Kostakis7 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα μιας και ετοιμάζομαι να αγοράσω το καινούριο μου mouse θα ήθελα να ακούσω γνώμες και προτάσεις για κάτι καλό και αξιόπιστο, κυρίως η χρήση είναι gaming ( fps αλλά και mmo/rpg). Έχω ρίξει μια ματιά και είμαι λέω για κάποιο από αυτά τα 3: http://www.skroutz.gr/s/3495085/Logitech-G400S.html http://www.skroutz.gr/s/4118931/SteelSeries-Rival.html http://www.e-shop.gr/razer-deathadder-2013-gaming-mouse-p-PER.573157 Είμαι ανοιχτός σε άλλες προτάσεις πέρα από αυτά που αναφέρω παραπάνω και το budget καλά θα ήταν να φτάσει max ~στα λεφτά του deathadder, μιας και ήδη έχω ανέβει πολύ αν καταλήξω σε κάτι τέτοιο.
nickelodeon Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Να αναφέρω για το Deathadder 2013 ότι είναι λίγο ενοχλητικός ο θόρυβος που κάνει το scroll weel, κατά τα άλλα πολύ καλό και εργονομικό και το συνοδευτικό software επίσης πολύ καλό.
Haris San Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Να αναφέρω για το Deathadder 2013 ότι είναι λίγο ενοχλητικός ο θόρυβος που κάνει το scroll weel, κατά τα άλλα πολύ καλό και εργονομικό και το συνοδευτικό software επίσης πολύ καλό. Δεν κανει κανενα "θορυβο" 6 μηνες το εχω..
Kostakis7 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δηλαδη αξίζει να παω στο Deathadder ή είναι πολλά τα λεφτά και δεν τα αξίζει να κοιτάξω κάποιο απο τα άλλα δύο? Ή μηπως εχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο γενικώς?
@crysis Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 μπορεις να περιμενεις αν δεν βιαζεσαι και το g402. ειναι κυριως για fps. υποτιθεται οτι επρεπε να ειχε ερθει και στην ελληνικη αγορα. και εχει παρομοιο budget με τα απο πανω που εβαλες.
nickelodeon Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν κανει κανενα "θορυβο" 6 μηνες το εχω.. Το δικό μου άρχισε να κάνει ένα θόρυβο λες και ρουφάς με καλαμάκι τελειωμένο αναψυκτικό από τενεκεδάκι, δεν το κάνει συνέχεια μόνο όταν κάνεις γρήγορο scroll.
Fulgore Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Καλημερα και απο μενα. Για μενα προσωπικα πρεπει να ξεκαθαρισεις τι θα παιζεις περισσοτερο Fps games ή mmo. Και παρολο που τα παραπανω ποντικια ειναι παρα πολυ καλα,εγω θα σου ελεγα να εριχνες μια ματια και στα https://www.skroutz.gr/s/4000347/Razer-Naga-Expert-MMO-2014-Right-Hand.html https://www.skroutz.gr/s/2114427/Logitech-G600.html?from=most-popular&keyphrase=logitech+g600 ειναι λιγο παραπανω απο το Budget σου βεβαια .
jokerakias Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Το EShop έχει το coolermaster recon στα 30€ για ρίξε μια ματιά
Haris San Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δηλαδη αξίζει να παω στο Deathadder ή είναι πολλά τα λεφτά και δεν τα αξίζει να κοιτάξω κάποιο απο τα άλλα δύο? Ή μηπως εχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο γενικώς? Εγω αν επαιρνα τωρα mouse θα επαιρνα το rival. Ειδικα αν εχεις μεγαλα χερια τοτε πηγαινε 200% γιατι ειναι και λιγο μεγαλυτερο απο το deathadder.
Kostakis7 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Κυρίως περισσότερο παίζω mmo και λιγότερο fps απλά τώρα έχω μπερδευτεί λίγο με όλα αυτά τα mouse και τις τιμές και δεν ξέρω που να καταλήξω ωραία φαίνονται και τα G600,naga απλά ανεβαίνουν στην τιμή και το σκέφτομαι λίγο για κάτι πιο ακριβό γιατί όλο και πιο πάνω πάω στην τιμή και επίσης νομίζω πως δεν θα μου χρειαστούν όλα αυτά τα πλαϊνά κουμπιά μου φαίνονται λίγο υπερβολικά. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2014 από Kostakis7
Kostakis7 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 μπορεις να περιμενεις αν δεν βιαζεσαι και το g402. ειναι κυριως για fps. υποτιθεται οτι επρεπε να ειχε ερθει και στην ελληνικη αγορα. και εχει παρομοιο budget με τα απο πανω που εβαλες. Έχεις πληροφορίες μήπως περίπου πότε θα έρθει περίπου γιατί μου άρεσε και έχω δει γενικώς καλά σχόλια για το συγκεκριμένο ,ε και αν δεν είναι να αργήσει πολύ μήπως το περιμένω.Διάβασα ότι τέλη Αυγούστου θα ερχόταν αλλά τίποτα νεότερο.
Zergoulini Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Καλημερα. Φιλε μου πριν κανα 20ημερο ημουνα για ψαξιμο mouse και εγω. Πανω κατω τα ιδια mouse κοιτουσα και εγω. Τελικα πηρα το deathadder. Σου το προτεινω ανεπιφυλακτα. Φοβερη εργονομια, το ποαο καλα δενει με το χερι δεν μπορω να στο εξηγησω, πρεπει να το δεις μονος. Απο τα μοναδικα προιοντα της razer που λεω τοσο καλα λογια.
Kostakis7 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Απερριψα το rival κυριως επειδή διάβασα οτι λόγω του υλικού της επιφάνειας του αποκτά πολυ γρήγορα λεκέδες απο τον ιδρωτα. Οπότε έλεγα για το Deathadder ή για το G400s ή αλλιώς μηπως περιμενα το G402 που υποτίθεται έπρεπε να είχε βγει στην αγορά.Απλα εχω ακούσει για αρκετά Razer που βγάζουν προβλημα στο δεξί κλικ και οτι είναι υπερτιμημένα λόγω του ονόματος.
@crysis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Απερριψα το rival κυριως επειδή διάβασα οτι λόγω του υλικού της επιφάνειας του αποκτά πολυ γρήγορα λεκέδες απο τον ιδρωτα. Οπότε έλεγα για το Deathadder ή για το G400s ή αλλιώς μηπως περιμενα το G402 που υποτίθεται έπρεπε να είχε βγει στην αγορά.Απλα εχω ακούσει για αρκετά Razer που βγάζουν προβλημα στο δεξί κλικ και οτι είναι υπερτιμημένα λόγω του ονόματος. το οτι ειναι υπερεκτιμημενα ισχυει αλλα εμενα προσωπικα δεν με αποτρεπει αυτο να αγορασω καποιο προιον της razer. απο εκει και περα πολλα ποντικια παρουσιαζουν το double click. δεν ειναι μονο της razer. εγω εχω τωρα το g700 και μου εχει παρουσιασει double click εδω και καιρο. για αυτο θα το αλλαξω με το g402 (αμην και ποτε να βγει) κυριως του οτι παιζω fps. προσωπικα αυτο με το deathadder παντως εχει καταντησει αηδια για μενα.. οκ ωραιο ποντικι μια χαρα αλλα φτανει πια. υπαρχουν κι αλλα ποντικια εκτος απο το deathadder. (ειναι σαν καποιους εδω μεσα που προτεινουν οθονη IPS οταν τους λες ΜΟΝΟ για gaming και συν τις αλλοις σου προτεινουν την ιδια οθονη) off topic αλλα οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα