Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια,εχω ενα προβλημα με το cd player ...στην αρχη μου το εβγαζε αν πηγενα στον υπολογιστη μου ακουγα οτι δουλευε βεβαια εκανε ενα περιεργο θορυβο και δε μου ανοιγε...ξαφνικα δε μου το εμφανιζει καν...θελει αλαγμα η ειναι θέμα ρύθμησεις???

Δημοσ.

Δές αρχικά αν στο εμφανίζει στο bios κανονικά και δοκίμασε ενα repair με το cd των windows , αν δεν το εμφανίζει ουτε στο bios τοτε άλλαξε καλώδιο και sata θύρα , αν παλι δεν στο βγάζει στο bios δοκίμασε το σε αλλο pc και αν παλι δεν το εμφανίζει ουτε εκει μαλλον πας για καινούργιο

Δημοσ.

Δές αρχικά αν στο εμφανίζει στο bios κανονικά και δοκίμασε ενα repair με το cd των windows , αν δεν το εμφανίζει ουτε στο bios τοτε άλλαξε καλώδιο και sata θύρα , αν παλι δεν στο βγάζει στο bios δοκίμασε το σε αλλο pc και αν παλι δεν το εμφανίζει ουτε εκει μαλλον πας για καινούργπως 

πωσ θα δω αν μου το εμφανίζει στο bios???και οταν λες repair με το cd των windows τι ενοεις??

Δημοσ.

Οταν ανοίγει το pc θα πατήσεις del θα μπείς στο bios και θα δεις στις συσκευές αν βρίσκει το cdrom , για το repair θα χρειαστεί να βάλεις το cd των windows να κανεις boot και μετα στις επιλογές που θα σου βγάλει θα πατήσεις repair δες ομως πρώτα αυτο με το bios αν το βρίσκει εκει

Δημοσ.

Οταν ανοίγει το pc θα πατήσεις del θα μπείς στο bios και θα δεις στις συσκευές αν βρίσκει το cdrom , για το repair θα χρειαστεί να βάλεις το cd των windows να κανεις boot και μετα στις επιλογές που θα σου βγάλει θα πατήσεις repair δες ομως πρώτα αυτο με το bios αν το βρίσκει εκει

εγω εχω windows 7...για το bios το αναφερω...!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...