Beltfed Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Ήμουν και εγώ σε αυτό τη δίλημμα πριν λίγους μήνες που πήρα ένα PS4 για Killzone και DrivingClub.Και κατέληξα στο οτι δεν αξίζει η έξτρα εγγύηση για τους εξης λογους:1. Αν εχει κάποιο εργοστασιακό πρόβλημα η παρτίδα σου, θα το εμφανίσει στις πρώτες μέρες.2. Στον δεύτερο και στον τρίτο χρόνο, οι πιθανότητες να βγάλει πρόβλημα ειναι πολύ μικρες, καθως η κονσολα αυτη εχει σχεδιαστει για ενα αρκετά μεγαλύτερο lifetime. 3. Στον 4ο χρόνο και μετά, και να χαλάσει θα πάρω κάτι νεότερο καθώς τότε το PS4 θα είναι 5 χρόνων, πολύ παλιό για τους ρυθμούς που προχωράει η τεχνολογία.
Daemonos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Ήμουν και εγώ σε αυτό τη δίλημμα πριν λίγους μήνες που πήρα ένα PS4 για Killzone και DrivingClub. Και κατέληξα στο οτι δεν αξίζει η έξτρα εγγύηση για τους εξης λογους: 1. Αν εχει κάποιο εργοστασιακό πρόβλημα η παρτίδα σου, θα το εμφανίσει στις πρώτες μέρες. 2. Στον δεύτερο και στον τρίτο χρόνο, οι πιθανότητες να βγάλει πρόβλημα ειναι πολύ μικρες, καθως η κονσολα αυτη εχει σχεδιαστει για ενα αρκετά μεγαλύτερο lifetime. 3. Στον 4ο χρόνο και μετά, και να χαλάσει θα πάρω κάτι νεότερο καθώς τότε το PS4 θα είναι 5 χρόνων, πολύ παλιό για τους ρυθμούς που προχωράει η τεχνολογία. Λάθος φίλε μου, εξαρτήματα όπως το "ματάκι", οι ανεμιστήρες, ίσως και η ίδια η κάρτα, η μωήμες, παρουσιάζουν πρόβλημα μετά τον ένα χρόνο... Και αφού είναι μια κονσόλα οπου θα τα βγάλει τα λεφτά της και θα παίζεις αρκετά, γιατί να μην έχεις το κεφάλι σου ήσυχο?
gRim Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Όσοι παραγγείλατε από Κωτσόβολο είδατε πουθενά γραμμένους τους όρους εγγύησης; Το public τους έχει εδώ πάντως Site: link
Darthvader Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Όσοι παραγγείλατε από Κωτσόβολο είδατε πουθενά γραμμένους τους όρους εγγύησης; Το public τους έχει εδώ πάντως Site: link Για τον Κώτσο δεν ξέρω αλλά στο public είχα ρωτήσει παλαιότερα και μου είχαν πεί ότι τριετία ισχύει μόνο για την κονσόλα και όχι για το gamepad όπου εκεί ισχύει το 6μηνο της αντιπροσωπείας.
gRim Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι το αναφέρει στους όρους και εντάξει δεν έχω απαίτηση να καλύβουν τα περιφερειακά και δύσκολο μου φαίνεται να τα καλύβει και ο Κωτσόβολος.
Darthvader Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Kοιτα ,με 30 ευρώ, εξτρα εγγύηση 2 ετη είναι μια χαρα...
Daemonos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Σήμερα πήγα και υπέγραψα για την παραγγελία σε ένα κατάστημα κοτσόβολος. Ρώτησα ΔΥΟ φορές στο λογιστήριο τους όσο αναφορά την επέκταση 260 εγγύησης. μου είπε οτι σε περίπτωση που υπάρξει ΜΗΧΑΝΙΚΗ βλάβη, δηλαδή να μην την έχω προκαλέσει εγώ, για μέσα στο διάστημα των 4 ετών μου αντικαθιστούν την κονσόλα με ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ. και όχι με κάποια άλλη μέχρι να φτιάξουν τη δική μου.
gRim Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Πάντως με προβλημάτισε που δε υπάρχουν οι όροι πουθενά γραμμένοι να τους διαβάσεις και εχουν ακουστεί περίεργα για κωτσο.. Εμένα πάντως δε μου είπαν για καινουργια κονσόλα.
Daemonos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δέν παίρνεις την δική σου πίσω βρε καλό μου αγόρι, αν έχει πρόβλημα σου δίνουν ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ
gRim Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι φίλε διαβασα βιαστικά το μήνυμα και το έκανα εντιτ. Εμένα πάντως δε μου είπαν για καινούρια κονσόλα γιαυτό επιμένω ότι πρέπει να τα δεις αυτά γραμμένα. Μια βδομάδα έμεινε να χαρουμε τις κονσόλες ας ελπίσουμε να μη χρειαστεί η εγγύηση καθόλου 1
Daemonos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Τι να πώ, η υπάλληλος που την ρώτησα δύο φορές έτσι είπε, τώρα καλό είναι κάποιος απο εμάς να ψάξει αν μπορεί να βρούμε το κείμενο που το γράφει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα