cpttony Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Το PS3 το εχω εδω και ενα χρονο (και 2 μηνες) και ενω παιζω CoD Ghosts, μου κολλαει αρκετα..Αργουν οι σφαιρες, καποιες κινησεις αργουν κλπ Το εχω σε τηλεοραση απο τις παλιες με ΑV καλωδιο Η συνδεση μου στο ιντερνετ ειναι αρκετα καλη (12 μεγαπιπιες) Που μπορει να οφειλεται? εκανα και αυτο το προερετικο update αλλα τιποτα!
cpttony Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Λέιζερ ή σκληρό δίσκο Λειζερ λεγοντας? Ρε, πως γινεται να το εχω 1 χρονο και ο φιλος μου να το εχει 3 και να παιζει ωραια? Εχω το super slim, εχει τo slim
Red_4ever Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Λειζερ λεγοντας? Ρε, πως γινεται να το εχω 1 χρονο και ο φιλος μου να το εχει 3 και να παιζει ωραια? Εχω το super slim, εχει τo slim Το παιδι εννοει το λειζερ που διαβαζει το cd. Κανε κανα restore, εχοντας πρωτα κρατησει backup, μπορει να φτιαξει.
darkiller Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Το PS3 το εχω εδω και ενα χρονο (και 2 μηνες) και ενω παιζω CoD Ghosts, μου κολλαει αρκετα..Αργουν οι σφαιρες, καποιες κινησεις αργουν κλπ Το εχω σε τηλεοραση απο τις παλιες με ΑV καλωδιο Η συνδεση μου στο ιντερνετ ειναι αρκετα καλη (12 μεγαπιπιες) Που μπορει να οφειλεται? εκανα και αυτο το προερετικο update αλλα τιποτα! καλησπερα στο κανει μονο στο συγκεκριμενο παιχνιδι η και σε αλλα παιχνιδια?
Socratis_g Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 το είχες σε σημείο να αερίζεται καλά? το μαζευες ποτέ ή το είχες παρατημένο στη σκόνη? αν σου κάνει κολληματα σε όλα τα παιχνίδια μπορεί να θέλει ανοιγμα να φυσίξεις στη σκονη, να βάλει καμια νέα πάστα μέσα και κανενα δισκάκι καθαρισμού για το μάτι.
Vole Maulder Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτό γίνεται όταν παίζεις online multiplayer ή στο single;
cpttony Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 καλησπερα στο κανει μονο στο συγκεκριμενο παιχνιδι η και σε αλλα παιχνιδια? Mονο σαυτο Αυτό γίνεται όταν παίζεις online multiplayer ή στο single; Μονο ονλινε το είχες σε σημείο να αερίζεται καλά? το μαζευες ποτέ ή το είχες παρατημένο στη σκόνη? αν σου κάνει κολληματα σε όλα τα παιχνίδια μπορεί να θέλει ανοιγμα να φυσίξεις στη σκονη, να βάλει καμια νέα πάστα μέσα και κανενα δισκάκι καθαρισμού για το μάτι. Εκει που το εχω και σκονη πιανει και δεν αεριζεται καλα..Τι ειναι η παστα? Αλλαζει ευκολα? Ειναι φτηνη? Δισκακι καθαρισμου που βρισκω?? Να το φυσιξω με blower ή με αερα?? Αν το κανω αυτο θα φτιαξει??
Vole Maulder Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Αν σ' το κάνει online, τότε, δεν είναι πρόβλημα της κονσόλας, αλλά της σύνδεσης. Εχεις ανοιχτό κάτι άλλο που να κατεβάζει/ανεβάζει την ώρα που παίζεις; Το κάνει πάντα, ό,τι ώρα κι αν παίξεις; Γενικά, αν βλέπεις κολλήματα ενώ παίζεις online κατά 99% είναι θέμα συνδέσεων, είτε στη δική σου πλευρά είτε στην πλευρά του host. Occam's razor, παιδιά 1
cpttony Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Αν σ' το κάνει online, τότε, δεν είναι πρόβλημα της κονσόλας, αλλά της σύνδεσης. Εχεις ανοιχτό κάτι άλλο που να κατεβάζει/ανεβάζει την ώρα που παίζεις; Το κάνει πάντα, ό,τι ώρα κι αν παίξεις; Γενικά, αν βλέπεις κολλήματα ενώ παίζεις online κατά 99% είναι θέμα συνδέσεων, είτε στη δική σου πλευρά είτε στην πλευρά του host. Occam's razor, παιδιά Καποιες φορες δεν κολλαει και καποιες ναι, κολλαει και χωρις να υπαρχει αλλο μηχάνημα ανοικτο, συνδεση ομως λεει 100% και αρκετα mbps..
Vole Maulder Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Θέμα σύνδεσης - όχι απαραίτητα δικής σου - είναι, τότε, δεν έχει τίποτα το PS3 σου.
darkiller Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 εφοσον σε κολλαει μονο στο συγκεκριμενο παιχνιδι.. ειναι θεμα παιχνιδιου.. εγκατασταση στο σκληρο το εχεισ κανει? εφοσον σε κολλαει μονο στο συγκεκριμενο παιχνιδι.. ειναι θεμα παιχνιδιου.. εγκατασταση στο σκληρο το εχεισ κανει? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα