρτα TV μια Winfast Tv 2000 XP .Μου λεει εχασα το cd οποτε κατεβαζω τουσ τελευταιους driver απο την Leadtek.

εδω αρχιζει το 1ο προβλημα καθως τα windows δεν εβρισκαν με τιποτα τους οδηγους . Τελοσπαντων αποφασιζω να βαλω XP δεν μπορει λεω τα XP τα βρισκουν ολα :lol: οποτε μπαινουν τα XP αλλα τιποτα.

Βαζω τελικα τουσ οδηγους εντελως χειροκινητα λες και ειναι εκτυπωτης :twisted:

Αλλα και παλι μια τρυπα στο νερο καθως το προγραμμα της leadtek το PVR ΔΕΝ πιανει ουτε ενα καναλι (ξερω το κολπο για Ουγγαρια)

Ψαχνω βρισκω οτι υπαρχει ενα προβλημα με to DirectX9b και για να μην πολυλογω βγαζω τα XP τα ελληνικα βαζω αγγλικα βαζω ολα τα patch αλλα τιποτα.

Σε τελικη αναλυση μπορω να δω τηλεοραση μονο μεσα απο ενα μυστηριο προγραμματακι που λεγεται Κ!TV αλλα δεν κανει capture :evil: :evil:

To VirtualDub κανα 2 φορες καταφερε να πιασει κατι καναλια αλλα τζιφος γιατι αυτο δεν ειναι σταθερο

Το παραξενο ειναι οτι στον παλιο τον δισκο ειναι μια εγκατασταση WinME και η καρτα δουλευει κανονικα και το προγραμμα της εταιρειας.

Τι φταιει ???????????

Μια ερωτηση για το τελος απο καποιον που εχει ακριβως την ιδια καρτα

ΟΤΑΝ την πρωτοεβαλε η καρτα εαν αναγνωριστηκε κανονικα απο τα Windows και με απλη υποδειξη του φακελου των οδηγων (ειτε αυτος ειναι σε cd ...desktop ..δισκεττα) εαν εκαναν εγκατασταση κανονικα ή χρειαστηκε να τουσ περασει χειροκινητα με κατευθειαν υποδειξη του .inf

Ισως εαν καποιος εχει το cd εγκαταστασης ας μου στειλει τους αυθεντικους driver μηπως αυτοι που εχει στο site της εταιρειας κανουν μονο update .

και επισης εαν υπαρχει κανενα αρχειο readme που περιγραφει την διαδικασια εγκατστασης μηπως θελει κανενα κολπο

Με συγχωρειται για το μεγαλο post αλλα κυριολεκτικα μου εχει σπασει τα νευρα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...