panos-s Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα, Σκέφτομαι να πάω από 24αρα OTE σε VDSL HOL αλλά προτού το κάνω να ακουσω καποιες αποψεις. Οσοι έχετε HOL VDSL μπορείτε να ποσταρετε τις ταχυτητες σας; Ευχαριστω
NikosKallithea Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Ποια περιοχη εισαι, υπάρχουν εκει vdsl, τι στατιστικα εχει ο ρουτερ σου κλπ
panos-s Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Ποια περιοχη εισαι, υπάρχουν εκει vdsl, τι στατιστικα εχει ο ρουτερ σου κλπ Πανοραμα Θεσσαλονικης, ναι εχει στην οδο μου,
NikosKallithea Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Εχει προσβασει η ΗΟΛ στις καμπινες αυτες? κανε ενα τεστ στον οτε για vdsl να δουμε τι λεει
panos-s Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Στο website της hol μου δειχνει οτι εχει στην οδο μου αλλα ο ΟΤΕ δεν εχει.
NikosKallithea Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Εχει η ΗΟΛ δικα της vdsl? Σε δουλευουν
jkoukos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Η HOL είναι η μόνη εταιρεία που δίνει VDSL αποκλειστικά από τις νέες υπαίθριες καμπίνες και ποτέ από το αστικό κέντρο. Νοικιάζει την υπηρεσία από τον ΟΤΕ και την παρέχει όπου αυτός έχει προχωρήσει σε αναβάθμιση των καμπίνων. Εφόσον παίρνεις από καμπίνα θα πιάνεις σίγουρα το μέγιστο της ταχύτητας. Έχεις βάλει σίγουρα σωστά τα στοιχεία, διότι σε δικό μου έλεγχο, η HOL στην Ηπείρου δεν δίνει διαθεσιμότητα VDSL.
NikosKallithea Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Η HOL είναι η μόνη εταιρεία που δίνει VDSL αποκλειστικά από τις νέες υπαίθριες καμπίνες και ποτέ από το αστικό κέντρο. Νοικιάζει την υπηρεσία από τον ΟΤΕ και την παρέχει όπου αυτός έχει προχωρήσει σε αναβάθμιση των καμπίνων. Εφόσον παίρνεις από καμπίνα θα πιάνεις σίγουρα το μέγιστο της ταχύτητας. Έχεις βάλει σίγουρα σωστά τα στοιχεία, διότι σε δικό μου έλεγχο, η HOL στην Ηπείρου δεν δίνει διαθεσιμότητα VDSL. Οπως και να εχει, δινει, δεν δινει, εφ οσον ο οτε του λεει οτι δεν υπαρχει vdsl, τοτε προφανως εχει προβλημα.
jkoukos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Καμιά φορά το σύστημα είναι για λίγες μέρες ανενημέρωτο. Δεν ισχύει πάντα ότι η διαθεσιμότητα του ΟΤΕ είναι σωστή, τουλάχιστον μέχρι να ενημερώσουν σωστά το σύστημα. Κουμπάρος στην Πεύκη έχει αναβαθμισθεί σε VDSL στη HOL, μόλις ολοκληρώθηκε η περιοχή του, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που δέχθηκε. Όταν έκανε την αίτηση, ο ΟΤΕ δεν έδινε διαθεσιμότητα για λίγες (2-3) μέρες, αν και από αυτόν παίρνει η HOL. Άλλη περίπτωση σήμερα σε γραφείο στο Ψυχικό, που ενώ έχει ήδη VDSL από τον ίδιο τον ΟΤΕ, δεν του δείχνει διαθεσιμότητα.
panos-s Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 ΟΚ παιδια τελικα δεν δινει δικο μου λαθος. Ποτε σκοπευουν να φερουν; 2014 εχουμε και εχουμε μεση ταχυτητα 4.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 για Θεσσαλονίκη από ότι θυμάμαι έχουν ανακοινωθεί έργα σε Ωραιόκαστρο, Καλαμαριά και Θέρμη... ο wizard διαθεσιμότητας της HOL μπερδεύει κόσμο, γράφει πάνω ότι έχει διαθεσιμότητα αλλά πρέπει να checkάρεις πιο κάτω μέχρι ποιο πακέτο εννοεί...
d1versify Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 τουλάχιστον ξέρει κανείς σαν ίντερνετ γενικότερα η HOL τι λέει? γίνονται disconnects? Lag ? Γιατί παίζω online Dota , οπότε είναι το πρώτο που με ενδιαφέρει. Κι ας πιάνω 40mb απ'τα 50. Έχω ΟΤΕ τώρα αλλα 37 ευρώ το μήνα για 14mb που πιάνω μου φαίνεται κοροιδια. Βέβαια το ίντερνετ του ήταν πάντα αψεγάδιαστο. Επίσης για τι τιμές μιλάμε για VDSL 50 με υπεραστικα δωρεάν? Δε καταλαβαίνω τίποτα απο τις ιστοσελίδες τους..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) από την στιγμή που μιλάμε για VDSL μέσω FTTC ο συγχρονισμός στα 50 είναι σχεδόν σίγουρος... HOL 50αρι vdsl με απεριόριστα αστικά υπεραστικά είναι στα 34 euro ομίζω? Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2014 από ThReSh
d1versify Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 37 το μήνα πληρώνω στον ΟΤΕ για 24mb (πιανω 13-14) και απεριοριστα σταθερά. αυτό μόνο...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 το θέμα όμως είναι ότι στην Σπάρτη δεν έχει τα νέα ΚΑΦΑΟΥ, οπότε VDSL από HOL δεν μπορείς να βάλεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα