Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα..Πήρα ένα κουτί καινούργιο το οποίο από μπροστά έχει 2 θύρες usb 1 πράσινη και 1 ροζ που είναι για ακουστικό και μικρόφωνο..Το καλώδιο τους λέει ac97..Η μητρική μου εκεί που γίνεται σύνδεση λέει hd audio με αποτέλεσμα να μην έχω ήχο από μπροστά..Λέτε να είναι το καλώδιο off η φταίει που από ac97 το συνδέω σε hd?

Δημοσ.

Νομίζω οτι στο καλώδιο που έρχεται απο μπροστά και εκει που καταλήγει εχει 2 υποδοχές μια για ac97 και μια για hd audio για τσέκαρε το

Δημοσ.

Στο δικό μου βγάζει 2 ενα για ac97 και ενα για hd audio και εχω βάλει το hd audio , οταν βάζεις το hd audio και το εχεις φυσικά on στο bios στα windows στις συσκευές στο εχει με καποιο ερωτηματικό κατι η δεν το βλέπει καν ;

Δημοσ.

Ναι το έχω συναντήσει αυτό..Το καλώδιο που συνδέετε στην μητρική να βγάζει ένα ac97 και ένα hd αλλά δυστυχώς το δικό μου δίνει μόνο ac97..Όπως και αν το έχω συνδεδεμένο μέσα στην διαχείριση δεν φαίνεται τίποτα..Αναρωτιέμαι μήπως είναι χαλασμένο το καλώδιο?

Δημοσ.

Στο bios εκτος απο το auto δεν εχει και enabled ;

Αν εχει πρόβλημα το καλώδιο που έρχεται απο μπροστά δες μηπως πηγαίνει και ανάποδα το βύσμα γιατι καμια φορά γίνεται και αυτο

Δημοσ.

μεσα απο το audio control panel της καρτας σου, δε σου δινει τη δυνατοτητα να το αλλαξεις σε ac97? Για κοιτα το.....

Δημοσ.

Ειχα παρομοιο προβλημα.Με μητρικη gigabyte h61m-s2pv και κουτι μαρκας hantol.

Δεν δουλευαν οι μπροστινες υποδοχες μικροφωνο και ακουστικων.

Το ελυσα με αυτον τον τροπο.

http://www.sevenforums.com/sound-audio/47515-realtek-front-panel-audio-mic-not-recognised.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...