Fulgore Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 το οτι ειναι υπερεκτιμημενα ισχυει αλλα εμενα προσωπικα δεν με αποτρεπει αυτο να αγορασω καποιο προιον της razer. απο εκει και περα πολλα ποντικια παρουσιαζουν το double click. δεν ειναι μονο της razer. εγω εχω τωρα το g700 και μου εχει παρουσιασει double click εδω και καιρο. για αυτο θα το αλλαξω με το g402 (αμην και ποτε να βγει) κυριως του οτι παιζω fps. προσωπικα αυτο με το deathadder παντως εχει καταντησει αηδια για μενα.. οκ ωραιο ποντικι μια χαρα αλλα φτανει πια. υπαρχουν κι αλλα ποντικια εκτος απο το deathadder. (ειναι σαν καποιους εδω μεσα που προτεινουν οθονη IPS οταν τους λες ΜΟΝΟ για gaming και συν τις αλλοις σου προτεινουν την ιδια οθονη) off topic αλλα οκ. Ναι γιατι υπαρχουν και πολλες επιλογες οταν το 85-90% που κοιταζει για οθονη διαθετει μεχρι 200ευρω . Στα περι Deathadder συμφωνω παρολο που πρεπει να ομολογησω οτι ειναι ομορφο 1
Kostakis7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Αξίζει να περιμένω για το G402 η να πάω στο G400s πιστεύω ότι κατέληξα σε ένα από αυτά τα 2...
@crysis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 εγω θα περιμενα το καινουριο. απο εκει και περα ειναι δικο σου θεμα καθαρα τι θες να κανεις. διαβασε κριτικες σχολια κτλ για το καθενα και κατεληξε σε ενα που θα σε βολεψει εσενα προπαντων καλυτερα.
Rizas Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 το οτι ειναι υπερεκτιμημενα ισχυει αλλα εμενα προσωπικα δεν με αποτρεπει αυτο να αγορασω καποιο προιον της razer. απο εκει και περα πολλα ποντικια παρουσιαζουν το double click. δεν ειναι μονο της razer. εγω εχω τωρα το g700 και μου εχει παρουσιασει double click εδω και καιρο. για αυτο θα το αλλαξω με το g402 (αμην και ποτε να βγει) κυριως του οτι παιζω fps. προσωπικα αυτο με το deathadder παντως εχει καταντησει αηδια για μενα.. οκ ωραιο ποντικι μια χαρα αλλα φτανει πια. υπαρχουν κι αλλα ποντικια εκτος απο το deathadder. (ειναι σαν καποιους εδω μεσα που προτεινουν οθονη IPS οταν τους λες ΜΟΝΟ για gaming και συν τις αλλοις σου προτεινουν την ιδια οθονη) off topic αλλα οκ. Sorry για το off topic αλλά όταν το budget είναι στα 200+- φυσικά και θα του προτείνεις μια IPS οθόνη και όχι μια φτηνιάρα ΤΝ! Οι ΤΝ αν αξίζουν πλέον για κάτι είναι τα Hz τους(120-140) κάτι που δεν μπορείς να βρεις σε αυτά τα budget που οι περισσότεροι εδώ μέσα κυμαίνονται!
Kostakis7 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Περιμένω το G402 τελικά, όποιος μάθει κάτι νεότερο για το πότε έρχεται ακριβώς ή αν έρθει ας μου στείλει ενα πμ ή ας το γράψει εδώ. 1
Kostakis7 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Το βρήκα επιτέλους βέβαια κατόπιν παραγγελίας ακόμη δεν είναι διαθέσιμο αλλά μπορεί κάποιος να μου λύσει την απορία που είναι η διαφορά; http://www.ebw.gr/el/product/1328996/Logitech-Gaming-Logitech-G402 http://www.ebw.gr/el/product/1309560/Logitech-Gaming-Logitech-G402
Sakiz105 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Ενα απο τα δυο ειναι λαθος καταχωρηση.Γενικως στο ebw πρεπει να εχουν καποιο συστημα που ανεβαζει αυτοματα τα προιοντα τους
Kostakis7 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Και γω αυτό σκέφτομαι και λέω μηπως το παραγγείλω τωρα με την φθηνη τιμη ,μην ειναι αυτη η λαθος.
@crysis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2014 Και γω αυτό σκέφτομαι και λέω μηπως το παραγγείλω τωρα με την φθηνη τιμη ,μην ειναι αυτη η λαθoς. φιλε αν δεν το εχεις παραγγειλει ηρθε μολις σημερα και το παρηγγειλα στα mediamarkt και με σωστη τιμη
mythoc Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 εχω το g502 (κανενα παραπονο) και φαινεται αρκετα καλο για fps το g402.. ειναι και λιγο μεγαλυτερο. not bad, παρτου και ενα καλο mousepad!
Haris San Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 το οτι ειναι υπερεκτιμημενα ισχυει αλλα εμενα προσωπικα δεν με αποτρεπει αυτο να αγορασω καποιο προιον της razer. απο εκει και περα πολλα ποντικια παρουσιαζουν το double click. δεν ειναι μονο της razer. εγω εχω τωρα το g700 και μου εχει παρουσιασει double click εδω και καιρο. για αυτο θα το αλλαξω με το g402 (αμην και ποτε να βγει) κυριως του οτι παιζω fps. προσωπικα αυτο με το deathadder παντως εχει καταντησει αηδια για μενα.. οκ ωραιο ποντικι μια χαρα αλλα φτανει πια. υπαρχουν κι αλλα ποντικια εκτος απο το deathadder. (ειναι σαν καποιους εδω μεσα που προτεινουν οθονη IPS οταν τους λες ΜΟΝΟ για gaming και συν τις αλλοις σου προτεινουν την ιδια οθονη) off topic αλλα οκ. Κριμα http://www.pcgamer.com/the-best-gaming-mouse/
@crysis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Κριμα http://www.pcgamer.com/the-best-gaming-mouse/ ειναι εντελως υποκειμενικο για το ποιο ειναι το καλυτερο gaming mouse. αλλος το θελει για mmorpg αλλος για mmo αλλος για fps αλλος για all around. σαφως ειναι πολυ καλο ποντικι αλλα υπαρχουν κι αλλα εξισου καλα η και καλυτερα.
Haris San Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 ειναι εντελως υποκειμενικο για το ποιο ειναι το καλυτερο gaming mouse. αλλος το θελει για mmorpg αλλος για mmo αλλος για fps αλλος για all around. σαφως ειναι πολυ καλο ποντικι αλλα υπαρχουν κι αλλα εξισου καλα η και καλυτερα. Προφανως και υπαρχουν αλλα σιγουρα ειναι μεσα στα καλυτερα οποτε παντα θα προτεινεται σαν επιλογη... 1
Kostakis7 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Εγω επειδη ειχα βαρεθει να περιμενω να βγει και διαβασα και αρκετα αρνητικα για το G402 πηγα τελικα στο G400s ,τωρα δεν ξερω αν εκανα καλα ,θα δειξει ...Προς το παρων μου φαίνεται αρκετα καλο..
Haris San Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2014 Εγω επειδη ειχα βαρεθει να περιμενω να βγει και διαβασα και αρκετα αρνητικα για το G402 πηγα τελικα στο G400s ,τωρα δεν ξερω αν εκανα καλα ,θα δειξει ...Προς το παρων μου φαίνεται αρκετα καλο.. Καλο ειναι απλα δεν εχει braided cable & gold-plated usb. Τωρα εγω για το g402 & g502 το χω πει οτι ειναι πατατες, μονο και μονο το σχημα fail mad catz τρωει ακυρο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα