MikeJ Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Πρόκειτε για ένα wireless usb adapter της Comfast (μοντέλο CF-WU855P) με τσιπάκι Realtek 8192 eu ο driver του cd δε λειτουργεί στο λειτουργικό μου (Windows 8.1) το πάλεψα με αντιμετώπιση προβλημάτων συμαβατότητας που στο παρελθόν μου έχει δώσει λύσεις σε άλλες συσκευές αλλά τίποτα.... Δε βρήκα και στο ιντερνετ κάτι που να βοηθάει. Όποιος ξέρει κάτι είμαι όλος αυτιά.... ευχαριστώ... http://www.ebay.com/itm/161369264993?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 (Αυτό είναι το ανταπτοράκι)
Godian Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δεν είχε μέσα cd με τους driver όταν το πήρες;; Δε γίνεται να αλλάξεις συμβατότητα με άλλο λογισμικό;; όπως γίνετε στα 7αρια;;
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 καλησπέρα, δοκιμασε να εγκαταστησεις το easy driver και να το βαλεις αυτο να σου βρει οδηγους λογικα θα στους φερει...
MikeJ Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Ευχαριστώ παιδιά για το ενδιαφέρον, ναι έχω το cd και έχω βρει και δοκιμάσει διαφορους drivers αλλά δεν παίζει με τπτ... έχω δοκιμάσει με συμβατότητες άλλων λειτουργικών αλλά τίποτα... Σε άλλο λάπτοπ με windows 7 λειτουργει. Επικοινώνησα με την εταιρεία και μου πρότειναν να δοκιμάσω κάτι drivers από το σαιτ τους και κατάφερα να το αναγνωρίζει ο υπολογιστής αλλά όχι να δουλεύει και τελικά μου είπαν πως σε windows 8.1 δε δουλεύει ως δέκτης αλλά μόνο ως πομπός (ή κάτι τέτοιο) και μου επέστρεψαν τα 4 από τα 7 δολλάρια που είχα δώσει οπότε μια χαρά δε τρέχει τίποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα