Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γενικά θα ακούσεις τα χειρότερα. πολύ θάψιμο. κοίτα πχ στο myphone.gr.

προσωπικά μια φορά είχα τηλέφωνο της alcatel, όχι smartphone.

2 φορές μέσα στην εγγύηση το έστειλα στο service για διαφορετικό θέμα κάθε φορά (την μια φορά ήταν δικιά μου βλακεία)

επισκευάστηκε. μετά μου εμφάνισε άλλο πρόβλημα. δε με ακούει ο άλλος. κάτι παίζει με το μικρόφωνο.

δε το έστειλα ξανά. πρέπει να έληξε και η εγγύηση πλεον

μπορεί να έτυχε αλλά μετά απο αυτό δε τα εμπιστεύομαι και τόσο.

Δημοσ.

Μηδέν υποστήριξη απο την αντιπροσωπία.. Ανακοινώνουν updates που ποτέ δεν πραγματοποιούνται.. Κ μετά υπολογίζεις σε developers(νάναι καλά).. Όλα αυτά όταν είχα το ot-995..απο service, δεν χρειάστηκα..

Δημοσ.

Εγω εχω απλο τηλεφωνο εναμισι χρονο alcatel και δρν μου επαθε τιποτα. Το εριξα απο δυο μετρα και τιποτα. Τα smartphones ειναι παντως οπως ακουσα χαλια.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εχω εδώ και 3 μηνες το Alcatel one touch pop c7 Ως δεύτερο κινητο (με πρωτο το xperia z ultra) και αν δεν μου λέγανε ότι το κινητο αυτό εχει μονο 512mb ram δεν θα το ειχα παρει χαμπαρι .. είναι αρκετα γρηγορο, και στο ιντερνετ και να πω το εξης.. ειχα ένα ταμπλετ 4πυρηνο στα 1.4Ghz me 1GB ram ενώ το alcatel pop c7 είναι τετραπυρηνο στα 1.3Ghz Με 512mb ram..ε λοιπον όταν κατεβαζα αρχεια από τορρεντ site και ταυτόχρονα εμπενα στο ιντερνετ το ταμπλετ ετρωγε κατι κολληματα αθλια ενώ το κινητο αυτό δεν καταλαβαινε χριστο... για τα λεφτα που κοστιζει (140 ευρω) το θεωρω παρα πολύ καλη επιλογή.. και dual sim και οθονη 5 ιντσων με ικανοποιητικη αναλυση και ευκρινεια .. γρηγορο σε εφαρμογες, παιζει το Asphalt 8 Που είναι και βαρυ παιχνιδι, πολυ καλη καμερα με φλας, ικανοποιητικος ηχος , για skype, viber μια χαρά ...το μονο αρνητικο είναι ότι εχει εγκατεστημένα κατι παιχνίδια που δεν μπορεις να τα βγαλεις και τρωνε μνημη και από 4 Gb που εχει,  διαθέσιμα είναι μονο 1,96Gb.. αλλα εδωσα 7 ευρω και του βαλα εξωτερικη καρτα 16Gb και κανενα πρόβλημα.. αυτά....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...