gregorovic Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα αντιμετωπίζω ενα θέμα από τη στιγμή που έκανα φορματ και τα νεα windows δεν ανοίγουν ποτέ ουτε σε ασφαλη λειτουργεια ουτε πουθενά,μετά οταν βάζω το cd για να τα ξαναπεράσω κολλάει στην αρχή και κάνει συνέχεια ρεσταρτ.Καμία ιδέα?
Σαϊνόμπι Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δοκιμασε να ξανακανεις φορματ. Ισως κατι στην εγκατασταση δεν εκατσε καλα. Δοκιμασε αλλο dvd ή ξαναφτιαξε εκ νεου bootable usb.
xaniared Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Εχει προβλημα το cd. Δοκιμασε usb η αλλο cd
zx1234r Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα, Κατέβασε απο κάποιο άλλο pc και κάψε σε ένα δισκάκι το hirenbootcd και κάνε boot απο εκεί στο pc που έχεις πρόβλημα. Μπορείς να το περάσεις και σε στικάκι και να το κάνεις boot. Αρχικά έλεγξε τον δίσκο και έπειτα τις μνήμες. Μετά δοκίμασε να μπεις στο mini windows xp που έχει μέσα το cd που είναι ουσιαστικά ένα live windows xp. Αν πάνε όλα καλά μάλλον τελικά φταίει το δισκάκι των windows που έχεις.
sokinfragoul Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Φίλε εγώ σε ότι φορματ κάνω είτε σε λαπτοπ είτε σε desktip ΠΑΝΤΑ χρησιμοποιώ εξωτερικό usb cdrom.γλειτωνω πολύ χρόνο έτσι.δοκιμασε το ίδιο cd με ένα cdrom εξωτερικό.εγω έχω ένα samsung με 20€ και το μηχανάκι με έχει σωσει άπειρες φορες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα