Jastonas Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2003 yeaaap! reall cool! to agorase enas filos mou k 8a to ferei apo deutera... na doume ti leei:)
ilos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2003 Θα έβγαζα post αλλά με προλάβατε... Λοιπόν το τελείωσα μόλις πριν από μια ώρα. Πάρτε και ένα ΦΡΕΣΚΟ mini review! 1) Είναι ακριβώς όπως θα φανταζόμουνα το Broken Sword 3. (Πότε θα βγει?) :?: 2) Το σενάριο, οι χαρακτήρες, το animation, οι διάλογοι είναι ΚΟΡΥΦΗ. 3) Είναι σχετικά μικρό το έφαγα σε δύο μέρες χωρις solution... 4) Σε μερικά σημεία που είναι πολύ σκοτεινό είναι πραγματικά pixel hunt. 5) H gina μαζί με την lula (ΟΧΙ ΑΥΤΗΝ ΣΤΟ GAME! - την παλιά) είναι τα πιο μ#@#$α σε videogames που έχω δει ποτέ. :oops: 6) Στην ελεεινή soundcard μου σε μερικές στιγμές η gina (και κάποιοι άλοι χαρακτήρες) ψιλοψεύδιζαν (το σ -> τζζζ) αν συμβαίνει και σε άλλους inform! :twisted: 7) Στη μέση (στο mine) και προς το τέλος (στην σεανς) έχει τρομερά καλές ανατροπές (όχι στο end που φαίνεται η δουλειά...) 8) 8 ) Το πιο δυνατό σημείο του : Κορυφαίoi NPC's ειδικά ο Oscar και οι Drag Queens. 9) To Story αρχίζει από το τέλος ! (Σου αφηγήται ο ήρωας την ιστορία και ανάμεσα από τα chapters) :wink: 10) Τα γραφικά (είδατε τι βαρύτητα τους δίνω!) είναι 2D handmade για τα background ενω οι χαρακτήρες είναι 3D cell based όπως στα comic books. Ελάχιστα items είναι 3D. :arrow: 11) To point&click είναι αρκετά λειτουργικό και μάλιστα πιο εύχρηστο από άλλα adventure όπως το syberia με τα tabs. 8) 12) Το βασικότερο: ΑΓΓΛΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ 13) Δεν παίρνει τον εαυτό του και πολύ στα σοβαρά... ΘΕΤΙΚΟ! :roll: 14) 3 CDs γιατί? :?: 15) Οι Ισπανοί θα κυκλοφορήσουν λένε σε λίγο και το δεύτερο ! :idea: Τα μόνα ψεγάδια του λοιπόν είναι η διάρκεια και ίσως μερικά speeches (εγώ περίμενα π.χ. πιο αισθησιακή την φωνή της gina - μου φάνηκε σαν της μάνας μου ξενέρααααα :oops: ). Και εγώ που νόμιζα οτί είχαν πεθάνει τα point&click adventure... LooooooooooooL
panosp1 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2003 afou to site leei oti 8a vgei ton allo mina ?!??!?!?!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.