josdel Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Μόλις πήρα το δήπλωμα αυτοκινήτου στα χέρια μου και όπως προβλέπεται, πρέπει να βάλω ενα αυτοκόλητο Ν που δηλώνει οτι είμαι πράγματι καινούριος οδηγός. Παρόλαυτα, δεν θέλω, αμα ειναι δυνατόν, να βάλω το κλασσικό κόκκινο αυτοκόλλητο Ν, αλλα θέλω κάτι που να με αντιπροσωπεύει περισσότερο. Για αυτον τον λόγο έφτιαξα την παρακάτω εικόνα μεσω Photoshop. Στην εικόνα αυτη, χρισημοποιώ μια Αγγλική Old-School γραμματοσειρά (font). Αυτο με φέρνει στην ερώτηση που με έβαλε να δημιουργείσω αυτο το θέμα. Μπορώ λοιπόν να κολλήσω αυτήν την φοτογραφία αντι του γνωστού και πλεων κατα την γνώμη μου άχαρου κόκκινου Ν; Θα ήθελα επίσης να προσθέσω πως οποιοσδήποτε θέλει, μπορεί ελεύθερα να χρησιμοποιήσει αυτην την εικόνα για οποιαδήποτε προσοπική του χρήση. Ευχαριστώ εκτων προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 βαλε ενα ν απλο να εισαι νομιμος.....ακομα και για αυτο μπορει να σε γραψουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 To "N" είναι σήμα και πρέπει να αναγνωρίζεται απο τους άλλους οδηγούς αν βάλεις εσύ αυτό που λες μάλλον για τίποτα αλλο θα σε περάσουν Καλύτερα μην βάζεις τίποτα αν και είναι υποχρεωτικό. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν είναι ευανάγνωστο και είναι κακάσχημο. Δεν χρειάζεται να βάλεις ένα τεραστιο κόκκινο, ένα μικρό κάνει τη δουλειά του. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Για καποιο χρονικο διάστημα πρέπει να εχεθς ενα ευανάγνωστο,αναγνωρίσιμο σήμα "Ν" (νομιζω 6μηνο ή 1 έτος) . Σε περιπτωση ελέγχου αν δεν εχεις ενα τετοιο "Ν" ή δεν εχεις καν "Ν" σε γράφουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Μόλις πήρα το δήπλωμα αυτοκινήτου στα χέρια μου και όπως προβλέπεται, πρέπει να βάλω ενα αυτοκόλητο Ν που δηλώνει οτι είμαι πράγματι καινούριος οδηγός. Παρόλαυτα, δεν θέλω, αμα ειναι δυνατόν, να βάλω το κλασσικό κόκκινο αυτοκόλλητο Ν, αλλα θέλω κάτι που να με αντιπροσωπεύει περισσότερο. Για αυτον τον λόγο έφτιαξα την παρακάτω εικόνα μεσω Photoshop. Στην εικόνα αυτη, χρισημοποιώ μια Αγγλική Old-School γραμματοσειρά (font). NewDriver.jpg Αυτο με φέρνει στην ερώτηση που με έβαλε να δημιουργείσω αυτο το θέμα. Μπορώ λοιπόν να κολλήσω αυτήν την φοτογραφία αντι του γνωστού και πλεων κατα την γνώμη μου άχαρου κόκκινου Ν; Θα ήθελα επίσης να προσθέσω πως οποιοσδήποτε θέλει, μπορεί ελεύθερα να χρησιμοποιήσει αυτην την εικόνα για οποιαδήποτε προσοπική του χρήση. Ευχαριστώ εκτων προτέρων Αυτό ούτε από το μισό μέτρο δεν θα φαίνεται. Για λίγους μήνες είναι μόνο, ήμαρτον. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
defacer Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Τι απόδοση δίνει το trolling? 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Έχει φάει ποτέ κανείς κλήση για το Ν?? Επίσης αν δε κάνω λάθος την πρώτη φορά είναι σύσταση. Πάντως αυτό της φωτό θα συμφωνήσω κι εγώ πως πέραν ότι είναι κακάσχημο κανείς δε θα το καταλάβει. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YiN Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Φίλος, μέχρι να ακούσεις τις πρώτες 3 παναγίες είναι, μετά θα γίνει το κόκκινο της νόρμας. Μην επενδύσεις πολύ στην εκτύπωση θα έλεγα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Αν έχεις κανένα αυτοκίνητο παρόμοιας αισθητικής μπορεί να ταιριάζει, κάτι τέτοιο πχ Πέρα από την πλάκα, βάλε ένα κανονικό Ν αν είναι να βάλεις κάτι (δεν έχω ακούσει κι εγώ να γράφουν κάποιον για Ν, αλλά ποτέ δεν ξέρεις) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δημοφιλής ανάρτηση Lucifer Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοφιλής ανάρτηση Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 37 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
josdel Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Χεχε.. Λοιπόν.. Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντίσεις σας! θα βάλω ενα κανονικό μιας και ετσι και αλλιώς ειναι για λιγο μονο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salonika91 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Τι απόδοση δίνει το trolling? 1,05 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
josdel Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 1,05 OVER 9000!! Πραγματικα δεν καταλαβαίνω το νόημα αυτης της εικονας αλλα έχει πλακα! Επίσης μου αρέσει το ονομα σου και τογεγονός οτι έχεις 666 μυνήματα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 H στη Θεσσαλονικη εχουμε καιρο να βγαλουμε νεους οδηγους ή ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΘΑ ΒΑΛΩ ΕΓΩ ΤΟ Ν ΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΜΙΑ ΤΙΤΙΚΑ ??? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα