Προς το περιεχόμενο

Dell P2314T 23 inch Touch screen IPS Monitor 240€ (Usually dispatched within 1 - 2 months)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι παει να πει οποιος βιαζεται;Ειναι λογικος χρονος παραδοσης σε 2 μηνες;

Μεσα σε 2 μηνες μπορει ετσι και αλλιως να εχει αλλαξει η τιμη της οθονης.....και οπως και να εχει αγοραζεις κατι για να το χρησιμοποιησεις και οχι για να περιμενεις μετα απο μηνες να ερθει!

• Moderators
Δημοσ.

Αν δεν σου κανει αγνοησε το σου λεει και παρτο 338. Γιατι λες τα ιδια 2η φορα;

Επι της ουσιας, το 1-2 μηνες του αμαζον uk συνηθως στην πραξη είναι λιγοτερο ή και πολύ λιγοτερο, αλλα καποιες λιγες φορες είναι πολύ περισσοτερο. Μου ειχε τυχει παλια το 1-2 μηνες να γινει 8 μηνες στην πραξη!

• Like 4
Δημοσ.

Να σχολιαζουμε επιτρεπεται;

Χαιρω πολυ οτι αν δεν μου κανει δεν το αγοραζω....απλα απορω γιατι θελει τοσο πολυ για να παραδωσει το προιον.

Δημοσ.

Τι παει να πει οποιος βιαζεται;Ειναι λογικος χρονος παραδοσης σε 2 μηνες;

Μεσα σε 2 μηνες μπορει ετσι και αλλιως να εχει αλλαξει η τιμη της οθονης.....και οπως και να εχει αγοραζεις κατι για να το χρησιμοποιησεις και οχι για να περιμενεις μετα απο μηνες να ερθει!

Αν και σου απάντησε πληρέστατα ο matrixxx

Καταρχήν να αλλάξει τιμή και να πέσει 100Ε κάτω λίγο δύσκολο εκτός και αν μιλάμε για γενικό ξεστοκάρισμα. Από εκεί και πέρα 2 φορές που πήρα κάτι σε πολύ καλή τιμή από amazon με χρόνο αναμονής 2+ μήνες παρέλαβα από εβδομάδες στην 1η περίπτωση έως και μήνα στην 2η δηλ. πολύ ποιό σύντομα από το αναμενόμενο.

Δημοσ.

απλα απορω γιατι θελει τοσο πολυ για να παραδωσει το προιον.

Γιατι προφανως δεν υπαρχει σε στοκ και περιμενουν απο τον προμηθευτη.

Εσυ γιατι νομιζεις οτι κανει 2 μηνες για την παραδοση? Το γαιδουρι με το οποιο το στελνουν κουραζεται και κανει συνεχως στασεις?

Δημοσ.

Και φυσικα αμα το μετανιωσεις μεχρι τοτε ακυρωνεις παραγγελια .... ακομα και να σου ερθει και να το μετανιωσεις την επιστρεφεις και παιρνεις τα λεφτα σου πισω ... αμαζον εισαι...

Δημοσ.

Α γαιδουρι εχουν;Τοτε να παρουν αλογο καλυτερα....

Ολοκληρο amazon και χρειαζεται 2 μηνες για παραλαβει στοκ....τελοςπαντων τα ειπα πιο πανω οτι θεωρω αστειο να παραγγελνεις κατι και να το παραλαμβανεις 2 μηνες μετα.

Απο εκει και περα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα μαζι με τις δηθεν εξυπναδες....

Δημοσ.

Απλως πολιτική του αμαζον ειναι να λεει usually dispatched in 1-2 months οταν δεν εχει διαθεσιμοτητα.

Πολυ πιο σωστο να το λεει ετσι ,παρα να σου λεει σε 1 βδομαδα θα εχω στοκ και να στο φερνει μετα από 1 μηνα ή και ποτέ  (δε θα θειξω σε ποια ελληνικα μαγαζακια γινεται αυτο)..

Επι του πρακταιου. Πολιτικη του αμαζον ειναι να λεει 1-2 μηνες..

Συνηθως ειναι 2-3  βδομάδες..Μου εχει τυχει σε προιον με πραγματικά πολύ καλή τιμή (σχεδον λαθος) να περιμενω περιπου 6 μηνες(μου ειχαν προτεινει να ακυρωσω,αλλα περιμενα μιας και το προιον ηταν στο 1/3 της τιμης..και τελικά όντως το εστειλαν)..

Σε καθε περιπτωση σου χρεωνει την καρτα σου μολις ειναι να το στειλει ,αρα κανενα προβλημα..Οποιος θελει παραγγελνει και αν βρει κατι καλυτερο στο ενδιαμεσο ακυρωνει..

Οποιος βιαζεται πληρωνει 100 ευρω παραπανω..Simple as that..

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...