Προς το περιεχόμενο

Cool game ;)

Jastonas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα έβγαζα post αλλά με προλάβατε...

Λοιπόν το τελείωσα μόλις πριν από μια ώρα. :P

Πάρτε και ένα ΦΡΕΣΚΟ mini review! :shock:

1) Είναι ακριβώς όπως θα φανταζόμουνα το Broken Sword 3. (Πότε θα βγει?) :?:

2) Το σενάριο, οι χαρακτήρες, το animation, οι διάλογοι είναι ΚΟΡΥΦΗ. :P

3) Είναι σχετικά μικρό το έφαγα σε δύο μέρες χωρις solution... :X

4) Σε μερικά σημεία που είναι πολύ σκοτεινό είναι πραγματικά pixel hunt. :(

5) H gina μαζί με την lula (ΟΧΙ ΑΥΤΗΝ ΣΤΟ GAME! - την παλιά) είναι τα πιο μ#@#$α σε videogames που έχω δει ποτέ. :oops:

6) Στην ελεεινή soundcard μου σε μερικές στιγμές η gina (και κάποιοι άλοι χαρακτήρες) ψιλοψεύδιζαν (το σ -> τζζζ) αν συμβαίνει και σε άλλους inform! :twisted:

7) Στη μέση (στο mine) και προς το τέλος (στην σεανς) έχει τρομερά καλές ανατροπές (όχι στο end που φαίνεται η δουλειά...) 8)

8 ) Το πιο δυνατό σημείο του : Κορυφαίoi NPC's ειδικά ο Oscar και οι Drag Queens. :lol:

9) To Story αρχίζει από το τέλος ! (Σου αφηγήται ο ήρωας την ιστορία και ανάμεσα από τα chapters) :wink:

10) Τα γραφικά (είδατε τι βαρύτητα τους δίνω!) είναι 2D handmade για τα background ενω οι χαρακτήρες είναι 3D cell based όπως στα comic books. Ελάχιστα items είναι 3D. :arrow:

11) To point&click είναι αρκετά λειτουργικό και μάλιστα πιο εύχρηστο από άλλα adventure όπως το syberia με τα tabs. 8)

12) Το βασικότερο: ΑΓΓΛΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

13) Δεν παίρνει τον εαυτό του και πολύ στα σοβαρά... ΘΕΤΙΚΟ! :roll:

14) 3 CDs γιατί? :?:

15) Οι Ισπανοί θα κυκλοφορήσουν λένε σε λίγο και το δεύτερο ! :idea:

Τα μόνα ψεγάδια του λοιπόν είναι η διάρκεια και ίσως μερικά speeches (εγώ περίμενα π.χ. πιο αισθησιακή την φωνή της gina - μου φάνηκε σαν της μάνας μου ξενέρααααα :oops: ).

Και εγώ που νόμιζα οτί είχαν πεθάνει τα point&click adventure...

LooooooooooooL :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...