Nihilist Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Αν έχω το πς μου και το μόντεμ μου σε UPS, και γίνει διακοπή ρεύματος στιγμιαία, τότε θα έχω ίντερνετ ή όχι(δεδομένου ότι το UPS θα είναι ενεργοποιημένο και δεν θα με έχει επηρεάσει η διακοπή); Η παροχή ίντερνετ προέρχεται από το ρεύμα ή όχι;
accipio Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Έχω το PC μου και το ρούτερ μου σε UPS και επειδή μου έχει τύχει πολλές φορές αυτό το σενάριο, η απάντηση είναι ότι, εφόσον το UPS σου κρατήσει ανοιχτό το PC και το router, το αν θα έχεις διακοπή του Internet εξαρτάται από την καμπίνα του παρόχου (π.χ. ΟΤΕ), δηλ. από το αν θα γίνει στα "ρούτερ" του ΟΤΕ διακοπή ή όχι. Στη δική μου περίπτωση, κάποιες φορές η σύνδεση διατηρείται, κάποιες άλλες όμως όχι.
NikosKallithea Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Αν έχω το πς μου και το μόντεμ μου σε UPS, και γίνει διακοπή ρεύματος στιγμιαία, τότε θα έχω ίντερνετ ή όχι(δεδομένου ότι το UPS θα είναι ενεργοποιημένο και δεν θα με έχει επηρεάσει η διακοπή); Η παροχή ίντερνετ προέρχεται από το ρεύμα ή όχι; Εννοείται οτι θα συνεχίσεις χωρις κανενα προβλημα
Nihilist Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Και ακόμα ένα υποερώτημα. Για οθόνη, υπολογιστή, και ρούτερ πόση ισχύ χρειάζεται να έχει το UPS? Πάνω από 1000;
NikosKallithea Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Tα ups οταν ειναι για οικιακή χρήση συνήθως τα χρησιμοποιούμε για να κλείσουμε ομαλά τον υπολογιστή μετα την διακοπή(υπαρχει και λογισμικό που κλεινει μονο του το μηχάνημα), δεν τα εχουμε να να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και κατα την διακοπή. ενα 1000αρι ειναι υπέρ αρκετό για να εχεις τον ρουτερ μόνιμα ον για αρκετές ώρες, οθόνη και υπολογιστή δεν το συζητάω αντε κανένα 15αλεπτο ανάλογα το μηχάνημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα