gRim Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το bundle PS4 με το destiny κι το χω κάνει προπαραγγείλει ήδη από Γερμανό αλλά προβληματίζομαι σχετικά με τον 1 χρόνο εγγύησης. Από 'τι ξέρω ο Κωτσόβολος και νομίζω και το public προσφέρουν επιπλέον εγγύηση. Ο Κωτσόβολος 4 χρόνια με 60 ευρώ και δεν είμαι σίγουρος για τα public αλλά νομίζω 3 χρόνια με 30 ευρώ. Δεν με καίει να πάρω το άσπρο ps4 ντε και καλά από Γερμανό διότι δεν ξέρω πως θα δείχνει μέσα στη μαυρίλα του σαλονιού και φοβάμαι μην αρχίσει και κιτρινίζει με τον καιρό. Οπότε εύκολα ακυρώνω και αγοράζω το μαύρο αν αξίζει η έξτρα εγγύηση. Εσείς τι προτείνεται; Έχετε καμία εμπειρία με αυτές τι εγγύησεις; Μην αντιμετωπίσω κανένα πρόβλημα και το κατάστημα αρχίζει και σφυράει αδιάφορα..
spartan29gr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το bundle PS4 με το destiny κι το χω κάνει προπαραγγείλει ήδη από Γερμανό αλλά προβληματίζομαι σχετικά με τον 1 χρόνο εγγύησης. Από 'τι ξέρω ο Κωτσόβολος και νομίζω και το public προσφέρουν επιπλέον εγγύηση. Ο Κωτσόβολος 4 χρόνια με 60 ευρώ και δεν είμαι σίγουρος για τα public αλλά νομίζω 3 χρόνια με 30 ευρώ. Δεν με καίει να πάρω το άσπρο ps4 ντε και καλά από Γερμανό διότι δεν ξέρω πως θα δείχνει μέσα στη μαυρίλα του σαλονιού και φοβάμαι μην αρχίσει και κιτρινίζει με τον καιρό. Οπότε εύκολα ακυρώνω και αγοράζω το μαύρο αν αξίζει η έξτρα εγγύηση. Εσείς τι προτείνεται; Έχετε καμία εμπειρία με αυτές τι εγγύησεις; Μην αντιμετωπίσω κανένα πρόβλημα και το κατάστημα αρχίζει και σφυράει αδιάφορα.. Εγω τελικα πηρα το πακετο με το destiny+ επεκταση εγγυησης και τελος.Τωρα αν στο μελλον θα εχω προβλημα θα το δειξει η πορεια σε αυτο!!Εγω παντως αναγκαστηκα να το ρισκαρω για να εχω το κεφαλι μου ησυχο και να μην με τρωει τοσο πολυ το αγχος για την κονσολα.Ρισκαρε το ετσι και ετσι πιο φθηνα σου βγαινει αυτην την στιγμη το πακετο.
gRim Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Από που το πήρες με επέκταση εγγύησης και τι διαφορά έδωσες; Από τη μία θέλω το άσπρο από την άλλη θέλω και επιπλέον εγγύηση.
Daemonos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Εγω τελικα πηρα το πακετο με το destiny+ επεκταση εγγυησης και τελος.Τωρα αν στο μελλον θα εχω προβλημα θα το δειξει η πορεια σε αυτο!!Εγω παντως αναγκαστηκα να το ρισκαρω για να εχω το κεφαλι μου ησυχο και να μην με τρωει τοσο πολυ το αγχος για την κονσολα.Ρισκαρε το ετσι και ετσι πιο φθηνα σου βγαινει αυτην την στιγμη το πακετο. Και εγώ το παράγγειλα απο κοτσόβολο με επέκταση 1
gRim Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ τελικά παράγγειλα από public με επέκταση για 30 ευρώ γιατί ο κωτσόβολος ήθελε επιπλέον 70 ευρώ στο bundle με το destiny ενώ από public σύνολο 430 και μία δωροεπιταγή με την αγορά.
Socratis_g Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 ηλεκτρονικά την έκανες την παραγγελεία? 30 ευρώ για 3 χρόνια?4 συνολικά δλδ μαζί με της σόνυ? και σου δίνουν νέα κονσόλα ή σου κάνουν δωρεάν σέρβις, τα ρώτησες?
ultralisk Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 αν θυμάμαι καλά είναι 3 χρόνια σύνολο (δλδ 2 επιπλέον) και σου παρέχουν κονσόλα για την περίοδο που περιμένεις να σου γυρίσει από το service 1
gRim Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Από το κατάστημα έκανα την παραγγελία και για την επέκταση τους είπα την προσφορά από κωτσοβολο και μου άφησαν την επέκταση στα 30 από 70. 3 χρόνια σύνολο είναι δηλαδή 2 χρόνια επιπλέον. Για επισκευή μόνο μου είπαν όχι αντικατάσταση και άλλη κονσόλα μέχρι να επισκευαστεί η δικιά μου. Νομίζω καλά είναι δεν ήθελε και προκαταβολή οπότε δε το σκέφτηκα και πολύ.
Darthvader Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ τελικά παράγγειλα από public με επέκταση για 30 ευρώ γιατί ο κωτσόβολος ήθελε επιπλέον 70 ευρώ στο bundle με το destiny ενώ από public σύνολο 430 και μία δωροεπιταγή με την αγορά. Εδώ την έχει αλλά δεν αφήνει να την βάλεις στο καλάθι παραγγελίας. http://www.public.gr/product/gadgets-gps/safety-net/safety-net-gia-game-consoles-30%E2%82%AC/prod3311083pp/ Φίλε μου τι ποσο δωροεπιταγής σου έδωσαν;
Socratis_g Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 ^ τι μαλακία έχουν κάνει? την τιμή web τι τη βάζουν δλδ?
gRim Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Μου πε γυρω στα 20 ευρώ δωροεπιταγή. Μου αρέσει που μου έκοψε και καλά 40 ευρώ για την εγγύηση όταν τόσο την δίνουν στο site αλλά και πάλι συμφέρει σε σχέση με κωτσόβολο.
Daemonos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Παίδες, ο κοτσόβολος σου βάζει 3 χρόνια, δηλαδή πάει στα 4 καθώς η Sony σου δίνει ένα, το Public ναί μέν κατέβασε την τιμή αλλα σου μείωσε και κατα ενα χρόνο. 70 για 3 χρόνια δεν είναι πολλά. είσαι σίγουρος και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Το έκανα και σε 6 δώσεις, οι οποίες μπορεί να γίνουν και λιγότερες, αναλόγως πόσα βάζεις. και είναι κομπλέ! άτοκες. 1
spartan29gr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Παίδες, ο κοτσόβολος σου βάζει 3 χρόνια, δηλαδή πάει στα 4 καθώς η Sony σου δίνει ένα, το Public ναί μέν κατέβασε την τιμή αλλα σου μείωσε και κατα ενα χρόνο. 70 για 3 χρόνια δεν είναι πολλά. είσαι σίγουρος και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Το έκανα και σε 6 δώσεις, οι οποίες μπορεί να γίνουν και λιγότερες, αναλόγως πόσα βάζεις. και είναι κομπλέ! άτοκες. Ετσι ακριβως φιλε μου!!!επιπλεον αν το σκεφτεις διαφορετικα ξανα κερδισμενοι βγαινουμε,διοτι με την υπαρχον προσφορα του πακετου στα 399 μαζι με το destiny κερδιζουμε ενα 50ευρω στην τσεπη μας.Με λιγα λογια πακετο ps4 με παιχνιδι στα 449+69 η επεκταση εγγγυησης 509 ευρω.Ενω τωρα ps4 με παιχνιδι μαζι με επεκταση εγγυησης 4 χρονων στα 469 ευρω. 1
gRim Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Να ρωτήσω κάτι σχετικό. Τους όρους της εγγύησης τους διαβάσατε; Αφήστε τι λέει ο κάθε πωλητής. Γιατί διάβασα κάτι κουφά για κωτσόβολο με μία γρήγορη αναζήτηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα