kokos198 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδια καλησπερα, θελω να κανω εξαμηνη ασφαλεια...και ηθελα να ρωτησω για την εμπειρια τους με τη συγκεκριμενη ασφαλιστικη οποιοι την ειχαν στο παρελθον - παρον..αξιζει?? η σε περιπτωση ατυχηματος θα ψαχνω να βρω τα χρηματα μου?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djcat Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 INTERAMERICAN ειναι απο πίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekparot Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Αξιοπιστία. Δεν θα έχεις θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritGreek Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Πάντως για το δικό μου αυτοκίνητο, βγαίνει 20 ευρώ ακριβότερα στην anytime σε σχέση με τον ασφαλιστή μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kokos198 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 εμενα μου βγαινει 40 ευρω φθηνοτερα...αλλα σε περιπτωση κλοπης η σε περιπτωση τρακαρισματος με ανασφαλιστο οχημα....θα παρω τα χρηματα μου η θα ψαχνομαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα