leonidas_fs Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Γεια χαρα παιδιά, Ειμαι φοιτητής σε αγγλικό πανεπιστήμιο και μεχρι της 9 Σεπτεμβρίου, η apple εχει βγάλει φοιτητική προσφορά -15% σε οποιοδήποτε MacBook Pro, -14% σε οποιοδήποτε Air και -12% (νομιζω) σε iMac. Πήγα στο checkout, και εν τελεί οντως βγαίνει γυρω στα 300€ φθηνότερα για το τελευταίο MacBook Pro. Επειδή δεν θελω ομως να αλλάξω το MacBook Pro που εχω, ειπα να το βάλω εδω διότι ειναι κάποιος μπορει να θέλει να επωφεληθεί απο αυτη την προσφορά! Αυτη την στιγμή βρίσκομαι Θεσσαλονικη, οποτε αν κάποιος ενδιαφέρεται ας μου πει! 1
AMD Expert Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Αν και δεν ενδιαφέρομαι, πρόκεται μόνο για αγορά από π.χ. τα Public/κωτσόβολο κλπ;
paylidis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Αν και δεν ενδιαφέρομαι, πρόκεται μόνο για αγορά από π.χ. τα Public/κωτσόβολο κλπ; Γενικά αφορά μόνο επίσημους resellers... Οπότε και πάλι βγαίνει κατα κανόνα ακριβότερα απο το σκρουτζ.
leonidas_fs Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδιά συγγνωμη δική μου παράλειψη. Εννοώ απο apple store Αγγλίας. Η παραγγελεια θα γίνει μέσα απο το επίσημο αγγλικό site! (www.apple.co.uk) 1
paylidis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Ισχύει και στην Ελλάδα πάντως αν κάποιος φίλος φοιτητής ψάχνεται για αυτο το επισημανα. Απο το apple store uk ίσως αξίζει...
haHa Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Nα συμπληρωσω οτι εχει και 3ετη εγγυηση δωρεαν οταν αγοραζεις απο Αγγλια σαν φοιτητης.
leonidas_fs Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 <p>Nα συμπληρωσω οτι εχει και 3ετη εγγυηση δωρεαν οταν αγοραζεις απο Αγγλια σαν φοιτητης.</p> Καθώς επίσης και 60 λίρες δώρο Apple Gift Code!
haHa Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Καθώς επίσης και 60 λίρες δώρο Apple Gift Code! Το οποιο μπορεις να το πουλησεις στο ebay για 50 λιρες περιπου. Υ.Γ.: Κανονικα την φοιτητικη εκπτωση την εχεις ολο το χρονο οταν αγοραζεις apple edu store.
LordPanag Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Ακομα και σε αυτη την εκπτωση εδω μας ριχνουν μιας και την εχουν στο 12% για ολα . http://www.istorm.gr/bts2014
Giobeat Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2015 Γεια χαρα παιδιά, Ειμαι φοιτητής σε αγγλικό πανεπιστήμιο και μεχρι της 9 Σεπτεμβρίου, η apple εχει βγάλει φοιτητική προσφορά -15% σε οποιοδήποτε MacBook Pro, -14% σε οποιοδήποτε Air και -12% (νομιζω) σε iMac. Πήγα στο checkout, και εν τελεί οντως βγαίνει γυρω στα 300€ φθηνότερα για το τελευταίο MacBook Pro. Επειδή δεν θελω ομως να αλλάξω το MacBook Pro που εχω, ειπα να το βάλω εδω διότι ειναι κάποιος μπορει να θέλει να επωφεληθεί απο αυτη την προσφορά! Αυτη την στιγμή βρίσκομαι Θεσσαλονικη, οποτε αν κάποιος ενδιαφέρεται ας μου πει! Φίλε εγώ ενδιαφέρομαι ισχύει ακόμα η προσφορά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα